En başından anlatayım

Hepimiz hayatımızdaki insanların gecmişini merak ederiz. Bu doğal bir durum. Eski nişanlıyı, sevgiliyi, eşi kendimizle kıyaslarız kıskanırız vs. Ama bu demek değil ki üstün performans gösterip, eski nişanlının ablasını(?) faceten ekleyip, albümlerini karıştırıp, nişan yorumlarını bulup, o yorumlara alınıp, fotografları alıp, sevgiliyi kelime oyunlarıyla tuzağa düşürüp, fotografı da ona gönderelim.....

Bunun adı nedir biliyor musunuz; dertsiz başa dert almak. Adam sırf sevgilisini görmek icin (?) her gün istanbul bursa otobanı yol tepiyor, bu yapılanlar reva mı?

Burda sevgilisi eski sevgiliyi kıskandığı icin hayatı zindana dönen arkadaşların hikayesini de okuduk.

Bir de yorumu alıntılamayıp kurduğum cümleyle beni kınayanlar var; herkes kendi işine baksın.

İtham edici, kırıcı yorumları onaylamıyorum kesinlikle. Diğer taraftan herkesin fikrini sormak için konu açan ama hatalı olduğu, yanlış yaptığı söylenince bozulanları hiç anlamıyorum. Kendi düşüncesinin aksi yönde fikirlere tahammülü olmayan kişi konu açmamalı bence. Burada iyisiyle kötüsüyle konuşmak için varız, birbirimizi pohpohlamak için değil. İnsan yaptığı hatayı göremezken bunu en iyi görebilen bazen dışarıdan bakan kişilerdir.

Konu sahibine genel olarak "kurcalama" denmiş ama o yine fotoğrafların kalkması peşinde. Yine de suçlayıcı yorumlara bile gayet düzgün bir şekilde cevap vermiş, hakkını teslim edeyim, neden banlanmış anlayamadım.

eski sevgilinin ablasının resimleri saklaması bana göre saçma.. hem bu kız evlenmiş kızın eşi de görecek o resimleri..işin bu kısmı saçma ve garip...

ama ablasının yaptığı kadar konu sahibesinin yaptığı da yanlış geliyo bana..madem sevgilinin haberi bile yok ne diye konuyu deşip kurcalarsın ki, hatta adamın kendini kötü hissetmesi için resimleri göndermiş bi de..

bazen hemcinslerimi anlamakta zorluk çekiyorum...

sorunsuz giden hayatına sorun bulmaya çalışıyosun zararı da yine kendine adam kurcalamıyoken aklına sokuyosun ne gerek var bunlara adamdan özür dile bu konuyu da bi daha açma bence

Ben seni anlıyorum. Bende korkunç derecede kurcalarım ve Allah'ıma şükür isteyip de ulaşamadığım bir bilgi yoktur fakat şunu da bil ki ne kadar kurcalarsan o kadar çok şey öğrenirsin ve her öğrendiğin şey senin kafanı karıştıracak. Gerçi ben bunları niye anlatıyorum ki değişen bir şey olmayacak sen yine kurcalayacaksın tıpkı benim gibi.
Sevgilinin eski kız arkadaşının kardeşinin facinde halen onların resimleri bulunması saçma evet neden saçma çünkü kız evlenmiş hadi bekar olsa yine saçma ama en azından bekar ama bu durumda çok saçma ve gereksiz ayrıca enişteye de saygısızlık. Şimdi sebgilinle konuşsan açık açık dicek ki niye kurcalıyorsun hadi çocuk seni çok seviyor tamam ben kardeşine söylerim siler resimleri derse eski nişanlısının kardeşi ile iletişime geçecek bu hoşuna gitmeyecektir diye düşünüyorum. O zaman ne yapman lazım? Direk kardeşi ile iletişime geçsen de olmaz. Yok mu hiç ortak arkadaşları senin de tanıdığın? Ya da en kötüsü sevgiline anlatacaksın. O halledecek.
Bu arada bak bende senin gibi çok kurcalarım ama aslında bu en çok kendimize zarar veriyor. Bak sen bir evlilik geçirmişsin ve sevgilin bu konu hakkında sana hiç bir şey sormuyor demek sana ne kadar güveniyor. Yapma ya da en azından fazla yapma. Sana zarar.

elmayra hanım neden bu kadar sert bir uslubunuz var anlamadım. yorumları okurken " ayak" mevzusunda gerçekten çok kırıcı konuştunuz. bence biraz daha yumuşak olmanızı tavsiye ederim. ayrıca herkesin karakteri farklı, kız merak edip bakmış yani sen yapmaya bilirsin ama başkası yapar. az saygı lütfen..

Bilmiyorum neden bu kadar sert bir üslubum var ama saygısız değilim. İnanın saygısız tek bir kelimemi bulamazsınız.

Ayak kelimesi, ayrıntıydı, kızdığım icin yazdım, sevgilim beni cok seviyor demek yeterliyken neden "ayağıma kadar sever" diyor ki, nedir yani neyin kıstasında?

Olay sadece "merak edip, bakmak" değil neden anlamak istemiyorsunuz, fake bir hesapla birilerinin özel hayatını karıştırıyor, ordan fotograf alıyor, suc işliyor farkında değil.

Söylediklerinizi dikkate alacağım ama hala aynı seyi savunuyorum, hakaret küfür etmediğim sürece yorumlarım beni ve yönetimi bağlar.

oda sizin geçmişinizini bukadar didiklese hosunuza gidermiydi acaba....ya şuanda mutluysan gerisi yalan. çok herseyi kurcalamayın gelecege bakaın...

yorumunuz için teşekkürler. ben size saygısızsınız demedim öyle anlaşılıyor ise k.bakmayın.
ben sadece "ayak" yorumunuza üzüldüm açıkçası.
evet ben yaptığını savunmuyorum ama konu sahibi kızı merak etmiş, hani 8 yıl süren bir birliktelik, kızın güzelliği falan merak uyandırmış, bakmış..

ayrıca burdan yönetime sesleniyorum hicbişi adlı üyenin yorumuna bakarsanız o kadar hakarete rağmen kız kötü bir laf bile etmemiş neden banlanmış anlamış değilim. bazen cezaları yersiz buluyorum

Gülsem mi ağlasam mı bilemedim

Nişanlınız doğru olanı yapıyor, geçmişin lafını bile açmıyor
Siz kalkmış onun eski nişanlısını araştırıp duruyorsunuz
Kendisinin bile bu kadar detaydan haberi yoktur bence

Ve foto atmak çok çok garip olmuş

Karşılıklı anlayış ile ne güzel anlaşıyoruz değil mi, keşke herkes sizin kadar duyarlı ve kibar olabilse.

Sevgiler.

Valla bence az bile söyledi. Keşke herkes içinden geçeni eleştirdiğiniz üye kadar açık yazabilecek yüreğe sahip olsa....
Ben konu sahibinin mesajını okuyunca neler yazmak istedimde yazamadım.
Ayak mevzusunda "adam ayak fetişi mi acaba ?" diyesim geldi.
Öyle bir sevgi tapınma şekli ancak fetiş olur yani?
Hani konu sahibesininde o kadar abartmasına ne gerek var.
Hayır insan düşünüyor. "Adam ayaklarına kadar sevgisini nasıl gösterdi ? diye merak ediyor.

Bir de hergün istanbul'dan hergün bursa'ya gitmek gerek maddi gerek zaman bakımından çok saçma görünüyor.
"Yok artık bea ya yeme beni diyesim" geldi de demedim.
Bu arada insan biraz vicdanlı olurda her gün gelme der adamada yazık günah...

Madem adam seni ayaklarına kadar seviyor sanane eski nişanlısının ablasının face'indeki nişan merasiminin fotoğraflarından bilmem nelerinden.
Yani kız çok güzelmişmiş falan filan.Artık içinde kor gibi yanıyordur kıskançlık ki böyle dalaverelere girmiş.
Tamam kız güzelmiş ayrılmış gitmiş adam seninle ne diye kendine dert yaratıyorsun ki ?

Yoksa amaç burada ay sevgilim beni çok seviyor! hemde ayaklarıma kadar
Hergün ta nerelerden geliyor benim için ben onun herşeyiyim mesajı vererek kendini mi tatmin etmeye çalışıyor?
Neresinden tutarsan tut elinde kalıyor.

Sonuç olarak konu sahibi hastalık derecesinde kıskanç. Bir uzmana danışmasını şiddetle öneriyorum
Bu arada içimde kalanlarıda söylemiş oldum...

Son düzenleyen: Moderatör:

1. konu sahibi sevgilisinin ona karşı olan sevgisini mübalağa ederek anlatmış olabilir ama bu değildir ki abarttığı için sert yazmamız gerekir.
2. belki de adam ayak fetişi, olamaz mı benim eski sevgilim ayaklarımı güzel bulup, arada masaj yapar, okşardı
3. ben bir ara Yalova'da yaşıyordum. deniz otobüsüyle yalova-pendik 45 dakika sürüyordu ve ben neredeyse her gün istanbul'a gidip gelirdim. konu sahibinin sevgilisi de Bursa'da yaşıyormuş. Bursa'da da deniz otobüsü seferleri var. yani gidilebilir. Büyük şehirlerde yaşayanlar merkeze varmaları bile bazen 1 saati bulabiliyor. seven insan dağları delirmiş, 45 dakika ne ki
4. ben bir bayan olarak sevdiğimi kıskanırım, bu demek değildir ki özgüvenim yok aksine seven insan kıskanır sevdiğini (abartmamak kaydıyla)
5. yazdığınız son kısımları da artık konu sahibi yazar :)

Yazdıklarımı size hitaben yazmadım lütfen üzerinize almayın.

Söylediklerinizde haklı olabilirsiniz. Saygı duyuyorum fakat takıldığım noktaların hepsi benim şahsi fikrime göre aşırı abartılmış beyanlardır. Yani bana göre tüm bunlar biraz hava atma çabasıymış gibi göründü.Eleştirdiğim noktalar bunlardır.

Ayak fetişiyse iyi kendi memnun sıkıntı yok.. Çok seviyordur iyi ne güzel.

Empati yaparsak adama al resimleri buymuş diye gönderdiğinizde adamın tepkisi havada bile kalmış. Öyle mükemmel bir ilişkileri varmış ki (ben böyle algıladım) tüm bu derinlemesine kıskançlığı yerinde bulmadım.
Herkes gibi bende düşüncemi beyan ettim ve bu durumdan kurtulması için uzmana başvurası gerektiğini söyledim.

Son düzenleyen: Moderatör:

yok üzerime almadım, yazdığınız yorumlar doğrultusunda cevap vermeye çalıştım.
yorumunuza saygı duyuyorum, herkesin olaya bakış açısı farklı olabiliyor.
İyi günler :)

benim eşim benim ilk sevgilim ve o benden önce bir kızı sevmiş sevgililer mi cok detaylı bilmiyorum sormadım tesadüf biz sevgilyken kız buna mesaj atmış "yerime hemen bulmuşun gibilerden" hatırlamıyorum çok, bu mesaj üzerine kızı buldum adını felan öğrendim kıza yazdım neden sevgilime böyle mesaj yazdın diye uyardım yazma bır daha dıye ama kesinlikle kırıcı değil sevgilime bile söylemedim umursamadım amaaan istemiyorsa çeker gider diye düşünüyorudum ve hala öyle düşünüyorum ve evliyim ve cok mutluyuz cok şükür bence kendine güven umursama

konu sahibi keske bu kadar kurcalamasaydın,herşey geçmişte kalmış seninle yeniden başlamış sevgilin sevgisinden de eminsin daha ne?
bu yaptığın yanlış ama bunu sana o kadar kırıcı ve abartılı bi dille anlatanlar olmuş kii her konuda olduğu gibi..sinirlerinin zıplaması normal.

bu arada kızın ablasının resimleri oraya koymasıda çok saçma normal biri değil sanırım yada kızkardeşiyle sorunu var.bence HAKKI YOK böyle bşy yapmaya çünkü o resimlerde sadece kardeşi yok senin sevgilin de var ve heralde o da isttemezdi eski resimlerin orada durmasını.

Son düzenleme:
bazı arkadaşlar o kadar kırııcı konuşmuşki bence konu sahibinden özür dilemeleri gerek, yazık kıza hiç açmasaymış konuyu daha iyimiş, bişeyi anlatmanında bi uslübü var dencek laf var denmicek laf var.Bu kadar kırıcı konuşcak bişe yok ortada ve sayelerinde konu sahibi ban yemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…