ehehTeşekkür ederim canım. Geçmiş olsun bu arada, hayırdır inşallah?
sağol canım boşver tadımız kaçmasın. senden makyaj giyim saç baş hepsini bekliyorum senden öğrenceğimiz çok şey varyoksa bide giyim kuşam başlığımı açsam alcağımız şeyleri yükler fikir isteriz yada gideceğimiz yere uygun kıyafet fikri sorarız:26: nasıl olur acep açsammı:26:
Estağfirullah canım birbirimizden öğreneceğimiz dünya kadar şey vardır eminim kivalla olur neden olmasın aç sen başlıkları ben varım hepsine Ben borsayala ilgileniyorum şu anda ama modaya ait herşey ilgimi hep çekmiştir. Hatta borsayla ilgili yazılarım da bile borsadan para kazanarak nasıl kadın ihtiyaçları karşılanır bile yazdım Erkeklerden de büyük tepki geldi. Kadınların borsada işi ne bilmem ne diye. Merak edersen topik burda http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=687825
kıskanmışlardır ondan tepki verirlerborsa heee zati bu marjinal tarzdan da çekirdek çitleyip esra erolla ilgilencek bi hatun çııkmazdı hemen bakayım ah bi zengin olsam hemen kaçarım buralardan
:) bak bakalım beğenecek misin yazımı :)
:) bak bakalım beğenecek misin yazımı :)
seni tebrik ediyorum canım harikasınyazını çok beğendim başarılarının devamını bekliyorum yolun açık olsun inşallah entellektüel kişiliğin zaten tarzına yansımış farekedilmemen imkansız
yazina bi goz attim uzun zamandir merak ettigimiz bi konu borsa ama nerden nasil baslanir hicbi fikrimiz yoktu. aksam sakin kafayla bastan sona okuycam, takildigim bi yer olursa sorarim artik :) emegine saglik
Kızlaarr çok teşekkür ederim bu yorumlarınız duygulandırdı beni açıkcası çok çok teşekkür ederim.Allah sizlerinde başarısını daim etsin hayatta. Borsa hakkında merak ettiğiniz sorulara mümkün olduğunca çok cevap vermeye çalışırım. Burada merak ettiğiniz konular ile ilgili başlıklar açıp hep birlikte tartışırız
ay sen cok tatlisinbi donem erkek arkadasim ilgileniyodu ve baya para kazandigini biliyorum borsadan, annemin de bi arkadasi ayni şekilde ciddi kazanclar sagliyodu. hep merak ettigim bi konuydu ama bilgi alacak kimde yoktu iyi oldu seni tanidigim bu arada seninle adaş sayiliriz benim adim da aysu :)
acmayin dedeler !Adaşız demek çok sevindimSen boşver eskiyi gel sana yeni bulalım hemen http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=690558
acmayin dedeler !valla gercek aski bekleye bekleye burusmaya bi sey kakmadi zaten sonumuz dedelere kalicak gibi :))
yok tatlım valla hayırlısıgüzel hatunsun vesselam
1. fotodaki hilary swank mi yahu bir sac nasil degistirmis hatunu. 2. kahkullu kesim cok tatli belki kahkuller bi tik daha kisa olabilir rengi de cok orijinalmis
alone karar ver artik fotograf istiyorumm :)
Eki Görüntüle 969093 Eki Görüntüle 969094 Eki Görüntüle 969095 Eki Görüntüle 969096 Eki Görüntüle 969097 Eki Görüntüle 969098
düşük topuza bayılırım seven varmı
vaz caydım hahahaaaaaaaaazcık daha uzun uçlarını düzelttirmek istiyodum şimdi düzelt derken o saç gelir çeneme azcık daha bekleyin yada beklemeyin canım zati çirkinim bana komple yüz nakli lazım güzelleşmem için
sagol canimmeger buffet'i paylasmayi dusunursen haberim olsun
ay askolsun yaa ne demek cirkinimcirkin kadin diye bi sey yok kabul etmiiyorum bunu eminim cok guzelsin. kalbi guzel birinin çirkin olmasi zaten imkansiz. ayrica sacini ln renginimerak ettim ben. bu arada ben halaa boya alicam. ayh valla insanin sevgilisi olmayinca hc ugrasasi gelmiyo boyle seylerle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?