Saç Kesim Şekilleri En Beğendiğiniz SAÇ MODELLERİ VE RENKLERİ Saça Dair Herşey RESİMLİ

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
işte geldim burdayııım

muhtemelen bende kahkul yogunlugu hem daha az olacak (tüy sınırlı) hem de bazılarının boyu uzun, benim istedigim ise omuz ustunde.
belki kahkullerin hemen yanına da azıcık kat attırırım ki topladıgımda hafif yanlardan dökülsün.

gerci karar vermedim henuz. bundan daha kısa ve yan kahkul katlı kesim de var aklımda.

Ikiniz de nasil zevkli hatunlarsiniz yaa sarilara ayri bayildim altaki kisa kahkullulere ayri hepsi muthis

Kizlar bu arada pyleria banlanmis :26:

reklam amaçlı üyelik yazıyor banlanma sebebinde. nesi reklam ki sadece borsa hakkındaki yazısının linkini paylaşmıstı burda, çok şaşırdım ya

ben onu da kaçırmışım... fakat bunun reklama girecegini dusunmeden yapmıstır bence. sonucta herkes uzmanlık alanını paylasıyor bir sekilde. neyse umarım geri gelir... cok da ısınmaya baslamıstım ben ona... :)

aynen ben de üzüldüm ya. ama sanırım geri gelme durumu yok cünkü geçici olduğu zaman yazıyorlar bu direkt üyelik iptali olmus gibi.. site kurallarını cok iyi bilmiyor olabilr aslında direkt atmadan önce bi uyarsalar keşke. kız ne olduğunu sasırmıştır

bana da oyle geldi. reklam yaptıgı konuyu da kaldırırlardı olur biterdi. kız o kadar sac bolumunde bile fikir paylastı resimler yukledi.
derdi reklam olan niye ugrassın burayla. çagrı yapar sonra kaçar giderdi.

bana da oyle geldi. reklam yaptıgı konuyu da kaldırırlardı olur biterdi. kız o kadar sac bolumunde bile fikir paylastı resimler yukledi.
derdi reklam olan niye ugrassın burayla. çagrı yapar sonra kaçar giderdi.

aynen, yani sadece o link yüzünden atılmıssa biraz acımasızca olmus ama baska bir durum daha varsa bilmiyoruz orasını. dur hatta mesaj atayım facebookta filan varsa

bugün alacağım boya bakalım sonuç ne olacak paylaşırım inş güzel olur ...

bendeyanlarda azcık kat olunca daha çok seviyorum paylaştığım kahkül modellerinde vardı dahadoğrusu çoğu öyleydi boyu ideal güzel model

bugün alacağım boya bakalım sonuç ne olacak paylaşırım inş güzel olur ...

hadi al bakalım inşallah istediğin gibi olur

aynen, yani sadece o link yüzünden atılmıssa biraz acımasızca olmus ama baska bir durum daha varsa bilmiyoruz orasını. dur hatta mesaj atayım facebookta filan varsa

bende çok üzüldüm reklamını yapacağı bi konu yoktuki borsa konusunda sadece yazılarına baktık hani ürün mürün reklamı olsa belki olsa ama merak ettim durumu geçidir inşallah

bu kadına bonusluk yakışıyo

canım ya dalgalı fön çekmenin bi püfü var mı bildiğin? :26: kanser olucam yaa ne zor saçmış. gecen gün denedim 1.5 saat sürdü kuaförün yaptığının yanından geçmedi elektriklendi tülerdi fiilan. dün tam 1 saat harcadım kıvrılmadı bile sprey de sıktım öncesinde ama neden sekil almıyo saçım ellerime kramp giriyo yaparken maşam da çok ince onla olmaz. 6 da dısarı cıkıcam simdiden yıkadım sacımı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…