Ben de sana psikolojik destek, ozsaygi, baskalarina yalan soylememe vb egitimler almani onericem ama maalesef bunlar oneri ile olacak isler degil
Nisanlina yalan soyle iliskinin basinda bakmistim diye, milletin faceine dadan sonra da bize saygi ogret. Ne diyelim yaw he he.
başkasına yalan söylememe adında bir eğitim mi var :))))
dadanmak ne demek bu arada açar mısınız ?
Evet var, cok temel bir egitimdir aslinda, bu egitimi almadigin acik. Dadanmak: baskasina rahatsizlik verecek derecede yapisma durumudur. Genellikle kara sineklerde gorulur. Bu hayvanlar biz onlari istemesek de cevremizde dolanirlar, pisliklerini bulastirirlar. Senin durumunu da buna benzettim. Eski kizin umrunda degilsin, kizin etrafinda dolanip duruyorsun.
Maalesef kiz hem guzel, hem de kumasi daha kaliteliymis. Sevgilin yazik etmis kendine
Neymis efendim mustakbel karisiyim diye eski nisanlinin ablasi resimleri silmek zorundaymis. Ortada yasanmis bir gecmis var. Sevgilin gayet kendi rizasi ile poz vermis, ister face e koyarlar ister bilboarda asarlar.
Oldu olacak cocuklu adamla evlenenler de eski esten cocugu tekrar rahmine sokmasini istesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?