kalp kalbe karşıymış canım aynı anda yazdık demekki özür dilerim senden çok hemde
o platin sarısını çok severim ama beyaz olduğum için öteki taraftan gelmiş gibi duruyo suratımbuarada bede uzaktan takip ettimsizi mahpis günlerim güzel sözlerin içinde ayrıca teşekkür ederim canım bak herkesede tavsiye verir yardım eder ama kendi bişey yapmaz
hahahabu arada ben de saclarımı açıyorum canım ama hala kestiremedim. bu hafta gidicektim ama şu 14subat gecsin kuaforler tıklım tıkış.
sonrasında gelsin bakım kürleri, sonra da fönlü hidrojen peroksit
not:ne özrü yahu, mesajda şu smileylerden koymayınca sert gibi olmus. :26:
dur rengi buraya da koyayım
ben bu renge bayıldım doğal duruyo ama tutturma kzor heralde balyajmı var sanki:44:
Eki Görüntüle 976918
bu renk :))
ayrıca cok tatlı bir kadınla tanıstım boya bölmünüde, aklınıza takılan olursa sorun...
tabi soyledigi rengi kendiniz araştırmayı da ihmal etmeyin..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=661870&page=49
hidrojen per oksit dedigim aslıdna oksijenli su oluyor. ama ben papatya suyu kullanmayı dusunuyorum.
bir arkadasım bunu ogrenince kendisinin uni. yıllarından beri kullanaran bu rengi elde ettigini soyledi h2o2 varmış iceriginde, o ürünü de alabilirim, henuz karar vermedim. ısı ve gunes ile sarartarak açıcam sacımı.
bu renkte çok güzelmiş şuan böylemisin yoksa yenimi yapcaksın ? ben yüklediğim rengi beğendim bana çok itici gelmedi daha yumuşak geçiş olabilir ama tonu güzel üstteki kahveliğe bayıldım en çok. seninkide çok sıcak bi renk ama benim peynir tenime böyle parlak sıcak renkler gidermiki :26: oksijenli su saçı yakmıyomu :26:
bana da itici gelmedi, geciş sert geldi. ama cok tatlı ve havalı
ben su an tabi ki boyle degilim, baya bildigin kumralım ama yazın boyle gibi oluyor, fakat felaket yıpranmıs oluyor saclarım.
o yuzden yıpranma olmadan (tabi ki dogal hali gibi olamaz) boya kullanmadan yazı erken getircem
ne kadar basarılı olurum bilmiyorum zaten diplerdne baslamayacagım, baktım olmadı kısacık küt kestiririm
sen niye peynir diyorsun ki ten rengine yakın bir unlu var mı? mesela soluk degil de daha kontrast parlak renkler deneyebilirsin. illa koyu olmak zorunda da degil ki...
albüm nasıl yapılıyo yüklenen resimler sonradan siliniyomu siliniyosa albüm yapabilirim size ama silinmiyosa resim koyamammeraklarımız giderdi sevgililer günün kutlu olsun canım aşk dolu günlere inşallah
onu moderatorlerden birine sorabilirsin.
cunku silinen resimler onizleme olarak yine de kalıyor canım.
bu arada yuzunu gostermeden çenen, kolun, alnın... hani çok soluk rengim saç rengi yakısır mı diyorsun ya o yuzden dedim.
eger şimdi boyatmayacaksan bosveeer, bakım küründe renk farketmiyor zaten bize
senin de sevgileler gunun kutlu olsun canım
ayhh kuzuşumm hoşgeldinnben geldimmahpisim bitti hiç hoş geldin geçmiş olsu falan yok çok içerledim
ayhh kuzuşumm hoşgeldinnpek takılamadım bu ara ondan görmedim geldiğini ay ben nerelere ne yorumlar yapıyorum torpilli miyim neyim henüz yakalanmadım daha bi kere üyelik iptalim olmustu onla da iyi kalpli kazen sağolsun geri almıstı o boyayı değiştirdim sonra 5.15 buzul kahve aldım cok koyu dediler onu da deiştirdim loreal köpük boyalardan 535 aldım simdi de herkes siyah cok yakısıyo diyo ama ehhh yeter dedim daha da değiştiremem :) begenmezsem koyulturum napim. anam taqm ikizler burcuyum yaa bi karar veremiyorumm
Eki Görüntüle 978705 bukadar uzatabilen varmı?? ben istemem valla bukadarını
hay maşallah! ben gogus hizamı gecirmedim desem yeri. bitleniyor yahu insan : )))
not: diger sorunu yeni gordum. özelden konusuruz canım. isgal etmeyeyim topic i)
bende bukadarını asla istmem zaten önemli olan uzun olması değil sağlıklı ve şık durması bu çok biçimsiz durur heralde:26:
bugün itibariyle annem kararımı kararımı değiştirmeme sebep oldu kahkül kestirip biraz değişiklik olsun istiyodum ama annem küt kestir dedi ama modası geçti artık herkeste var bıktık diyo millet bide benim surat uzun bana yakışırmı onu bilemiyorum ha bide devamlı uğraş istermi acaba fön ve maşadan başka şekilalmıyo sanırım şekil vermesi zormu bunlar kafama takılıyo
küt kestirenler bi baksın gari
ben cok sık küt kestiririm. biraz düzelmek gerekiyor ama kuruturken duzgunce kurutsam yetiyor bana.
sacların duz mu hafif dalgalı mı?
surekli fon cekmek zorunda degilsin, bırazcık hafif dalgalı küt modellere bakarsna belki hosuna gider...
daha once hic küt kestirmiş miydin?
dalgalı ince telli zayıf ve seyrekçok yıllar önce kestirmiştim amadaha 16 yaşındaydım yarı yaşımdayken
küt istiyorsan yine de yakısır bence. fakat uzatmaya calısırken dalgaların once saglıklı daha kıvırcık daha sonra yıprandıkca düzlesebilir.
bazen fln ile bazen de birazcık jöle ile pofuduk saclara kavusabilrisin sanırım :))
benimki pırasa gibi oldugu icin pek sorun yasamıyordum sadece ucları azıcık kıvrılıyordu. yan kahkullerin kısa modellerine bir baksana...
simdi cıkmam lazım ark.a verecegim bilg.i kendiminkine gecince modeller vardı bulursam eklerim buraya da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?