- 12 Aralık 2011
- 1.440
- 290
- 173
- 39
23 gün oldu bugün
Güzel kilo vermişsin. Peki sütün nasıl? Azalma var mı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
23 gün oldu bugün
Güzel kilo vermişsin. Peki sütün nasıl? Azalma var mı?
Sütüm de azalma olmadı aksine çoğaldı sağlıklı beslendiğim için herhalde bol yeşillik ve çok sıvı tüketiyorum
Ben de yapıyorum birşeyler ama korkuyorum sütüm azalacak diye. Su 3 litre içiyorum ama yeşilliği arttırmam lazım.
Dereotu çok tüketiyorum ben o çok süt yapıyor bulgur pilavı akşam öğünlerinde mutlaka var .. Rezene çayı da içiyorum . Birde sadece sabah kahvaltısında bir dilim tam tahılı ekmek tüketiyorum diğer öğünlerde ekmek yok kaç kilo kaldı doğumdan sonra birde bebişin kaç aylık
Doğum öncesi için 12, hedefim için 22 kilo var. 56 ideal kilom.
Bebeğim 9,5 aylık. Yanlış beslenme yüzünden hem hamilelikte hem de doğumdan sonra kilo aldım. Dereotu çok severim ama hiç kullanmıyorum. Rezene hergün içiyorum. Ekmek her öğünde yiyorum.
Bende doğumdan sonra kilo almayın diye başladım aslında normal beslenmeme döndüm hamile kalmadan önce de böyle besleniyordum. Ekmeği öğünlerinden çıkartsan daha hızlı kilo verebilirsin aslında hem bebişin büyümüş benim ki daha 5.5 aylık ve ek gıdayı kabul etmiyor sürekli anne sütü alıyor diş çıkartıcak sanırım ondan olabilir dedi doktor benim de ideal kilom 55 boyum kısa malasef
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet muhtemelen diş sıkıntısıdır. Ekmeği çıkartmayı deneyeceğim. Salata arttırırım artık. Dereotu iştahı da kapatıyor bildiğim kadarıyla.
kızlar merhaba..benide aranıza alın lütfen..doğum yapalı 47 gün oluyor..
ben ilk hamileliğimde 68 ile hamile kaldım 98 ile doğuma gittim
ikinci hamileliğimde 59 a kadar düştüm 75 ile doğuma gittim..
şimdi 69 kiloyum..55 kiloya düşmek istiyorum..yeni yeni kilo vermeye başladım..lütfen birbirimizi motive edelim.önce sağlık açısından sonra görünüş açısından kilo vermeliyiz..
masallah almira azmine hayranim ne güzel veriyorsun bende 3 gündür 5 te 5 diyetini yapmaya calisiyorum. Yapmaya calisiyorum diyorum cünkü tam uyamadim dün cok kötü oldum bas dönmesi filan oldu ondan gece malesef ekmek yedimson 2 günüm kaldi. Beni görenler kilo vermissin diye ama tartim hep ayni gösteriyo 70 kilo da takildim kaldim. Bu ara regl olmam lazim acaba ondan mi ki. Karnim iyice sisti görseniz hamilemisiniz dersiniz.
kızlar merhaba..benide aranıza alın lütfen..doğum yapalı 47 gün oluyor..
ben ilk hamileliğimde 68 ile hamile kaldım 98 ile doğuma gittim
ikinci hamileliğimde 59 a kadar düştüm 75 ile doğuma gittim..
şimdi 69 kiloyum..55 kiloya düşmek istiyorum..yeni yeni kilo vermeye başladım..lütfen birbirimizi motive edelim.önce sağlık açısından sonra görünüş açısından kilo vermeliyiz..
72 başlangıç bugün 65.8 im kilolar gidiyor yuppi![]()