çıktığım bi çocuk vardı baya oluyo piknik yapıcaktık arkadaşlarla poğaça istedi benden bende çalıştığım için anneme yaptırdım annem biraz katı yapar poğaçayı ve 1 gün sonra götürdüüm için poğaçayı biraz sert olmuş neyse piknik bitti ve bana ertesi günü poçalar taş gibiydi kafam yarılacaktı dedi beni incitti xxxxxx ettim
herşey hoş güzel de şu son kullandığınız kelime çok iğrenç zati biz burda kötü laflardan bahsediyoz sende rahat rahat yazıyon maşallah insan utanır sıkılır arkadaşım yaaa
bir gün alışverişteyiz. bir mağaza da çok güzel bir ayakkabı gördüm. almadım. çıktık dükkandan " ya ayakkabı çok güzeldi" dedim. alıp almama konusunda kararsızım. napsam diye düşünüyorum. birden bir bağırmaya başladı " neden bunu bana söylüyosun. sana benim mi almamı istiyorsun" diye... bir sinir oldum. bıraktım onu olduğu yerde aynen dışarı attım kendimi...
Bir zamanlar çok sevmiş ;güven duymuş olduğum insan ;bir tartışmamız sırasında bana''kendini bana yamadın'''altın kaplasalar seni daha almam''demişti..Yamanacak neyim varsa..Öyle düşündüğünü bilmiyordum.Çok kırıcıydı;hala hatırlarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?