En başından anlatayım

Bazılarınız konu sahibesi neden banlandı, polemiğe bile girmedi ki demiş, konu sahibesi başka bir üyeyle polemiğe girdiği için banlandı, 13. sayfaya bakarsanız karakterle alakalı polemiği okursunuz, bazı ağır yorumlara sinir oluyorum diyen üyelerimiz mesajların sol alt köşesinde siyah üçgen var, ona basıp açılan penceredeki Mesajı Gönder butonuna basarsanız bizde kim ağır yorum yazmış görürüz, her dakika topiklerde dedektiflik yapamayız değil mi? Bildireceksiniz ki haberimiz olsun.

Siyah üçgen ne olaki diye merak edenler, ona kötü içerik butonu diyoruz, kısa adı KİB, o buton polemik, hakaret, kavga, konu dışı mesaj gibi site kurallarına uyulmama hallerinde sizlerin yönetime bildirmek için kullandığı bir buton, basıyorsunuz anında yönetime bildirim gidiyor.
KİB yapalım, KİB yapmayanları uyaralım...

Ne ilgincsiniz .insanlar nisanlanip ayrilir sevgilu olup ayrilir ne var ki .sizde evlilik gecirmissiniz adam hic eski esinin pesine dustu mu hayir eee siz ne yapmaya çalışıyorsunuz .bu kadar kiskanc olmayin hayatinizi zorlastirirsiniz .ablasinin evli bi kadinin eski nisanlisiyla resimlerini saklamasi ve face gibi bir yerde paylasmasida ilginc.evlendigine emin misiniz kizin .hic kocasi gormuyor mu ne garip

Ne kadar sert yorumlar yapılmış ya, bence haklısınız. Haklısınız derken, o resimlerin orada durmasının bir manası yok iki taraf içinde gereksiz bir durum, o kız evlenmiş barklanmış , siz de evlilik hazırlığı içindesiniz. Geçmişe dair gereksiz fotoğraflar bence de kaldırılmalı.

Ama nişanlınıza eski nişanlısının resmini göndermeniz çok ama çok yanlış bence. Eşeğin aklına karpuz kapuğu düşürmek denir buna kısaca.Kurcalamayın..

EDİT: Ups, biraz okudum da sanırım nişanlınızın eski nişanlısının ablasının faceine bakmışsınız, bu cidden paranoyaklık bu durumda haklısınız diyemeyeceğim.

Son düzenleme:

canim yanlis anlama ama sende evlenip ayrilmissin o senin eski hayatini kurcalasa ne kadar hosuna gider.birak guzelse guzel ne giydiyse giydi.biraz mantikli olun lutfen ya cocukca bir yarisin icine girmeye gerek yok zaten o kizin da seninle yaris yaptigi da yok.kendi kendini dolduruyorsun.

ne alaka yani evlenmiş kızın eski nişanlısının fotoğrafları duruyor ne acayip bi abla o da, kaldırmaya kıyamamışmış allahım ya

o da kabul etmeseymiş faceden şahsen ben selam verdiğim halde yakın olmadığım insanları kesinlikle arkadaş listeme almıyorum abla da kabul etmeseymiş yani

evet sayfaya girişim geçici olarak engellendi.

olumlu ya da olumsuz yorum yapan herkese teşekkürler

Eğer ki nişanlının eski nişanlısının ablasının yaptığı normal mi dersen. Değil. Düşünüyorum da bvenim kardeşim artık evlenmiş barklanmış, kıyamamak ne demek ya. En başta enişteye ayıp.

Peki senin yaptığın normal mi? Kusura bakma ama değil. Seni incitecek, şüphelendirecek bir tavır-durum yokken bunları yapmak. Benim tanıdığım birinin nişanlısı böyle şeyler yapsa, arkadaşa sana saır diliyorum kolay gelsin işin zor derdim.

Konunun sonunda o resimler kalksın istiyorum ne yapabilirm demişsin. Bir şey yapamazsın. Ben de olsam o resimlerin durmasını istemezdim belki ama bir şey yapılamaz. Sonuçta senin müdahale edebileceğin insanların facebookunda değil bu resimler.

Ben zaten resimlerin hala orda olmasına takıldım.
evet malesef kırıcı insanın kafasına vura vura yazanlar oldu, herkesin kendi uslubu sıkıntı yok.
evet sadece kardesını kesip koysun benim kocam olacak adamın orda boy boy fotolarının işi ne .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…