- 22 Nisan 2015
- 697
- 1.067
- 313
- Konu Sahibi kroomozomm
-
Wind blows in winter ı merak ettim şu takip ettiklerimi bitireyim ona başlıcamGüney Kore dizileri favorilerim ilk 5:
-Wind Blows in Winter ben böyle bir dram görmedim baş rolde ki Jo-in sung'a (Ayrıca the classic diye filmi var o da çok güzel, bilindik bir aşk hikayesi bile çoğu zaman defalarca izletebilirmiş , müzikleri de şahanedir.) aşığım zaten
- It's Okay, That's Love psikolojik bir dizi yani güney kore de ilk psikiyatri dizisi zaten. İnsanların psikolojik sorunlarını ele alınıyor. Süper...Hem üzülüp hem gülebilirsin.
-Secret Garden yakın beni ben böyle bir adamın varlığına 100 yıl yaşasam da şahit olamam o nasıl bir sevda Allah'ım
My Love from the Star bir uzaylı ama o nasıl bir sempatiklik böyle uzaylıya can kurban.
Master's Sun bu Korelilerin hayal gücü çok geniş hayaletler le konuşan bir kadınla yakışıklı mı yakışıklı So ji sub oppayı bile birleştirmek için ellerinden geleni yapıyorlar.
i miss you yu izle tavsiye ederim çok güzeldii çok ağlamıştımsecret garden la başladım bende açıkcası ilkten çıtayı yüksek tutmuşum onun kadar iyisine rastlamadım bir tek gumiho iyiydi onun dışında coffe prince saçma geldi, oh my ghost sıkıcı geldi ayy bırakıcam en iyisi daha izlemiyim secret garden yeter
ayy ciddi mi bende öyle birşey istiyorum mesela secret garden da gülmekten ağlamıştım , gumiho da o kız beni çok ağlatmıştı ondan sonra 3 dört dizi baktım fıss yani bi de ona bakayım sağol cnm.i miss you yu izle tavsiye ederim çok güzeldii çok ağlamıştım
Ayy ne demek ya ama bunda gülmekten ağlamazsın ordaki dramdan ağlarsın canım çok güzeldi :)ayy ciddi mi bende öyle birşey istiyorum mesela secret garden da gülmekten ağlamıştım , gumiho da o kız beni çok ağlatmıştı ondan sonra 3 dört dizi baktım fıss yani bi de ona bakayım sağol cnm.
ilk bölümün 12. dakikasındayım kendini belli etti daha şimdiden ben en iyisi bol bol mendil alayım yanıma dedıgın gıbıAyy ne demek ya ama bunda gülmekten ağlamazsın ordaki dramdan ağlarsın canım çok güzeldi :)
Ayyy canım yaailk bölümün 12. dakikasındayım kendini belli etti daha şimdiden ben en iyisi bol bol mendil alayım yanıma dedıgın gıbı
kral 2 heartsayy ciddi mi bende öyle birşey istiyorum mesela secret garden da gülmekten ağlamıştım , gumiho da o kız beni çok ağlatmıştı ondan sonra 3 dört dizi baktım fıss yani bi de ona bakayım sağol cnm.
ilk bölümleri sarmadı diye bırakmıştım ya devam edeyim o zamankral 2 hearts
lee seung gi ve ha ji won oynuyor tavsiye ederim.
ilk bölümler beni de sarmamıştı ama devam edince bırakamadım 2 kere falan izlemişimdir :)ilk bölümleri sarmadı diye bırakmıştım ya devam edeyim o zaman
bir kere kesmiyor zaten :) teşekkürler cnm daha varsa alırım öneri vallailk bölümler beni de sarmamıştı ama devam edince bırakamadım 2 kere falan izlemişimdir :)
Merhaba imzadaki dizi hangisi acaba?Kore filmi mi hint filmi mi ikisi için de önerebilirim de:)
coffee princebir kere kesmiyor zaten :) teşekkürler cnm daha varsa alırım öneri valla
a gentleman's dignitycoffee prince
secret garden
shining inheritance
my is a girlfriend gumiho
my name is kim sam soon
a gentleman's dignity
personal taste
who are you school 2015
izlediğim diziler. Hepsini beğendim.
Bir de sarayın incisi var. Trt 1 de yayınlanmıştı.a gentleman's dignity
who are you school 2015 diğerlerini izledim şu ikisi kalmış , bunlarıda izleyim bakalım.
çok uzun sezonlu diye onu elemiştim :)Bir de sarayın incisi var. Trt 1 de yayınlanmıştı.
Evet 61 bölüm sanırım :) Ama güzel dizidir.çok uzun sezonlu diye onu elemiştim :)
Merhaba imzadaki dizi hangisi acaba?
Teşekkürler :)Oh my Venus :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?