Saç Kesim Şekilleri En Beğendiğiniz SAÇ MODELLERİ VE RENKLERİ Saça Dair Herşey RESİMLİ

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

dalgalı fön derken su dalgası dimi canım doğal maşa yani:26: ben duştan çıkınca yapıyorum temiz saçta daha güzel tutuyo. çok ince tutamlar ayırmıyorum kalın dalga sevdiğim için maşanın alabileceği kalınlıkta tutamlar ayırıp yapıyorum. hepsine tutam tutamdalga verdikten sonra saçlarımı aşağı yukarı sallayıp bukleleri ayırıyorum en son istediğim yerden saçımı ayırıyorum yani yanamı ortadanmı istediğim şekli veriyorum ve hiç buklelere el değdirmiyorum sadece spreyle sabitliyorum bukadar canım benim yaptığım. ama saçın kıvırcıksa o zor işte

yok canım yaa düz dümdüzzz ve kalın biraz teller kolay sekil almıyor yani ve en kötüsü tülerip elektriklenmesi yok ne yapsam geçmedi ya buna bi çare lazım cadı gibi kabarıyo makina değince saçıma :2:

acaba nemlendirmenmi lazım bilemedim demekki saç tellerin kalın ve sert yola gelmiyo. döndünmü eve şekerim napıyosun nasıl geçti günün

aşkolsun canım ne saflığı ama zaten modele benzemiyo sanki saçını kestirip resim koymuşun gibi doğal duruyo bana alıntı gelmedi gene yaa cevap vereni göremiyorum neden acaba :26:

aynen sanki kuaförde çekip atmış buraya resmi
bana geldi canım dene bi daha bakalım gelcek mi

yok düzelttirmedim topuz yapıp kullanıyorum
msj hakkın dolu olabilir mi canım

evet öyleymiş kutucuk dolmuş mune abla duymasın kara listeye alır beni

bikeresinde benim saçımı kuaför yaktı sarı aşkından oldu ve hiç kullanamadım uzayana kadar malesef hep topladım yanık daha kötü canım. neyse kökü sende uzayınca düzeltirsin bu arada nude şampuan almıştım açtığım öeti konudada yazdım berbat bişey canım kullanıyosan kullanma sakın

ayy allahtan yanık değil canım yoksa iyice çıldırırdım buarada sanırım o saç kıran olan yerlerde saç çıkmaya başlamış eşim dün öyle dedi inşallah kandırmıyodur beni gene

o şanpuanı ilkkez senden duydum canım almam asla

aynanın karşısına geçip elinde bi eynayı saçının arkasına tutarak göremezmisin canım o kısmı:26:

eşine pek güvenilmiyo bu konularda

aman benden duymuş ol canım lanet bişey bide okadar övdüler o şekilde aldım sonrada kötü kullanma dediler ama iş işten geçti

canım benim saclarım dipten hep beyaz çıkıyor görmem imkansız ama ön tarafta var ona baktım az önce çıkıyo sanki minik binik

saçlarına nasıl bi zarar verdi canım

canım benim saclarım dipten hep beyaz çıkıyor görmem imkansız ama ön tarafta var ona baktım az önce çıkıyo sanki minik binik

saçlarına nasıl bi zarar verdi canım

çıkıyosa kafanı takma canım stres dahaçok döker. http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=625815

ben de begendim. yuzune falan da cok yakısmıs. hangi uye merak ettim

bu arada diger yorumu okudum sacların icin oncelikle gecmis olsun.ama sampuan?
merak ettim. almayalım kullanmayalım. ozelden yazar mısın ?

yok canım üye değil ben yükledim onu bak canım burda anlattım o şampuanı kullanma http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=625815

iyi ki uyarmıssın sulfatsız diye duyup atlardım.
aslında bu verdigin linki senin konun oldugunu bilmeden okumustum ben :))
ama cok takip etmemistim atlaya atlaya okumustum kacırmısım demek ki.
cok tesekkur ederim canım

Eki Görüntüle 973168 Eki Görüntüle 973166

kızlar dün bu iki rengi alıp karıstırmayı düşündüm ama athenenoctua'nın önerdiği su sayfada http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=661870&page=24&p=33953707#post33953707 sayfa sahibi bana koleston 7.3 ü tavsiye etti bi fikriniz var mı bu konuda? koleston koyu düşüyor demişti alone bi de renkler numara arttıkca açılıyor diye biliyorum ben mesela siyahlar 3 ten başlıyor 2 ye doğru filan kopkoyu oluyor. 7.3 de fındık sarısı diye geçiyor nasıl olur sizce? bu arada alone 'un nickini aşağıda gri görüyorum ceza mı aldı ?:26:

Son düzenleyen: Moderatör:
acaba nemlendirmenmi lazım bilemedim demekki saç tellerin kalın ve sert yola gelmiyo. döndünmü eve şekerim napıyosun nasıl geçti günün
güzel geçti bebegim ama öyle özel bi program yoktu da bu saçı kestirdim kestireli hiçç düz kullanmadım her cıkısımda yapıyorum bi seyler. dün senle konstuktan sonra once dümdüz fön cektim sonra hemen bigudi ile sardım ve makina ile ısı tuttum fena olmadı hosuma gitti dalgalı fön kadar uğrasmadım.

bir de yengemin önerisi ve kesinlikle faydasını gördüm, saçımı yıkadıktan sonra havlu ile ıslaklığını alıp hemen tarıyorum ve salık kurumayaa bırakıyorum makina ile değil, bir de watsons dan aldığım krem gibi bi sey var tülerme için biraz ondan sürdüm pamuk gibi oldu. bugün denedim. ne tülerme oldu ne bi sey. siz de yıkadıktan hemen sonra tarayın ve makinasız kurutun, taradıktan snra havlu basınızda olursa daha güzel oluyormus ama benim acelem vardı acık bıraktım.

alone cum cevap yazamıyorsun sanırım neden ceza verdiler acaba? baska sayfadan bi foto koymussun ondan mı ki?:26: o fotograftaki üye kimse rengine bayıldım bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…