Merhaba,
9 aylık çok ciddi giden bir ilişkim var . Erkek arkadaşımı çok seviyorum.
Gecen pz gunu yüzüklerimizi aldık , 2 kasımda nişanımız var.
Ben daha evvel evlilik geçirdim , 4 yıl evli kaldım. OLmadı ayrıldım. (2012 yılında)
Sevgilim ise 5 yıl bir kızla sevgili olmuş, nişanlanmışlar ve sadece 5 ay nişanlı kalıp ayrılmışlar.(2011 yılında)
Sagdan soldan duyduguma göre sevgilim eskiden bu kızı çok sevmiş. Ayrılmayı kendisi istemiş.
Ve ayrıldıktan sonra kendisini gece hayatına vermiş biraz dağıtmış , birdaha kimseyi sevemem evlilik düşünemem diye düşünürken karsısına ben çıkmışım.
Beni çok sevdiğini biliyorum , o istanbulda ben ise bursadayım . mayıs ayı gibi de evleneceğiz günümüz bile belli
Üstüme çok düşer . benden ayrı 10 dakıka bile yapamaz . Sevgisini oldukca fazla hissettiriyor.
Benim huyumsa hep kurcalamak , eski nişanlısını çok kıskanıyorum . kız çok güzelmiş faceden buldum . Kızın kendi hesabı yok ablasını baska bir arkadasımdan ekleyip resimlerine baktık. Sadece adının ne oldugunu biliyordum ve birkaç şeyii birleştirip o oldugundan emin oldum.
O benim eskı kocamın konusunu hıc açmıyor. Başında ikimizde ne yaşadıysak zaten birbirimize anlattık. Ama ben malesef arada birseyler öğrenmeye çalışıyorum . Soru soruyorum . Neyse demin de ablasının face hesabını ekleyince baktım ki.Erkek arkadasımın eski nişanlısının düğünü olmuş bu nisan ayında . Kız evlenmiş yani.
Eski albümlerine göz attıgımda ise , benim sevgilimin ve o kızın nişan albümlerini buldum :))))
Yani sevgilimin eski nişanlısının kız kardeşinin facesınde hala resimler duruyor.
Birisi bir yorum yapmış demiş ki, damadınız çok yakıısklı, kızınız da pek güzel maşallah demiş.
Ablası da kardeşim nişanlısından ayrıldı ama ben bu resimleri silmeye kıyamadım demiş....
Demin telefonda erkek arkadasıma nişanda bana ne renk albise alıcaz dedim. ( eski nişanlısı yeşil giymiş )
Pudra istiyordun sen dedi pudra alalım dedi. Sen pudrayı sevmiyorsun ama dedim.
Beyaz olmaz dedi. O zaman yeşil alalım dedi. Ben de eski nişanlın yeşil mi giydi dedim. Hayır dedi. Doğru söyle dedim. Hayır dedi neden soruyorsun bunu yeşil değildi dedi. Daha da üstüne gidince yavru agzıydı dedi. O bana yavru agzı deyınce kızıjn nişan resmını sevgilime yolladım . ( sacmaladım farkındayım)
asıl canımı sıkan o resimler hala neden kızın ablasında ekli. bu adam benim kocam olucak ve kardesı de evlenmıs zaten.
sevgilimin eski nişanlısının face hesabı yok . evlendiği adamın da yok.
sevgilime o resimleri gördüğümden bahsetmedim, ablasını buldugumdan bahsetmedım ama o resımler ordan kalksın ıstıyorum.
Ne yapmalıyım sizce . Çok uzun yazdım özür ....
müthiş kıskanç birisin senle saadet olmaz adamcağının hayatını karartma yol yakınken yol ver kendine..
Hepimiz hayatımızdaki insanların gecmişini merak ederiz. Bu doğal bir durum. Eski nişanlıyı, sevgiliyi, eşi kendimizle kıyaslarız kıskanırız vs. Ama bu demek değil ki üstün performans gösterip, eski nişanlının ablasını(?) faceten ekleyip, albümlerini karıştırıp, nişan yorumlarını bulup, o yorumlara alınıp, fotografları alıp, sevgiliyi kelime oyunlarıyla tuzağa düşürüp, fotografı da ona gönderelim.....
Bunun adı nedir biliyor musunuz; dertsiz başa dert almak. Adam sırf sevgilisini görmek icin (?) her gün istanbul bursa otobanı yol tepiyor, bu yapılanlar reva mı?
Burda sevgilisi eski sevgiliyi kıskandığı icin hayatı zindana dönen arkadaşların hikayesini de okuduk.
Bir de yorumu alıntılamayıp kurduğum cümleyle beni kınayanlar var; herkes kendi işine baksın.
[/U][/B]
elmayra hanım neden bu kadar sert bir uslubunuz var anlamadım. yorumları okurken " ayak" mevzusunda gerçekten çok kırıcı konuştunuz. bence biraz daha yumuşak olmanızı tavsiye ederim. ayrıca herkesin karakteri farklı, kız merak edip bakmış yani sen yapmaya bilirsin ama başkası yapar. az saygı lütfen..
Merhaba,
9 aylık çok ciddi giden bir ilişkim var . Erkek arkadaşımı çok seviyorum.
Gecen pz gunu yüzüklerimizi aldık , 2 kasımda nişanımız var.
Ben daha evvel evlilik geçirdim , 4 yıl evli kaldım. OLmadı ayrıldım. (2012 yılında)
Sevgilim ise 5 yıl bir kızla sevgili olmuş, nişanlanmışlar ve sadece 5 ay nişanlı kalıp ayrılmışlar.(2011 yılında)
Sagdan soldan duyduguma göre sevgilim eskiden bu kızı çok sevmiş. Ayrılmayı kendisi istemiş.
Ve ayrıldıktan sonra kendisini gece hayatına vermiş biraz dağıtmış , birdaha kimseyi sevemem evlilik düşünemem diye düşünürken karsısına ben çıkmışım.
Beni çok sevdiğini biliyorum , o istanbulda ben ise bursadayım . mayıs ayı gibi de evleneceğiz günümüz bile belli
Üstüme çok düşer . benden ayrı 10 dakıka bile yapamaz . Sevgisini oldukca fazla hissettiriyor.
Benim huyumsa hep kurcalamak , eski nişanlısını çok kıskanıyorum . kız çok güzelmiş faceden buldum . Kızın kendi hesabı yok ablasını baska bir arkadasımdan ekleyip resimlerine baktık. Sadece adının ne oldugunu biliyordum ve birkaç şeyii birleştirip o oldugundan emin oldum.
O benim eskı kocamın konusunu hıc açmıyor. Başında ikimizde ne yaşadıysak zaten birbirimize anlattık. Ama ben malesef arada birseyler öğrenmeye çalışıyorum . Soru soruyorum . Neyse demin de ablasının face hesabını ekleyince baktım ki.Erkek arkadasımın eski nişanlısının düğünü olmuş bu nisan ayında . Kız evlenmiş yani.
Eski albümlerine göz attıgımda ise , benim sevgilimin ve o kızın nişan albümlerini buldum :))))
Yani sevgilimin eski nişanlısının kız kardeşinin facesınde hala resimler duruyor.
Birisi bir yorum yapmış demiş ki, damadınız çok yakıısklı, kızınız da pek güzel maşallah demiş.
Ablası da kardeşim nişanlısından ayrıldı ama ben bu resimleri silmeye kıyamadım demiş....
Demin telefonda erkek arkadasıma nişanda bana ne renk albise alıcaz dedim. ( eski nişanlısı yeşil giymiş )
Pudra istiyordun sen dedi pudra alalım dedi. Sen pudrayı sevmiyorsun ama dedim.
Beyaz olmaz dedi. O zaman yeşil alalım dedi. Ben de eski nişanlın yeşil mi giydi dedim. Hayır dedi. Doğru söyle dedim. Hayır dedi neden soruyorsun bunu yeşil değildi dedi. Daha da üstüne gidince yavru agzıydı dedi. O bana yavru agzı deyınce kızıjn nişan resmını sevgilime yolladım . ( sacmaladım farkındayım)
asıl canımı sıkan o resimler hala neden kızın ablasında ekli. bu adam benim kocam olucak ve kardesı de evlenmıs zaten.
sevgilimin eski nişanlısının face hesabı yok . evlendiği adamın da yok.
sevgilime o resimleri gördüğümden bahsetmedim, ablasını buldugumdan bahsetmedım ama o resımler ordan kalksın ıstıyorum.
Ne yapmalıyım sizce . Çok uzun yazdım özür ....
Bilmiyorum neden bu kadar sert bir üslubum var ama saygısız değilim. İnanın saygısız tek bir kelimemi bulamazsınız.
Ayak kelimesi, ayrıntıydı, kızdığım icin yazdım, sevgilim beni cok seviyor demek yeterliyken neden "ayağıma kadar sever" diyor ki, nedir yani neyin kıstasında?
Olay sadece "merak edip, bakmak" değil neden anlamak istemiyorsunuz, fake bir hesapla birilerinin özel hayatını karıştırıyor, ordan fotograf alıyor, suc işliyor farkında değil.
Söylediklerinizi dikkate alacağım ama hala aynı seyi savunuyorum, hakaret küfür etmediğim sürece yorumlarım beni ve yönetimi bağlar.
yorumunuz için teşekkürler. ben size saygısızsınız demedim öyle anlaşılıyor ise k.bakmayın.
ben sadece "ayak" yorumunuza üzüldüm açıkçası.
evet ben yaptığını savunmuyorum ama konu sahibi kızı merak etmiş, hani 8 yıl süren bir birliktelik, kızın güzelliği falan merak uyandırmış, bakmış..
Karşılıklı anlayış ile ne güzel anlaşıyoruz değil mi, keşke herkes sizin kadar duyarlı ve kibar olabilse.
Sevgiler.
[/U][/B]
elmayra hanım neden bu kadar sert bir uslubunuz var anlamadım. yorumları okurken " ayak" mevzusunda gerçekten çok kırıcı konuştunuz. bence biraz daha yumuşak olmanızı tavsiye ederim. ayrıca herkesin karakteri farklı, kız merak edip bakmış yani sen yapmaya bilirsin ama başkası yapar. az saygı lütfen..
Valla bence az bile söyledi. Keşke herkes içinden geçeni eleştirdiğiniz üye kadar açık yazabilecek yüreğe sahip olsa....
Ben konu sahibinin mesajını okuyunca neler yazmak istedimde yazamadım.
Ayak mevzusunda "adam ayak fetişi mi acaba ?" diyesim geldi.
Öyle bir sevgi tapınma şekli ancak fetiş olur yani?
Hani konu sahibesininde o kadar abartmasına ne gerek var.
Hayır insan düşünüyor. "Adam ayaklarına kadar sevgisini nasıl gösterdi ? diye merak ediyor.
Bir de hergün istanbul'dan hergün bursa'ya gitmek gerek maddi gerek zaman bakımından çok saçma görünüyor.
"Yok artık bea ya yeme beni diyesim" geldi de demedim.
Bu arada insan biraz vicdanlı olurda her gün gelme der adamada yazık günah...
Madem adam seni ayaklarına kadar seviyor sanane eski nişanlısının ablasının face'indeki nişan merasiminin fotoğraflarından bilmem nelerinden.
Yani kız çok güzelmişmiş falan filan.Artık içinde kor gibi yanıyordur kıskançlık ki böyle dalaverelere girmiş.
Tamam kız güzelmiş ayrılmış gitmiş adam seninle ne diye kendine dert yaratıyorsun ki ?
Yoksa amaç burada ay sevgilim beni çok seviyor! hemde ayaklarıma kadar
Hergün ta nerelerden geliyor benim için ben onun herşeyiyimmesajı vererek kendini mi tatmin etmeye çalışıyor?
Neresinden tutarsan tut elinde kalıyor.
Sonuç olarak konu sahibi hastalık derecesinde kıskanç. Bir uzmana danışmasını şiddetle öneriyorum
Bu arada içimde kalanlarıda söylemiş oldum...[/I]
1. konu sahibi sevgilisinin ona karşı olan sevgisini mübalağa ederek anlatmış olabilir ama bu değildir ki abarttığı için sert yazmamız gerekir.
2. belki de adam ayak fetişi, olamaz mıbenim eski sevgilim ayaklarımı güzel bulup, arada masaj yapar, okşardı
3. ben bir ara Yalova'da yaşıyordum. deniz otobüsüyle yalova-pendik 45 dakika sürüyordu ve ben neredeyse her gün istanbul'a gidip gelirdim. konu sahibinin sevgilisi de Bursa'da yaşıyormuş. Bursa'da da deniz otobüsü seferleri var. yani gidilebilir. Büyük şehirlerde yaşayanlar merkeze varmaları bile bazen 1 saati bulabiliyor. seven insan dağları delirmiş, 45 dakika ne ki
4. ben bir bayan olarak sevdiğimi kıskanırım, bu demek değildir ki özgüvenim yok aksine seven insan kıskanır sevdiğini (abartmamak kaydıyla)
5. yazdığınız son kısımları da artık konu sahibi yazar :)
Yazdıklarımı size hitaben yazmadım lütfen üzerinize almayın.
Söylediklerinizde haklı olabilirsiniz. Saygı duyuyorum fakat takıldığım noktaların hepsi benim şahsi fikrime göre aşırı abartılmış beyanlardır. Yani bana göre tüm bunlar biraz hava atma çabasıymış gibi göründü.Eleştirdiğim noktalar bunlardır.
Ayak fetişiyse iyi kendi memnun sıkıntı yok.. Çok seviyordur iyi ne güzel.
Empati yaparsak adama al resimleri buymuş diye gönderdiğinizde adamın tepkisi havada bile kalmış. Öyle mükemmel bir ilişkileri varmış ki (ben böyle algıladım) tüm bu derinlemesine kıskançlığı yerinde bulmadım.
Herkes gibi bende düşüncemi beyan ettim ve bu durumdan kurtulması için uzmana başvurası gerektiğini söyledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?