- 26 Ocak 2016
- 23
- 13
- 3
- Konu Sahibi kroomozomm
-
secret garden 10 numara 5 yıldız dizidir :)Nerden gördüm bu konuyu yaaaa, hint filimleri konusunda da bazı flimler bagımlılık yapmıştı şimdi de kore dizilerine başladım , secret garden şectim 6. bölümdeyim bazı sahnelerde gülmekten çatladım ya izlemeye devam ediyim :)
yaa ben de tayvana sarmaya başladım galiba :)Biri kore dizisimi dedi
İlk dizim lie to me idi cok sirin bir dizidir tavsiye edilir
Secret garden
Kill me hill me
Playfull kiss
Coffee prince
Boys iver flower
Healer
Profect the boss
Oh my goost
Oh my venus
Doctor stranger
My princess
A gentlemam's dignity
Angel eyes
Birth of beauty
Cherr up
Falling for innocence
Smile you
Emergency couple
Fated love you
Greates love
Its okey thays love
Lets eat
Master's sun
My girl
My girfriend is gumiho
Nice guy
Rooptop prince
She was pretty
Ve aklıma suan gelmeyen niceleri
Suandada tayvan dizi izliyorum marry me or not cok keyifli dilleri ilk bas garip gelsede sonradan alisiliyor
Bence de müthiş miş bu bitsin diğerleri de bakıcam büyük ihtimal , yalnız eleştirmekten de kendimi alamadım açıkcası çok kabalar yani kızla konuşmak istiyosa sertçe çekiyo kolundan konuşuyo , oraya buraya çarpıyo kızı nıye o kadar kabalar anlama veremedım :)secret garden 10 numara 5 yıldız dizidir :)
çoğu kdrama severin favorisidir :)
bkz avatarım :)
ondan sonra 49 days, master's sun, you came from stars, a gentlemen's dignity süper diziler.
şimdi yayınlanan cheese in the trap dizisi de süper :)
Ne yap ne et 49 days i izle mutlaka
49 days gerilim degil miydi? Ben genclerin oldugu komedi tarzi dizileri seviyorum. 49 dayse b u yuzden baslamadim hic.
49 days cok guzel bir kız var değisik ölüyo sonra baska birinin vucudunda ölüm sebebini arıyo
Dram yüklü ama çok anlamlı mesaj veren bir diziydi.
Dost bildiklerinin düşman, düşman sandıklarının dost olabileceğini anlatıyor.
Ve cidden sarsıyor.
Bence izlemelisin :)
Ay ben hic dram sevmiyorum hayatta izleyemem o zmaan
Konusunu okuyunca gerilim gibi geliyor ama alakası bile yok
Yer yer duygusal yer yer komik romantik tatlı şeker bir şey
Müzikleri de çok hoş
Hem güldürür hem ağlatır
İzleyin mutlaka :)
kim joo won abimiz zengin ve kibirli olduğu için tabi :))Bence de müthiş miş bu bitsin diğerleri de bakıcam büyük ihtimal , yalnız eleştirmekten de kendimi alamadım açıkcası çok kabalar yani kızla konuşmak istiyosa sertçe çekiyo kolundan konuşuyo , oraya buraya çarpıyo kızı nıye o kadar kabalar anlama veremedım :)
yaa ben de tayvana sarmaya başladım galiba :)
bromance diye bi diziye sardım :)
şu anda hala bölümleri yayınlanıyo :)
canım koreantürkten izle onda kalite daha iyi oluyor ama eski dizilerde en fazla 480 oluyorHanımlar dizileri Hd bulamıyorum ya her siteye baktım 360p den öte bulamıyorum , hd yayınlayan bir site varsa lüften yazın
komedi ve duygusal karışık ama çok güzel ben çok eğlendim ve çok beğendim,ilk bölüm karışık ama sonrası çok güzel,en sevdiğim flim bu,empreski ve 49 daysKomedi mi? Konusu ne tam olarak?
sağol canım kim sam sonu izliyorum en fazla 480 buldum hd sizde zevk alamıyorum malesefcanım koreantürkten izle onda kalite daha iyi oluyor ama eski dizilerde en fazla 480 oluyor
ben yeppudaa dan izliyorum hep canım aslında bende çok memnun değilim görüntü kalitesindenHanımlar dizileri Hd bulamıyorum ya her siteye baktım 360p den öte bulamıyorum , hd yayınlayan bir site varsa lüften yazın
belirli siteler var aramada çıkan ama tırt yani malesef acayip farkediyor hd den izlemek sadece dizipup adlı sitede buldum hd veren onda da bazı diziler var bazısı yok felaket can sıkıcı bulanık izlemek.ben yeppudaa dan izliyorum hep canım aslında bende çok memnun değilim görüntü kalitesinden
Evet canım o dizi 2005 yılı bir dizi olduğu için iyi kalitede vermiyor siteler.Bende pek zevk alamıyorum o yüzden artık yeni dizilere başladımsağol canım kim sam sonu izliyorum en fazla 480 buldum hd sizde zevk alamıyorum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?