Saç Kesim Şekilleri En Beğendiğiniz SAÇ MODELLERİ VE RENKLERİ Saça Dair Herşey RESİMLİ

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

aa o linkin işe yaradıgına sevindim...
direkt o boya rengi ile konu acsan? belki o numara olmasa bir altı bir ustu hakkında fikir veren cıkar.
bu arada şu karıstıracagım dedigin iki renk farklı marka oldugu icin kimyasalları sorun olmasın?

bende bu saç rengini çok beğeniyorum ama hem kuförler böyle bi renk yapamazlar belki diye hemde beyaz tenliyim renkli gözlü sayılırım ama kaşlarım siyaha yakın olduğundan dolayı yakışmaz diye korkuyorum

aaa sen neden banlandın kiii:44:

kürtaj diye bi konu vardı arkadaşın yazdığı yoruma neden gülüyosun demiştim konu dışı mj adiye mune ablam mahpise attı beni

yok kuzum konu dışı mj yamışım böyle nemli bırakınca mantar olmasın canım kafanda:26:

bende senin gibi korkuyorum renk karıştırmaktan bide bu iki renkte çok koyu bence saç yapısı nasıl bilmiyorum ama:26:

aynı bensin bende ceset gibi oluyo bu kadar açık sarı

çok seviyorum sarıyı ama her ton gitmiyo sana yakışıyosa yaptır kuaföre tonu çok güzel

aynı bensin bende ceset gibi oluyo bu kadar açık sarı

çok seviyorum sarıyı ama her ton gitmiyo sana yakışıyosa yaptır kuaföre tonu çok güzel

ben hiç sarı yapmadım ki saçlarımı nasıl olur bilmiyorum bide şuanda saçlarım cappucino rengi birden sarı yaparsam millet öcü görmüş gibi bakar

ben hiç sarı yapmadım ki saçlarımı nasıl olur bilmiyorum bide şuanda saçlarım cappucino rengi birden sarı yaparsam millet öcü görmüş gibi bakar

türk kızı olda hiç sarı yapma hayretimi şaşırttın

biliyosun türk kadınında erkeğinde sarı hastalığı var kapkarası bile yapıyo yakışsın yakışmasın

karamel gibimi yani şuanki hali nasıl bişey :26:

saçlarım şu anda bu renge benziyo daha önceden sarı yapmayı düşündüm çok ama sonra yakışmaz güzel olmaz diye hep vazgeçtim. ilk boyadığım renkte kızıl kestaneydi bi süre öyle yaptım sonra kahve tonlarına başladım bi ara düşündüm yavaş yavaş saç rengimi açıp sarı yapsam mı diye ama korkuyorum olmaz diye :18: bi program var saçlarını filan değiştiriyosun orda saçlarımı değiştirmiştim sarı yapmıştım shakiranın saçları gibi ablama gösterdim bu ne böyle yollu kadınlar gibi olmuşsun dedi

bu baya koyuymuş:26:ben daha karamel gibi sandım kızıl kestaneyi bende severim ablanda ok açık sözlüymüş o program neki be okadar aradım ama bulamadım öyle bişey bende görmeden cesaret edemeyenlerdenim

bu baya koyuymuş:26:ben daha karamel gibi sandım kızıl kestaneyi bende severim ablanda ok açık sözlüymüş o program neki be okadar aradım ama bulamadım öyle bişey bende görmeden cesaret edemeyenlerdenim

öyledir biraz bende google playden yükledim telefona makeup

böyle bir resmi var

afedersin ablanın lafına cok guldum :))
bu arada sarı cesaret işi derler ya aynen oyle. ama bir kere yapan kurtulamıyor herhalde, tutku işte.
benim annem bazen dipleri gelince kısacık kestirdiginde kahveye boyatırdı sacı dinlensin dipten gelenler de belli olmasın diye.
babam da ona derdi ne bu boyle! diye :))) sonra hoop kuaforun yolunu tutardı zavallı kadın.

yavaş yavaş acmayı deneyebilirsin, hem senin de gozun alısır. mesela alon un dedigi gibi buradan kahve karamele.
sonra tam karamel. sonra işte bal köpügü sarı falan tonlar diyorlar ya yavas yavas açarsın. beyaza kadar yolu var zaten ))

ben çok meraklıyımdır. bi de bi program daha indirdim telefona saç modellerini videolu gösteriyo deli gibi aynanın karşısına geçip saçlarımı yapmaya çalışıyorum

anaaa o nasıl bişey bilgisayara inermiki zaten sırf bu merakım yüzünden bilgisayara virüs bulaştırdım alt üst oldu ayarlarım servise yolundum azcık bide makyaj için olsa ne iyi olur özelikle özel günleriçin heleki nişanlancaklar evlencekler için

gül canım ne olucak ki bilemiyorum ki bi gün karar verirsem burda yazarım oldu mu olmadı mı diye

hoşgeldin şekerim sensiz buraların tadı tuzu yoktu...

bu arada diger konuyu da boşver, geridöndün ya işte hem burda da konu dışı olmasın

ben geldim mahpisim bitti hiç hoş geldin geçmiş olsu falan yok çok içerledim

gül canım ne olucak ki bilemiyorum ki bi gün karar verirsem burda yazarım oldu mu olmadı mı diye

sen saçını açmakla başla sonra göreceksin tam platin sarı mı ne diyorlar onun bir ton koyusu bile kahverengi hissi veriyor-muş
wala annemi bildim bileli sarı, kıpkırmızı da ruj sürer hep. şimdiye kadar kimse yollu demedi.
aksine cok da saygı duyulan sevilen birisidir cevresinde.
eee "esmer bomba" diye de bir tabir var ona bakılırsa bunun renklerle alakası yok, onemli olan o kafanın içi

ayıp ediyorsun hemen bu mesajı editle bence :)))
bir ust yoruma baksana!

kalp kalbe karşıymış canım aynı anda yazdık demekki özür dilerim senden çok hemde

o platin sarısını çok severim ama beyaz olduğum için öteki taraftan gelmiş gibi duruyo suratım buarada bede uzaktan takip ettimsizi mahpis günlerim güzel sözlerin içinde ayrıca teşekkür ederim canım bak herkesede tavsiye verir yardım eder ama kendi bişey yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…