Eki Görüntüle 973168 Eki Görüntüle 973166
kızlar dün bu iki rengi alıp karıstırmayı düşündüm ama athenenoctua'nın önerdiği su sayfada http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=661870&page=24&p=33953707#post33953707 sayfa sahibi bana koleston 7.3 ü tavsiye etti bi fikriniz var mı bu konuda? koleston koyu düşüyor demişti alone bi de renkler numara arttıkca açılıyor diye biliyorum ben mesela siyahlar 3 ten başlıyor 2 ye doğru filan kopkoyu oluyor. 7.3 de fındık sarısı diye geçiyor nasıl olur sizce? bu arada alone 'un nickini aşağıda gri görüyorum ceza mı aldı ?:26:
aaa sen neden banlandın kiii:44:
güzel geçti bebegim ama öyle özel bi program yoktu da bu saçı kestirdim kestireli hiçç düz kullanmadım her cıkısımda yapıyorum bi seyler. dün senle konstuktan sonra once dümdüz fön cektim sonra hemen bigudi ile sardım ve makina ile ısı tuttum fena olmadı hosuma gitti dalgalı fön kadar uğrasmadım.
bir de yengemin önerisi ve kesinlikle faydasını gördüm, saçımı yıkadıktan sonra havlu ile ıslaklığını alıp hemen tarıyorum ve salık kurumayaa bırakıyorum makina ile değil, bir de watsons dan aldığım krem gibi bi sey var tülerme için biraz ondan sürdüm pamuk gibi oldu. bugün denedim. ne tülerme oldu ne bi sey. siz de yıkadıktan hemen sonra tarayın ve makinasız kurutun, taradıktan snra havlu basınızda olursa daha güzel oluyormus ama benim acelem vardı acık bıraktım.
alone cum cevap yazamıyorsun sanırım neden ceza verdiler acaba? baska sayfadan bi foto koymussun ondan mı ki?:26: o fotograftaki üye kimse rengine bayıldım bu arada
aa o linkin işe yaradıgına sevindim...
direkt o boya rengi ile konu acsan? belki o numara olmasa bir altı bir ustu hakkında fikir veren cıkar.
bu arada şu karıstıracagım dedigin iki renk farklı marka oldugu icin kimyasalları sorun olmasın?
Eki Görüntüle 973360
bende bu saç rengini çok beğeniyorum ama hem kuförler böyle bi renk yapamazlar belki diye hemde beyaz tenliyim renkli gözlü sayılırım ama kaşlarım siyaha yakın olduğundan dolayı yakışmaz diye korkuyorum
aynı bensinbende ceset gibi oluyo bu kadar açık sarı
çok seviyorum sarıyı ama her ton gitmiyo sana yakışıyosa yaptır kuaföre tonu çok güzel
ben hiç sarı yapmadım ki saçlarımı nasıl olur bilmiyorumbide şuanda saçlarım cappucino rengi birden sarı yaparsam millet öcü görmüş gibi bakar
türk kızı olda hiç sarı yapma hayretimi şaşırttın
biliyosun türk kadınında erkeğinde sarı hastalığı var kapkarası bile yapıyo yakışsın yakışmasın
karamel gibimi yani şuanki hali nasıl bişey :26:
Eki Görüntüle 976839
saçlarım şu anda bu renge benziyo daha önceden sarı yapmayı düşündüm çok ama sonra yakışmaz güzel olmaz diye hep vazgeçtim. ilk boyadığım renkte kızıl kestaneydi bi süre öyle yaptım sonra kahve tonlarına başladım bi ara düşündüm yavaş yavaş saç rengimi açıp sarı yapsam mı diye ama korkuyorum olmaz diye :18: bi program var saçlarını filan değiştiriyosun orda saçlarımı değiştirmiştim sarı yapmıştım shakiranın saçları gibi ablama gösterdim bu ne böyle yollu kadınlar gibi olmuşsun dedi
öyledir birazbende google playden yükledim telefona makeup
bende bi bakım ozaman canım kuaförden sonra şoka girmeyimsarı sana yakışmaz diye bişey yok canım ama tonu çok öenmli bende de öyle oluyo çünkü....................
Eki Görüntüle 976864
böyle bir resmi var
ne kadar meraklıyım bunlara ben yav
Eki Görüntüle 976839
saçlarım şu anda bu renge benziyo daha önceden sarı yapmayı düşündüm çok ama sonra yakışmaz güzel olmaz diye hep vazgeçtim. ilk boyadığım renkte kızıl kestaneydi bi süre öyle yaptım sonra kahve tonlarına başladım bi ara düşündüm yavaş yavaş saç rengimi açıp sarı yapsam mı diye ama korkuyorum olmaz diye :18: bi program var saçlarını filan değiştiriyosun orda saçlarımı değiştirmiştim sarı yapmıştım shakiranın saçları gibi ablama gösterdim bu ne böyle yollu kadınlar gibi olmuşsun dedi
ben çok meraklıyımdır. bi de bi program daha indirdim telefona saç modellerini videolu gösteriyo deli gibi aynanın karşısına geçip saçlarımı yapmaya çalışıyorum
afedersin ablanın lafına cok guldum :))
bu arada sarı cesaret işi derler ya aynen oyle. ama bir kere yapan kurtulamıyor herhalde, tutku işte.
benim annem bazen dipleri gelince kısacık kestirdiginde kahveye boyatırdı sacı dinlensin dipten gelenler de belli olmasın diye.
babam da ona derdi ne bu boyle! diye :))) sonra hoop kuaforun yolunu tutardı zavallı kadın.
yavaş yavaş acmayı deneyebilirsin, hem senin de gozun alısır. mesela alon un dedigi gibi buradan kahve karamele.
sonra tam karamel. sonra işte bal köpügü sarı falan tonlar diyorlar ya yavas yavas açarsın. beyaza kadar yolu var zaten))
kürtaj diye bi konu vardı arkadaşın yazdığı yoruma neden gülüyosun demiştim konu dışı mj adiye mune ablam mahpise attı beni
yok kuzum konu dışı mj yamışımböyle nemli bırakınca mantar olmasın canım kafanda:26:
bende senin gibi korkuyorum renk karıştırmaktan bide bu iki renkte çok koyu bence saç yapısı nasıl bilmiyorum ama:26:
afedersin ablanın lafına cok guldum :))
bu arada sarı cesaret işi derler ya aynen oyle. ama bir kere yapan kurtulamıyor herhalde, tutku işte.
benim annem bazen dipleri gelince kısacık kestirdiginde kahveye boyatırdı sacı dinlensin dipten gelenler de belli olmasın diye.
babam da ona derdi ne bu boyle! diye :))) sonra hoop kuaforun yolunu tutardı zavallı kadın.
yavaş yavaş acmayı deneyebilirsin, hem senin de gozun alısır. mesela alon un dedigi gibi buradan kahve karamele.
sonra tam karamel. sonra işte bal köpügü sarı falan tonlar diyorlar ya yavas yavas açarsın. beyaza kadar yolu var zaten))
gül canım ne olucak kibilemiyorum ki bi gün karar verirsem burda yazarım oldu mu olmadı mı diye
ben geldimmahpisim bitti hiç hoş geldin geçmiş olsu falan yok çok içerledim
ayıp ediyorsun hemen bu mesajı editle bence :)))
bir ust yoruma baksana!
sen saçını açmakla başla sonra göreceksin tam platin sarı mı ne diyorlar onun bir ton koyusu bile kahverengi hissi veriyor-muş
wala annemi bildim bileli sarı, kıpkırmızı da ruj sürer hep. şimdiye kadar kimse yollu demedi.
aksine cok da saygı duyulan sevilen birisidir cevresinde.
eee "esmer bomba" diye de bir tabir var ona bakılırsabunun renklerle alakası yok, onemli olan o kafanın içi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?