emzirmeyi avantaja çevirip birlikte zayıflayalım

Topiginiz hayırlı olsun kızlar nasılsınız
bebisler nasıl.benim kız huysuz dis çıkarıyor
birde vucudunda kızarıklık ve sivilce var....ne
güzel istikrarlı bir şekilde diyet yapiyorsunuz
sağol zullucum döndün mü tatilden
diyet bazen bozguna uğrayabiliyor ama deva ediyoruz kaldığımız yerden
canım alışıncaya kadar kendini aç hissedebilirsin psikolojik birşey ama pes etme devam gidecek bu kilolar
Slm kizlar benim de 10 aylik bir kizim var. Hamilelikte hic birsey yemesgm halde 18 kilo aldim 78 ile dogum yaptim suan 70.7 kiloyum boyum da1.68 cm zayiflamyi cok istyrm ama diyet yapinca da titremeyw basliyrm ve tatliyi cok sewiyorum:2:

hoşgeldin ben ilk sayfada bir liste yayınladım o listeyi bana diyetisyen yazdı onu bir uygula bakalım yine olucak mı titreme olacağını sanmıyorum çünkü o listede herşey dengeli br biçimde var
senle kilo ve boyumuz aynı verelim şekerim bu kiloları zaten çok kilolu değiliz biraz daha verdik mi fıstık gibi olucaz bak görürsün

kızlarrr dün diyetim çok kötü bozguna uğradı malesef akşam adanadan amcam geldi çaya geldiler oğlu ve geliniyle ben de onlara hazırlık yaptım e haliyle pasta börek filan ama yaptığımdan ben de yadim allahtan ki akşam yemeği yememiştim o kadar verdiğim kiloların bir kısmı geri geldi galiba tartılamıyorum da tartı komşumda kaldı ya da iyiki de kalmış moralim çok bozulmaz bugün kaldığım yerden devam edeyim diyetime de hazır kilo vermeye başlamışken emeğim boşa gitmesn dimi ama

Canim o kadar olur insaniz sonucta etrafta hep cıss yiyecekler dolu etrafi birak ben aklimdakilere soz geciremiyorum ben daha once diyetisyene gittigimde haftada 1 ogun serbest ne istersen yiyebilirsin demisti sen de ona say ve devam et kaldigi yerden

aynen öyle yapıyorum devam ediyorum hatta şu an ne hikmetse hiç iştahım yok çok şükür

bugün uykusuzluktan galiba hiç iştahım yok çok şükür sabah kalktığımdan beri bir muz ve bir elma yedim

Yok Cnm hala ablamdayim daha kaç kilo verecen Cnm
birde diyet yaparken sporda yapiyorsunuz dimi

Yok Cnm hala ablamdayim daha kaç kilo verecen Cnm
birde diyet yaparken sporda yapiyorsunuz dimi

5-6 kilo fazlam kaldı canım çok değil allahtan veririm inşallah spor fazla yapmıyorumsadece günlük mekik ve kalça egzersizi yapıyorum

maşallah iyi tatil yaptın orda bebiş nasıl diş çıkardı mı benim kızda hiçbir belirti yok şimdilik

iki gündür listemi yazamadım doğru düzgün
bugün pek iştahım yoktu sabahtan akşama kadar 1 muz ve 1 elma ile durdum akşam yamakte
5 kaşık makarna
yarım kase çorba ve salata yedim

şimdi de bir portakal ve yarım elma

Az kalmış Cnm egzwrsiz yapman çok güzel bende
yapıyorum doğumdan sonra kambur gibi duruyordum
egzersiz yapinca geçti ip atliyoor mekik çekiyorum
suyu da bol iç Cnm meyve ve yiyebilirsen ayva ye tok tutar
Evet Cnm tatilimiz bitmedi yok Cnm bir aydan fazla oldu bekliyoruz dr zaten
kimi çocuk hemen kimiside uzun süre çıkarmaz dedi ama
Baya belli disleri patlayınca kurtulacaz.valla çok zor geçti
şu iki ay :-(facedeki gruba giriyormusun Cnm

4 gündür giremedim ttnetin azizliğine uğradım kablo değişimi yapıyorlarmış netim yoktu. Diet nasıl gidiyor ben aynı devam ediyorum .
Bugün ki listem
Kahvaltı 10.30
2 dilim beyaz peynir
5 zeytin
2 dilim etimek
1 tane domates
Ara: bir küçük kase sarı leblebi nescafe
16.00 yeşil elma
Akşam:
Bir pozisyon bol ekşili brokoli haşlaması
Ispanak yemeği 5 yemek kaşığı
Gece otururken de 1 fincan rezene çayı içicem
Ben den şimdilik bu kadar kızlar.
Cuma günü kilo ölçümüyaptınız mı?

mrb arkadaşlar ben de sizdenim 3 aylık ebğim var 17 aralıkta doğum yaptım 55le hamile kaldım 75le doğuma gittim.doğumdan sonra 71 kiloydum şu anda da 70 kiloyum.yediklerime dikkat etmeme rağmen kilo veremiyorum.diyetisyen da 6. aydan sonra diyet yaptırıyoruz dedi buayı bulduğum ii oldu ben de inşallah kilo vermek istiyorummmm
artık buraı sürekli takip edicem

bol su içiyorum canım zaten 2 litre içmeye çalışıyorum günlük diyetisyen 3 dedi ama çüç içemiyorum kış olduğu için galiba
evet bazı çocukalrın diş çıkarması uzun sürermiş ben 4 aylıkken çıkarmışım ve hemen çıkmış belirtinin başlamasıyla dişin çıkması çok sürmemiş benim kız da bana çekmemiş anlaşılan diş belirtisi yok henüz
facedei gruba da giriyorum giriyorum güzel paylaşımlar oluyor
ben de seni merak ediyordum ama aklıma geldi nette sorun olduğu daha öce söylemiştin çünkü ben cuma günü kilo bildirimi yaptım 70.5 kiloya düşmüşüm 73le başlamıştım toplam 2.5 kilo vermiş oldum ama çizelgeyi düzenleyemiyorum beceremedim

hoşgeldin
bizde emziriyoruz benim kızım da 4.5 aylık ben de diyetisyene gittim o bana diyet listesi verdi onu uygulyorum ve bir sıkıntı olmadı çok şükğr sütüm azalmadı ve kilo veriyorum sen de onu uygula istersen ilk sayfada yazdım bana verdiği listeyi

sabah geç kahvaltı yaptım 11 de
*3 ince dilim tambuğday ekmeği
*yarım salatalık
*1 dilim peyni
*1 tatlı kaşığı reçel ve tere yağı

1. ara bir armut
2. ara bir muz

akşam 18.00
*2 tavuk baget (kendi suyunda pişmiş)
* 6 kaşık sebzeli bulgur pilavı ve salata ekmek yok

akşam eşimle çay içerim büyük ihtimal bugünlük bu kadar

merhaba hanimlar. Benim de internetim de sorun vardi ondan giremedim. Annemler de bugün tartildim. Dogumdan önce 66 kg ve 20 kilo almistim ( en son tarildigim da belki de daha fazlaydi ). Dogum dan kisa süre sonra 73 kiloya düstüm ve sonra veremedim. Bugün annemlerde tartildim tarti 69.9 gösterdi. Insallah dogrudur.

Kahvalti
2 dilim ekmek
peynir
haslanmis yumurta
domates, biber

ara
2 kuru kaysi

ara
bir avuc beyaz leblebi

aksam
4-5 kasik bulgur pilavi
tavuk budu
yogurt ( aci biber de kattim icine. Aci biberin yag yaktigini duymustum )

Simdiye kadar 1.5 litre su ictim birazdan bi kac Fincan yesil cay icecegim. Gece belki yine bisiklet sürerim ve mekik cekecegim. Bi kac gündür cekmiyordum korkuttular beni iste ic dikislerin patlar filan diye ama dikkatli yaparsam bisey olmaz heralde ?

Sen o diyetle kac kilo verdin biraz fazla gb

vuhuuuu

Yazıları okuyunca vicdan azabı çektim bi elimle kızımı sallıyorum bi elimle pizza tıkınıyorum :26:

Hemen gidip yeşil çay yapıcam

aferin canım doğrudur doğru dikkat ediyorsun sonuçta bisiklet sürüyorsun mekik çekiyorsun böyle devam:13::13:
Sen o diyetle kac kilo verdin biraz fazla gb
10 günde 2.5 kilo verdim canım bana da diyetisyen elime ilk verdiğinde listeyi fazla geldi ama emzirdiğim için gidiyor kilolar emzirince günlük 700-800 kalori gidiyor biliyorsun o yüzden veriyorum
vuhuuuu

Yazıları okuyunca vicdan azabı çektim bi elimle kızımı sallıyorum bi elimle pizza tıkınıyorum :26:

Hemen gidip yeşil çay yapıcam

afiyet olsun seni de bekleriz o zaman bundan sonra diyet günlüğümüze hemen çayını yapıp içersin yarın itibariyle de dikkat edip yediklerini yazarsan bak nasıl gidiyor kilolar

dün zahideyle yetiş hayat programında aktarlar birliği başkanı var emzirme döneminde her bitki çayı içilemez bebeğe geçetiği için dedi.yeşil çay içilebiliyor mu biliyormusubuz

bir de ben form bisküvi yiyorum öğlen bebeğim kilo kaybeder mi acaba

ben de seni merak ediyordum ama aklıma geldi nette sorun olduğu daha öce söylemiştin çünkü ben cuma günü kilo bildirimi yaptım 70.5 kiloya düşmüşüm 73le başlamıştım toplam 2.5 kilo vermiş oldum ama çizelgeyi düzenleyemiyorum beceremedim

valla gidiyor kilolar cnm çizelgeyi yine. O siteden yapıyorsun sayfayıac pini gir kilo değişimi gir tekrar sonra onu kopyala kontrol panelindeki yere yapıştır. Face deki grupta bende varım seni çıkartamadım ama adın ne cnm

anladım canım ben tekrar kopyalamıyordum tekrar deneyeyim sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…