canım ya dalgalı fön çekmenin bi püfü var mı bildiğin? :26: kanser olucam yaa ne zor saçmış. gecen gün denedim 1.5 saat sürdü kuaförün yaptığının yanından geçmedi elektriklendi tülerdi fiilan. dün tam 1 saat harcadım kıvrılmadı bile sprey de sıktım öncesinde ama neden sekil almıyo saçım ellerime kramp giriyo yaparken maşam da çok ince onla olmaz. 6 da dısarı cıkıcam simdiden yıkadım sacımı.
yok canım yaa düz dümdüzzzdalgalı fön derken su dalgası dimi canım doğal maşa yani:26: ben duştan çıkınca yapıyorum temiz saçta daha güzel tutuyo. çok ince tutamlar ayırmıyorum kalın dalga sevdiğim için maşanın alabileceği kalınlıkta tutamlar ayırıp yapıyorum. hepsine tutam tutamdalga verdikten sonra saçlarımı aşağı yukarı sallayıp bukleleri ayırıyorum en son istediğim yerden saçımı ayırıyorum yani yanamı ortadanmı istediğim şekli veriyorum ve hiç buklelere el değdirmiyorum sadece spreyle sabitliyorum bukadar canım benim yaptığım. ama saçın kıvırcıksa o zor işte
yok canım yaa düz dümdüzzzve kalın biraz teller kolay sekil almıyor yani ve en kötüsü tülerip elektriklenmesi yok ne yapsam geçmedi ya buna bi çare lazım cadı gibi kabarıyo makina değince saçıma :2:
kim ki bu yakışmış bencede
bilmiyorum canım saç modelleri sayfasından kopyaladım
bende üyelerden birinin saçı sandım ne kadanda safım yaaaa
aşkolsun canım ne saflığı ama zaten modele benzemiyo sanki saçını kestirip resim koymuşun gibi doğal duruyobana alıntı gelmedi gene yaa cevap vereni göremiyorum neden acaba :26:
aynen sanki kuaförde çekip atmış buraya resmi
bana geldi canım dene bi daha bakalım gelcek mi
yok gelmiyo canım adam ayırıyo bu kk sonra laf yetiştiremiyorum kimseye
senin saçlar neoldu canım düzelttirdinmi
yok düzelttirmedim topuz yapıp kullanıyorum
msj hakkın dolu olabilir mi canım
evet öyleymiş kutucuk dolmuş mune abla duymasın kara listeye alır beni
bikeresinde benim saçımı kuaför yaktı sarı aşkından oldu ve hiç kullanamadım uzayana kadar malesef hep topladım yanık daha kötü canım. neyse kökü sende uzayınca düzeltirsinbu arada nude şampuan almıştım açtığım öeti konudada yazdım berbat bişey canım kullanıyosan kullanma sakın
ayy allahtan yanık değil canım yoksa iyice çıldırırdım buarada sanırım o saç kıran olan yerlerde saç çıkmaya başlamış eşim dün öyle dedi inşallah kandırmıyodur beni gene
o şanpuanı ilkkez senden duydum canım almam asla
aynanın karşısına geçip elinde bi eynayı saçının arkasına tutarak göremezmisin canım o kısmı:26:
eşine pek güvenilmiyo bu konularda
aman benden duymuş ol canım lanet bişey bide okadar övdüler o şekilde aldım sonrada kötü kullanma dediler ama iş işten geçti
Eki Görüntüle 972318 güzel kesim olmuş
canım benim saclarım dipten hep beyaz çıkıyor görmem imkansız ama ön tarafta var ona baktım az önce çıkıyo sanki minik binik
saçlarına nasıl bi zarar verdi canım
ben de begendim. yuzune falan da cok yakısmıs. hangi uye merak ettim
bu arada diger yorumu okudum sacların icin oncelikle gecmis olsun.ama sampuan?
merak ettim. almayalım kullanmayalım. ozelden yazar mısın ?
çıkıyosa kafanı takma canım stres dahaçok döker. http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=625815
yok canım üye değil ben yükledim onubak canım burda anlattım o şampuanı kullanma http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=625815
güzel geçti bebegim ama öyle özel bi program yoktu da bu saçı kestirdim kestireli hiçç düz kullanmadım her cıkısımda yapıyorum bi seyler. dün senle konstuktan sonra once dümdüz fön cektim sonra hemen bigudi ile sardım ve makina ile ısı tuttum fena olmadı hosuma gitti dalgalı fön kadar uğrasmadım.acaba nemlendirmenmi lazım bilemedim demekki saç tellerin kalın ve sert yola gelmiyo. döndünmü eve şekerim napıyosun nasıl geçti günün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?