27 Şubat da diyete başladım 72 kiloydum
Bugün 67 yim gidiyor kilolar ohhh
masallah canim ne güzel vermissin ben bir türlü tam anlamiyla diyete baslayamadim. 3 Gündür yatiyorum grip oldum. Allahtan annem yakinimda oturuyorda umuta annem bakiyor yoksa simdi ona da gecmisti. Bugün Allaha sükür iyiyim. Yarindan itibaren bende artik dikkat edecegim yiyip icmeme.
cnm bebeğin kaç aylık ben ne kadar dikkat etsem de kilolar gitmiyor yapıitı kaldı sanki yaaaa
Nerelere kayboldunuz kızlar dietler ne alemde
hoşgeldin benim kızım da 4.5 aylık şu an 15 gündür diyet yapıyorum insan tabi acıkıyor ama ara öğünlerle onu telafi ediyoruz dengeli beslenirsen sütün kesilmez benim sütüm eskiye göre arttı diyebilirim ben diyetisyene gittim onun verdiği listeyi uyguluyorum hem sütüm kesilmedi hemde 15 günde 3-3.5 kilo arası gitti 4. sayfada liste var incele istersenSelam kizlar bende kilo vermek istiyorum ama bu yemeyle bile cok acikiyorum. Sizin kac aylik oldu bebisleriniz? Benim 8 aylik ama sutum kesilirse diye korkuyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim bebeğim daha 3 haftalık bile değil
69 kilo ile doğuma gittim sabah 60.6 çıktım.
Ben de sizler gibi emzirerek kilo vermek istiyorum.
Aşırı halsizlik olduğu için ben spor yapamıyorum. Bebek uyurken ben de uyuyorum.
Dün diyete başladım ama emzirdiğim için daha çok sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.
Hedefim 50 kilo, inşallah verebilirim kiloları.
bi kaç güne kadar sürekli tatlı ve hamur işi yememe rağmen hep kendimi halsiz hissettim hissettikçe de yedim ama baktım ne kadar çok yesem de halsizliğe faydası yok herhalde yeni doğum yaptığım için böyleyim, dediğin gibi bebeğim uyuyunca hemen uyumak istiyorum bende, aynen kalsiyum ve protein ağırlıklı beslenirsem hem benim hem bebeğim için daha iyi olacak diye düşünüyorum. Aşırı sıkı bir diyet zaten yapamam ama sağlıklı beslenmem şart, inşallah hep birlikte veririz kilolarıhoşgeldin sen de maşallah ne erken başlamışsın diyet olayına kendini halsiz hissetmen normal ben de öyleydim bebeğim ne zaman uyusa ben de uyuyordum bir müddet sonra düzeliyor insan o zamana kadar yediklerine dikkat et ama çok sıkma kendini yeni doğum yapmışsın vücudun enerjiye ihtiyacı var süt üretimi için de bol su iç tatlıdan uzak dur öğünlerini iy dengele abartmadan herşeyden yemeye çalış özellikle protein ağılıklı beslen benim diyetisyenim kalsiyum ve protein ağırlıklı bir liste verdi
inşallah vericez ben inanıyorum yeterki pes edip bırakmayalım...ben de kendimi çok halszi hissediyordum ilk zamanlar senin gibi bebeğim gecenin 4-5ine kadar uyumazdı sonra da gündü uyurdu gündüz de bana gelen giden oluyordu bebek görmeye iyice halsiz ve yorgun kalıyordum tatlı hamur işi allah ne verdiyse yiyordum öyle yapmasaydım belki ilk zamanlar giderdi kilolardı iyice yapışmadan çünkü ben hamileyken fazla kilo almadım 12 kilo aldım doğumdan sonra sadece 4 kilosu gitmişti ki zaten bebeğim 3 kilo 700 gr doğmuştu şimdi baya yol aldım sayılır eski kiloma dönmeme 5 kilo kaldıbi kaç güne kadar sürekli tatlı ve hamur işi yememe rağmen hep kendimi halsiz hissettim hissettikçe de yedim ama baktım ne kadar çok yesem de halsizliğe faydası yok herhalde yeni doğum yaptığım için böyleyim, dediğin gibi bebeğim uyuyunca hemen uyumak istiyorum bende, aynen kalsiyum ve protein ağırlıklı beslenirsem hem benim hem bebeğim için daha iyi olacak diye düşünüyorum. Aşırı sıkı bir diyet zaten yapamam ama sağlıklı beslenmem şart, inşallah hep birlikte veririz kiloları
slm, Bugün cok kötüydüm elimi kaldiracak halim yoktu. Umutu anneme yolladim ona da bulasmasin diye. Sagolsun annem bakti birazdan esim almaya gidecek. Gece de esim bakacak umuta. Yediklerimi yazip cikacagim.
Kahvalti
1 dilim ekmek
peynir
yumurta
biber
maydonoz
5 zeytin
salam
ara
2 kuru kaysi
ara
beyaz leblebi
aksam
köfte
yogurt
sonra da belki meyve yerim
Slm kızlar konuyla alqkali değil ama
kysura bakmayın benim kızımın sağ
yanağını sola göre şiş dr goturduk önemli
değil dedi iki ay sonra gel dedi tekrar bakarim
dedi Sizinde bebeğinizin yanakları farklı mı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?