Saç Kesim Şekilleri En Beğendiğiniz SAÇ MODELLERİ VE RENKLERİ Saça Dair Herşey RESİMLİ

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
eheh Teşekkür ederim canım. Geçmiş olsun bu arada, hayırdır inşallah?

sağol canım boşver tadımız kaçmasın. senden makyaj giyim saç baş hepsini bekliyorum senden öğrenceğimiz çok şey var yoksa bide giyim kuşam başlığımı açsam alcağımız şeyleri yükler fikir isteriz yada gideceğimiz yere uygun kıyafet fikri sorarız:26: nasıl olur acep açsammı:26:

Estağfirullah canım birbirimizden öğreneceğimiz dünya kadar şey vardır eminim ki valla olur neden olmasın aç sen başlıkları ben varım hepsine Ben borsayala ilgileniyorum şu anda ama modaya ait herşey ilgimi hep çekmiştir. Hatta borsayla ilgili yazılarım da bile borsadan para kazanarak nasıl kadın ihtiyaçları karşılanır bile yazdım Erkeklerden de büyük tepki geldi. Kadınların borsada işi ne bilmem ne diye. Merak edersen topik burda http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=687825

kıskanmışlardır ondan tepki verirler borsa heee zati bu marjinal tarzdan da çekirdek çitleyip esra erolla ilgilencek bi hatun çııkmazdı hemen bakayım ah bi zengin olsam hemen kaçarım buralardan

kıskanmışlardır ondan tepki verirler borsa heee zati bu marjinal tarzdan da çekirdek çitleyip esra erolla ilgilencek bi hatun çııkmazdı hemen bakayım ah bi zengin olsam hemen kaçarım buralardan

:) bak bakalım beğenecek misin yazımı :)

seni tebrik ediyorum canım harikasın yazını çok beğendim başarılarının devamını bekliyorum yolun açık olsun inşallah entellektüel kişiliğin zaten tarzına yansımış farekedilmemen imkansız

yazina bi goz attim uzun zamandir merak ettigimiz bi konu borsa ama nerden nasil baslanir hicbi fikrimiz yoktu. aksam sakin kafayla bastan sona okuycam, takildigim bi yer olursa sorarim artik :) emegine saglik

yazina bi goz attim uzun zamandir merak ettigimiz bi konu borsa ama nerden nasil baslanir hicbi fikrimiz yoktu. aksam sakin kafayla bastan sona okuycam, takildigim bi yer olursa sorarim artik :) emegine saglik

Kızlaarr çok teşekkür ederim bu yorumlarınız duygulandırdı beni açıkcası çok çok teşekkür ederim. Allah sizlerinde başarısını daim etsin hayatta. Borsa hakkında merak ettiğiniz sorulara mümkün olduğunca çok cevap vermeye çalışırım. Burada merak ettiğiniz konular ile ilgili başlıklar açıp hep birlikte tartışırız

ay sen cok tatlisin bi donem erkek arkadasim ilgileniyodu ve baya para kazandigini biliyorum borsadan, annemin de bi arkadasi ayni şekilde ciddi kazanclar sagliyodu. hep merak ettigim bi konuydu ama bilgi alacak kimde yoktu iyi oldu seni tanidigim bu arada seninle adaş sayiliriz benim adim da aysu :)

Adaşız demek çok sevindim Sen boşver eskiyi gel sana yeni bulalım hemen http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=690558

1. fotodaki hilary swank mi yahu bir sac nasil degistirmis hatunu. 2. kahkullu kesim cok tatli belki kahkuller bi tik daha kisa olabilir rengi de cok orijinalmis

alone karar ver artik fotograf istiyorumm :)

vaz caydım hahahaaaaaaaa azcık daha uzun uçlarını düzelttirmek istiyodum şimdi düzelt derken o saç gelir çeneme azcık daha bekleyin yada beklemeyin canım zati çirkinim bana komple yüz nakli lazım güzelleşmem için

ay askolsun yaa ne demek cirkinim cirkin kadin diye bi sey yok kabul etmiiyorum bunu eminim cok guzelsin. kalbi guzel birinin çirkin olmasi zaten imkansiz. ayrica sacini ln renginimerak ettim ben. bu arada ben halaa boya alicam. ayh valla insanin sevgilisi olmayinca hc ugrasasi gelmiyo boyle seylerle :)

senin gibi olmam imkansız bal surat çok teşekkür ederim yarısı boyalı yarısı boyasız şuanki hali yandan çekebilsem koyarım şuanki rengini ama kendi rengim siyah değilde koyu bişey:26:
asıl sevgili olmayınca uğraşcanki sevgilin olsun şaka şaka ama insan kendiyle uğraşınca mutlu oluyo hangi boyayı alcaksın ben koleston sevmiyorum mesela çok koyu düşüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…