emzirmeyi avantaja çevirip birlikte zayıflayalım

Sabah 11.00 2 adet etimek 3 yeşil zeytin bir tabak yeşillik 2dil beyaz peynir 3 fincan çay ara Türk kahvesi Mısır patlağı saat 16.00 yeşil elma bir fincan rezene çayı akşam karnıbahar yemeği bulgur pilavı ve bir kase yoğurt. Eşimle otururken de bir çay bardağı çay. Gün biter......🌌

Son düzenleme:
Birer çatal tadına bakarım artık sütüm çekmesin sonra değil mi ama. Kendimize güvendikten sonra başarırızben buna inanıyorum

yaparız yapanlardan neyimiz eksik fazlamız var (kilo) eksiğimiz yok
bende inanıyorum yapıcaz hem diyetisyene o kadar para verdim bari verdğim paraya değisn de zayıflim

Merhabalar bende emziren bir anneyim
Bebeğim 16 aylik yani cok yogun bir emzirme yok bu zamana kadar ne buldumsa abarti sekilde yedim kilo da almadim ama son zamanlarda asiri cips tuketince bi baktım 2 kg gelmis bile dur demesem devqmi da gelecek bildiğim icin artik dikkat etmek istiyorum.
Istek var da dusuncede hersey tamam uygulamada irademe yenik dusuyorum malesef siz nasil onune geciyosunuz bunun kendinizi nasil ikna ediyorsunuz zararli seyi yememek icin

öncelikle hoşgeldin kendini durdurması gerçekten zor bu yüzden ben diyetisyene gittim yoksa kendi başıma kalsam yiyip durucam tatlıları abur cuburları sonra da patates olucam
kendimize engel olmak motive olmak için açtık bu topiği insan buraya günlük ne yediğini filan yazınca yemeye utanıyor resmen sen de burd günlük yediğin menüyü ve her cuma kilo bildirim yap ak nasıl zayıflamaya başlicaksın
bu arada kaç kilosun doğumdan sonra kiloların ne kadarı kaldı

bugünkü listemi yazayım kociş uyanmadan o uyanırsa bilgisayarı alır sıra bana gelmez
kahvaltı 9.30
*2 fincan şekersiz çay
*2 dilim çavdar ekmeği
*1 haşlanmış yumurta
*1 kibrit kutusu peynir
*1 tatlı kaşığı reçel domates ve salatalık

arada 11.30 1 elma

öğlen 13.00

*6 yemek kaşığı kuru fasulye
*4 yemek kaşığı bulgur pilavı
*1 su bardağı yoğurt ve yarım dilim çavdar ekmeği
akşama da aynı menü var biraz sonra 4 gibi meyve yerim bir de

Teşekkürler su an 74.4 kgyim.67 ile hamile kalmistim dogum sonrasi 74 tum sonra 72 oldum bu zamana kadar da oyleydim iste yeni aldim onune geceyim dedim bakalım
Önceden bende gittim 2 kere diyetisyene ama uyamadigim icin pek devami gelmedi
Oglumdan sonrada 74 tum diyet topigiyle 66 ya kadaf dustum ama cok yavaş sonra yine hamile kaldim iste yine ayni kgye geldim
Yediklerimi yazayim da iste benim dikkat ettigim dedigim menu sizinkinjn 2 katidir ondan yazamiyorum sizin gibi yersem dayanamaz yemeklere saldiririm:26:

Canim facede gördüm buraya hemen kosarak geldim :) bende dogumdan önce 66 kg idim yazin daha da zayiftim ama birazcik aldim sonrasinda :) 66 kg hamile kaldim hamileligimde 20 kilo aldim. Dogumdan sonra 73 kg dustum. Malesef ben fazla emziremedim sinir stresten bebegim 2,5 - 3 aylikken sütüm tamamen kesildi. Bi de üstüne normal dogum yapacakken acil sezeryana aldilar koca bir göbegim var gitmeyen. Bende diyete basladim sayilir. Benim tek sorunum kahvaltimi cok gec yapiyorum erken yapmaya firsat olmuyor. 3 gundur evde yarim saatte olsa bisiklet sürüyorum bi de mekik cekiyorum bakalim faydasi olacak mi

olsun canım sen yine de yazz öyle öyle azalır menü ve bir bakmışsın incecik fıstık gibi bbir hatun olmuşsun
hem benim de kaçırdığım oluyor sonuçta insanız malesef nefsimize bazen hakim olamıyoruz mesela dün akşam maleef misafirlerime yaptığım tatlıdan yedim
hoşgeldin iyiki de geldin birlikten kuvvet doğar birbirimize destek olursak daha kolay veririz inşallah
emzirmediğin daha iyi diyet yapabilirsin vericez u kiloları pes etmek yok

ah ah bu hain nefis dün bana misafire yaptığım tatlılardan yedirdi malesef yemiyim dedim ama misafirim yesin diye ynına oturunca bir çatal tadımlık alıcaktım ama bir çatal bir dilim pasta ve kadayıf dolması oldu malesef çok pişmanım çok ama allahtan almamış bugün hemen tartıldım herhalde dünkü tempodan olsa gerek

Dün giremedim maalesef eşimle tartıştık moralim çok bozuktu neyse listeme gelelim.
Sabah 10.30 kahvaltı 2 dilim beyaz peynir 3 yeşil zeytin 2 dilim etimek bol yeşillik ve domates.
1.30 da doğum günündeydik orda 1 yemek kaşığı kısır 5 adet sarma o kadar oğluşum huysuzlandı zaten kalktık
16.00 1 adet marulun içinde mercimek köftesi.
Akşam 1 adet elma 3 havuç ve 1 fincan rezene çayı
Gün için dede 3 Lt yakın su içmeye çalışıyorum

Sabah 09.00 3 adet etimek 1 haşlanmış yumurta 2 dilim beyaz peynir 2 adet yeşil zeytin 3 fincan çay
Şimdi kahve içerim
Saat 16.00 elma
Akşam etli sebze yemeği 6 yemek kaşığı bol salata
Bugün doğum günüm bu arada sürpriz olur mu bilmiyorum pasta falan yersem yazarım kızlar şimdilik benden bu kadr

dün bende gece yarisi kuru yemis yedim oysa 7 den sonra bisey yememeye calisiyorum

Kahvaltimi ben daha yeni yapabildim oglum cok miz miz bugün onu da cabuk cabuk yedim. Kahvaltimi gec yaptigim icin 2 ana ögün 2 ara ögün yiyorum

Kahvaltim

2 dilim ekmek
sürme peyniri
1 dilim salam
1 dilim ince kasar

ara
kücük tabak ananas

ara
2 kuru kaysi

aksam
ya corba ya da köfte tam bilmiyorum yaninda da ya salata ya da yogurt olacak

2 litre suyumu da icmeye calisicagim

Dogum günün kutlu olsun almira saglik mutlu ailen ve sevdiklerinle birlikte nice senelere insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…