Tüp Bebek Merkezleri En başarılı tüp bebek merkezi

papatyamrm

Umudum gel artık..
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2008
2.239
3.513
658
47
Merhaba iki tane başarız tüp bebek deneyimim oldu. İlkinde bebeğimi aldırmam gerekti ikincisi tutmadı. Acıbadem,memoria yada bahçeci tüp bebek merkezilerinden hangisi daha iyi ücretlerini biliyormusunuz? Birde tavsiye edebileceğiniz doktor var mı? Lütfen bildiklerinizi benimle paylaşırmısınız?

Merhaba iki tane başarız tüp bebek deneyimim oldu. İlkinde bebeğimi aldırmam gerekti ikincisi tutmadı. Acıbadem,memoria yada bahçeci tüp bebek merkezilerinden hangisi daha iyi ücretlerini biliyormusunuz? Birde tavsiye edebileceğiniz doktor var mı? Lütfen bildiklerinizi benimle paylaşırmısınız?
Canım merhaba ben bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi oldum geçen sene Allaha şükür bebegimizi kucagımıza aldık Allah sanada nasip eder inşallah ben kesinlikle bahçeciyi tavsiye ederim sana sgk raporuda geçerli fiyatlarda indirim oluyor ben öyle tedavi olmuştum

Canım merhaba ben bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi oldum geçen sene Allaha şükür bebegimizi kucagımıza aldık Allah sanada nasip eder inşallah ben kesinlikle bahçeciyi tavsiye ederim sana sgk raporuda geçerli fiyatlarda indirim oluyor ben öyle tedavi olmuştum
Teşekkürler canım. Allah bağışlasın uzun ömürler versin. Bahçeci devlet hastanesi mi? Yaş ortalaması kaç biliyormısunuz? Ücretleri ne kadar? Birde dr ismi verebilirmisini?

Konuyu açtığınız çok iyi olmuş. Ben de fiyat merak ediyordum. Memnun kalanlar hangi Merkez- dr adı- yaş- fiyat bilgilerini paylaşabilir mi ?

hanımlar selam bende bahçecide yeni tedaviye başladım. 9 bin tüp bebek fiyatı birde raporlu fiyat falan varmış ama ben onu çok bilmiyom

koc universitesi hastanesi tup bebek merkezine giden, tedavi olan var mi ??

Merhabalar yaşım 34 amh değerim 0.18 tüp bebek dediler Acıbadem 9000 tl ücret ilaçlar 2000-5000 tl arası dondurma 1850 transfer 1850 ücret verildi

canım bahçecide 9 binin içine transfer dahil ilaçlar burdada ekstra ilaçlar çok pahalanmış banada 2 binden başlar dozuna göre değişebilir dediler

Ben bahceci fulyada yaptim iki tup bebegimde tuttu tabsiye ederim dr burcak erzik ilk gorusme ucretsiz muhakkak gorusun tedavinin yarisinin psikoloji oldugunu dusunuorum dr rahatlatrsa sizde rahatliyorsunuz abla gibi bir dr istiyorsaniz burcak hanim mukkemmel bi dr gidin gorusun ne demek istedigimi anlicaksiniz tedavi 13-14 tutuor ilaclarla

kesinlikle psikoloji ve doktoru sevme çok önemli etken bencede bu arada bende bahçecide tedavi oldum umut merkezinde orada raporda geçiyor ekonomik olarak daha uygun oluyor

Önemli olan laboratuvar kalitesi ve embriyolog. Sizi etkilemek istemem ama devlette çalışan ve denk geldiğim tüm kadın doğum doktorlarına ben de bu soruyu sordum. Hepsinin de verdiği cevap aynıydı.
Bahçeci Fulya, İstanbul Tüp Bebek Merkezi, Brüksel Tüp Bebek Merkezi, Acıbadem. Bu merkezlerden başka yere gitme dediler. Memorial'ı sordum, önermediler.
Doktor konusuna çok takılmadım. Çünkü aşağı yukarı hepsi aynı takibi ve tedaviyi yapacak. Psikolojik açıdan ilgi alaka beklentisi içinde olmadığımdan hangisi doktor seçilmelidir ona takılmadım ben. Bahçeci'de özellikle daha önce tedavi görmüş ve sonuç alamamış hastalar için her hafta konsultasyon uygulanıyormuş. Yani uygulanacak tedaviye sadece sizin doktorunuz değil, tüm doktorların ortak fikriyle karar veriyorlar. O yüzden doktor kriteri benim için son sıralarda yer aldı.
Benim ilk tedavim. Süreç hala devam ediyor. Yani ne negatif sonuç aldım ne pozitif. Muhtemelen haftaya transferim olacak. İlk tedavilerde aynı yaş ve hasta grubuna aynı tedavi protokolü uygulanıyor. İkinci denemede farklı yöntemler deniyorlar. Rezerv çok az değilse, oluşan embriyo sayınız çok az bile olsa 5.güne kadar bekletmeyi tercih ediyorlar.

Dediğim gibi, önemli olan laboratuvar. Bu konuda en iyi yerler Bahçeci Fulya ve İstanbul Tüp Bebek Merkezi.
Bahçeci Fulya'da son fiyatlar şu şekilde.

Eklentiler

• _20190517_032923.webp
    _20190517_032923.webp
    72,7 KB · Görüntüleme: 1.728
Önemli olan laboratuvar kalitesi ve embriyolog. Sizi etkilemek istemem ama devlette çalışan ve denk geldiğim tüm kadın doğum doktorlarına ben de bu soruyu sordum. Hepsinin de verdiği cevap aynıydı.
Bahçeci Fulya, İstanbul Tüp Bebek Merkezi, Brüksel Tüp Bebek Merkezi, Acıbadem. Bu merkezlerden başka yere gitme dediler. Memorial'ı sordum, önermediler.
Doktor konusuna çok takılmadım. Çünkü aşağı yukarı hepsi aynı takibi ve tedaviyi yapacak. Psikolojik açıdan ilgi alaka beklentisi içinde olmadığımdan hangisi doktor seçilmelidir ona takılmadım ben. Bahçeci'de özellikle daha önce tedavi görmüş ve sonuç alamamış hastalar için her hafta konsultasyon uygulanıyormuş. Yani uygulanacak tedaviye sadece sizin doktorunuz değil, tüm doktorların ortak fikriyle karar veriyorlar. O yüzden doktor kriteri benim için son sıralarda yer aldı.
Benim ilk tedavim. Süreç hala devam ediyor. Yani ne negatif sonuç aldım ne pozitif. Muhtemelen haftaya transferim olacak. İlk tedavilerde aynı yaş ve hasta grubuna aynı tedavi protokolü uygulanıyor. İkinci denemede farklı yöntemler deniyorlar. Rezerv çok az değilse, oluşan embriyo sayınız çok az bile olsa 5.güne kadar bekletmeyi tercih ediyorlar.

Dediğim gibi, önemli olan laboratuvar. Bu konuda en iyi yerler Bahçeci Fulya ve İstanbul Tüp Bebek Merkezi.
Teşekkürler canım vermiş olduğun bilgi için memeriolyılda karar kılmıştım şimdi aklım yine karıştı. Bahçeci çok kalabalıkmış. Sen transfer için hazırlanıyorsun hayırkı olsun. Deneyimleri bizimle paylaşırmısın.

Ben bahceci fulyada yaptim iki tup bebegimde tuttu tabsiye ederim dr burcak erzik ilk gorusme ucretsiz muhakkak gorusun tedavinin yarisinin psikoloji oldugunu dusunuorum dr rahatlatrsa sizde rahatliyorsunuz abla gibi bir dr istiyorsaniz burcak hanim mukkemmel bi dr gidin gorusun ne demek istedigimi anlicaksiniz tedavi 13-14 tutuor ilaclarla
Teşekkürler bilgi için size pgt yapılmadı sanırım. Çünki 13.14 tutar dediğinize göre

Teşekkürler canım vermiş olduğun bilgi için memeriolyılda karar kılmıştım şimdi aklım yine karıştı. Bahçeci çok kalabalıkmış. Sen transfer için hazırlanıyorsun hayırkı olsun. Deneyimleri bizimle paylaşırmısın.

Aklın karışması normal. İçinize sinen yere gidin.
Ama merkezin kalabalık olması daha iyi değil mi? Talep çok demek ki. :) Hasta sayısına göre doktor sayısı da fazla. Neticede bütün merkezlerde ara kontroller, verilen görüşme randevuları aynı sayıda ve sıklıkta.
Bizim ilk görüşme yarım saat sürdü, muayene ücreti 400 idi. Aylardır vitamin, takviye vs kullandığımız için ve bütün testler yapılmış ve bir sorun bulunamamış halde gittiğimiz için ilk adetle başlayalım tedaviye dedi doktor.
Adetin ikinci günü kendi şehrimdeki doktorumla iletişime geçerek muayene ve tahlillere göre tedaviye başlamayı uygun gördüler. Kontrollerimi de kendi doktorum yaptı. Sonucu Bahçeci'yle paylaştı. Bahçeci'deki doktorumun talimatlarına göre doz ayarlaması yapıldı. Ben Bahçeci'ye sürekli git gel yapmadım yani. Opu'dan 1 gün önce İstanbul'a gittim.
Tedavi başında 10 folikül görünüyordu ama biri fazla önden gidince diğerleri yetişemedi. Standart protokol bana pek uymadı yani. 5 yumurta toplandı. 2'si olgun çıktı. İkisi de 3.gün iyi kalitedeydi, sanırım o yüzden riske girip ikisini de 5.güne bekletmek istedi doktorum. Birisi 4.gün durdu. Diğeri 6.gün donduruldu. Rahmim taze transfere uygundu ama ben yine de rahim dinlendirme istedim.
Normalde opu'dan sonra 2.adetle transfer hazırlığına başlıyorlarmış ama ben ilk adetle başlayalım istedim. Geçen hafta opu'dan sonraki ilk adetle hazırlığa başladık. Estrofem kullanıyorum. Şu an her şey yolunda görünüyor. Muhtemelen Haziran'ın ilk günlerinde transfer olacak. Transfer sonrası artık merkezin yapacağı bir şey yok. :)
Şans %25 . Tutmazsa yine aynı yerde ikinci tedaviyi deneyeceğiz. O da tutmazsa İstanbul Tüp Bebek Merkezi'ni denerim. Bütün planları yaptım. :))

2 tanıdığım yasadigimiz şehirdeki bir prof. Tavsiyesi ile bahcecide kübra hanima gittiler birisi bebeğini kucagina aldı digeride daha yeni öğrendi gebe olduğunu en son yaptiranda 20 bin TL kadar masrafı olduğunu soyledi bende yakında basliycam umarım olumlu olur eğer tutmazsa kübra hanima gitmeyi düşünüyorum. Bahcecinin 1 kliniginde rapor geçerli diye biliyorum ama kübra hanim orda değil yanlış hatirlamiyorsam dedigim doktor fulyada. Birde bizim doktorumuz bahcecinin lavaratuvarinin çok iyi olduğunu soyluyordu

Gercekten doğru yazmissin canım üni hastanesinde prof ayni şeyi dedi ilaç kısmını biz iyi yurutuyoruz ama isin diğer yarısı embriyologlarda ve labaratuvar şartlarında oraya ben müdahale edemiyorum dedi bahçeci fulyada doktor önerdi lab için oldukca iyi embriyologlar ile çalışıyorlar demişti benimde aklımın bir kosesinde bahceci

canım bahçeci kalabalık ama çok fazla doktor var zaten öyle sgk hastenesi gibi değil sonuçta özel klinik zaten. sizin doktorunuz oluyor bütün süreçlerlede o ilgileniyor arkadaşında dediği gibi lab. çok önemli bahçecinin laab. tartışmasız en iyisi

canım bahçeci kalabalık ama çok fazla doktor var zaten öyle sgk hastenesi gibi değil sonuçta özel klinik zaten. sizin doktorunuz oluyor bütün süreçlerlede o ilgileniyor arkadaşında dediği gibi lab. çok önemli bahçecinin laab. tartışmasız en iyisi
Teşekkürler canım

Back
X