bu akşam komşuma çay içmeye gittim ve yanında bulunan börek tatlı ve patlamış mısırı yemediğim için kendimi tebrik ediyorum:13::13::13::13::13::29
sadece iki hurma ve iki fındık yedim çayla aferinnnnn banaaaa[/QUOT
Bravo sana cnm vericez bu kiloları bizde ki bu azim oldukça yarın eltimin kızının doğum günü var bakalım ben ne yapıcam yarın.
ohh beee çizelgeyi nihayet yaptım
Sabah 11.00 2 adet etimek 3 yeşil zeytin bir tabak yeşillik 2dil beyaz peynir 3 fincan çay ara Türk kahvesi Mısır patlağı saat 16.00 yeşil elma bir fincan rezene çayı akşam karnıbahar yemeği bulgur pilavı ve bir kase yoğurt. Eşimle otururken de bir çay bardağı çay. Gün biter......🌌
bu akşam komşuma çay içmeye gittim ve yanında bulunan börek tatlı ve patlamış mısırı yemediğim için kendimi tebrik ediyorum:13::13::13::13::13::29
sadece iki hurma ve iki fındık yedim çayla aferinnnnn banaaaa[/QUOT
Bravo sana cnm vericez bu kiloları bizde ki bu azim oldukça yarın eltimin kızının doğum günü var bakalım ben ne yapıcam yarın.
sana da bravo ok azimle ilerliyorsun böyle devam edelim inşallah
yarın doğum günüde de kendini tutarsın inşallah ben inanıyorum kendini tutacağına eğer çok canının çektiği birşey olurs tadımlık olarak ye nefsin kalmasın emziriyorsun sonuçta
ben de yarın yine komşumla birşeyler yapıcam pasta börek akşam misafiri gelecekmiş de siz de gelin diyor ama gitmeyiz yaptığımızdan gönderir kesin umarım yarında aynı kararlılıkla yemem
Çok uğraştırıyor değil mi neyse yapmışsın o sayfayı sık kullananlara ekleseydin oradan değiştiriyorsun kiloyuda
sana da bravo ok azimle ilerliyorsun böyle devam edelim inşallah
yarın doğum günüde de kendini tutarsın inşallah ben inanıyorum kendini tutacağına eğer çok canının çektiği birşey olurs tadımlık olarak ye nefsin kalmasın emziriyorsun sonuçta
ben de yarın yine komşumla birşeyler yapıcam pasta börek akşam misafiri gelecekmiş de siz de gelin diyor ama gitmeyiz yaptığımızdan gönderir kesin umarım yarında aynı kararlılıkla yemem
Birer çatal tadına bakarım artık sütüm çekmesin sonra değil mi ama. Kendimize güvendikten sonra başarırızben buna inanıyorum
Birer çatal tadına bakarım artık sütüm çekmesin sonra değil mi ama. Kendimize güvendikten sonra başarırızben buna inanıyorum
Merhabalar bende emziren bir anneyim
Bebeğim 16 aylik yani cok yogun bir emzirme yok bu zamana kadar ne buldumsa abarti sekilde yedim kilo da almadim ama son zamanlarda asiri cips tuketince bi baktım 2 kg gelmis bile dur demesem devqmi da gelecek bildiğim icin artik dikkat etmek istiyorum.
Istek var da dusuncede hersey tamam uygulamada irademe yenik dusuyorum malesef siz nasil onune geciyosunuz bunun kendinizi nasil ikna ediyorsunuz zararli seyi yememek icin
öncelikle hoşgeldin kendini durdurması gerçekten zor bu yüzden ben diyetisyene gittim yoksa kendi başıma kalsam yiyip durucam tatlıları abur cuburları sonra da patates olucam
kendimize engel olmak motive olmak için açtık bu topiği insan buraya günlük ne yediğini filan yazınca yemeye utanıyor resmen sen de burd günlük yediğin menüyü ve her cuma kilo bildirim yap ak nasıl zayıflamaya başlicaksın
bu arada kaç kilosun doğumdan sonra kiloların ne kadarı kaldı
olsun canım sen yine de yazz öyle öyle azalır menü ve bir bakmışsın incecik fıstık gibi bbir hatun olmuşsunTeşekkürler su an 74.4 kgyim.67 ile hamile kalmistim dogum sonrasi 74 tum sonra 72 oldum bu zamana kadar da oyleydim iste yeni aldim onune geceyim dedim bakalım
Önceden bende gittim 2 kere diyetisyene ama uyamadigim icin pek devami gelmedi
Oglumdan sonrada 74 tum diyet topigiyle 66 ya kadaf dustum ama cok yavaş sonra yine hamile kaldim iste yine ayni kgye geldim
Yediklerimi yazayim da iste benim dikkat ettigim dedigim menu sizinkinjn 2 katidir ondan yazamiyorum sizin gibi yersem dayanamaz yemeklere saldiririm:26:
hoşgeldin iyiki de geldinCanim facede gördüm buraya hemen kosarak geldim :) bende dogumdan önce 66 kg idim yazin daha da zayiftim ama birazcik aldim sonrasinda :) 66 kg hamile kaldim hamileligimde 20 kilo aldim. Dogumdan sonra 73 kg dustum. Malesef ben fazla emziremedim sinir stresten bebegim 2,5 - 3 aylikken sütüm tamamen kesildi. Bi de üstüne normal dogum yapacakken acil sezeryana aldilar koca bir göbegim var gitmeyen. Bende diyete basladim sayilir. Benim tek sorunum kahvaltimi cok gec yapiyorum erken yapmaya firsat olmuyor. 3 gundur evde yarim saatte olsa bisiklet sürüyorum bi de mekik cekiyorum bakalim faydasi olacak mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?