- 19 Ocak 2016
- 128
- 74
- 18
- Konu Sahibi kroomozomm
-
hic bilmiyorum ben hep internetten bakıyorumPeki şuan tvde verilen bi kore dizisi var mı?
Peki şuan tvde verilen bi kore dizisi var mı?
Yok iste onu izlemedim. Aslinda izlemek istiyordum ama boyle fotolara bakinca pek begenmemistim))
Önyargı yapma :)
Bence senin sevebileceğin bir dizi.
Ben de erteledim erteledim izleyince pişman olmuştum ertelediğime :)
Komedi mi? Konusu ne tam olarak?
Romantik komedi.
Tarihi de içeriyor aslında.
Geçmiş zamandan günümüze gelerek uyum sağlamaya çalışan bir Prensi konu alıyor.
Günümüzün zamanına gelmesinin bir nedeni var tabi. :)
Tüm sayfaları okudum kimse mianhada, saranghanda dememiş :) Ben çok sevmiştim siz sevmediniz mi kızlar?
ben diğer adını yazdım yukarda i am sorry i love you olarakta geçiyor bu adını jatırlayamamıştımTüm sayfaları okudum kimse mianhada, saranghanda dememiş :) Ben çok sevmiştim siz sevmediniz mi kızlar?
ya bilgece süper dizi bence izlemelisin ilk bölümler yavaş geçsede sonra baya güzel oluyor benceIm sorry i love you mu diyosun? Ben onun da ilk bolumunu izledim sonra biraktim)
Im sorry i love you mu diyosun? Ben onun da ilk bolumunu izledim sonra biraktim)
ya bilgece süper dizi bence izlemelisin ilk bölümler yavaş geçsede sonra baya güzel oluyor bence
Tamam o zaman bunu sa izleyecegum yazdim kenars :))Evet ben sonuna kadar izlemiştim çok hoşuma gitmişti :) Sonra uyarlamasını yaptılar fox tv'de, pek olmadı tabii :)
Konusunu okuyunca gerilim gibi geliyor ama alakası bile yok49 days gerilim degil miydi? Ben genclerin oldugu komedi tarzi dizileri seviyorum. 49 dayse b u yuzden baslamadim hic.
Tüm sayfaları okudum kimse mianhada, saranghanda dememiş :) Ben çok sevmiştim siz sevmediniz mi kızlar?
Misa dan bahsediyorsun hastasıyım.
Dramın dibidir ama çok çok güzeldir. :)
Teşekkür ederim. O zaman parti başlasın!ayyy Allah yardımcın olsun bacım bugunlerde geçicek ama senin için bol puanlı geçer insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?