evet sizin fikirler beni aydınlattı ve arkanın azcık daha uzun olmasına karar verdim şimdi canlar altta yüklediğim boya benim kendi saç rengimle aynı beğendiğim renkleri yükleyecem benim saçım aozr açılıyo çok inatçı bi yapısı var beğendiğim tonları boyarsam benim saçta nasıl durur yardımcı olurmusunuztenim beyaz kaşlar siyah ve gözler renkli bana yakışırmı onuda göz önüne getirerek fikir verin olmazmı şimdi bu kendi rengim bakın
Eki Görüntüle 1027947
gözlerin hangi renk mavi ise siyah muhteşem durur
kendi rengine bayıldım...
bembeyaz tenli olup simsiyah sacı olan da var, sapsarı olan da, ve dogal halleri öyle
yani renkli gozlerine her renk yakısır :)) ama yesil ise kızıl diyorum... ahh ahhh
ama sen yolla yorumlarız tabi.
bu arada ben cıkacagım birazdan, olur da kacırdıgım noktalar olursa aksam kesin yazarım.
yeşil canım siyah hiç olmuyo bana ööööööööööö
2. renkte kızıllık var ama o kızıl değil canım kahve büyütürsen farkedersin
Eki Görüntüle 1027952 Eki Görüntüle 1027953
1. resimdeki saçımda koyu durcak doğal olur diye düşündüm 2. side canlı durur yüzüme renk gelir diye düşündüm ama sizce yakışırmı bu modellerde nasıl durur vede hangisi güzel sizce
yeşilse zaten siyah yapma hoş olmuyo..
ama kızıl güzel olurdu..
ikisi de guzel,
ama 1.soluk diyorsan acık karamel kahve de yapabilirsin, tam ikisinin ortası gibi olur sanırım :44:
bir de gozlerin yesil ama sen kumral mı devam etmek istiyorsun sarısın mı :)) bence birden bire sarı yapma, cunku sac rengin kestane gözoun alısmayabilir...
ama bu 2. kutu kızıl değilki:26: evet siyah yakışmıyo. aslında açık karamelde açık kumralda seviyorum ama ben açık sarı bile boyasam evde kendiim çıkan renk bakır gibi oluyo buna benziyo biraz ve ben sevmiyorum artık bu tonları Eki Görüntüle 1027992
çağla şikelin saç rengi normalde güzeldir ama burda bi garip çıkmış..
keşke benim saç rengimide o renge döndürebilseydim..
ama bu 2. kutu kızıl değilki:26: evet siyah yakışmıyo. aslında açık karamelde açık kumralda seviyorum ama ben açık sarı bile boyasam evde kendiim çıkan renk bakır gibi oluyo buna benziyo biraz ve ben sevmiyorum artık bu tonları Eki Görüntüle 1027992
ben sevmiyorum canım aynı böyle oluyo bakırlık oluyo içinde sevmiyorum aynı sonuç hep. napsam bilmiyorum
senin neden olmuyo çokmu siyah saçların:26: ben küllü sarı yapınca bu renk çıkıyo
saçlarımı çok uzun yıllardır mavi siyah yapıyordum o yüzden açtıramıyorum açtırmayıncada olmuyor ben mine tugayın saç renginede ayrı bayılıyorum
bu rengi yakalamak icin ugrasanlar var :))
ama sanırım bakıra dönmesin diye cikolata kahve uygulayacaksın, ya da akaju gibi bir renk olacak...
bu arada sarının niye oyle oldugunu anlayamadım. maalesef boyama hakkında bilgim yok alone.
bir de her renk icin küllü parlak vs cesit oluyor ya ona bir renk bir madde ekliyorlarmıs yani sarının oyle donusmesi karameldeki maddeden kaynaklı olabilir...
evet siyahtan dönülmüyo malesef bilirimbu saçmı beğendiğinEki Görüntüle 1027998 evet ona yakışmış hoş duruyo
evet bakır olmasın diye çikolata yapmayı düşünüyodum çünkü dediğin gibi küllü tonlar bende bu etkiyi yaratıyoakajuyu da senden öğrendim şimdi sayende kültürüm arttı
sanırım öyle bi to çıkar :26:
biraz cikolata akaju o tonlara bak bakalım
ama kendi sac rengin kestane, onu biraz acsan o kadar hos durur ki aslında...
neyse aklını karıstırmayayım, tonları seçince konusuruz tekrar
kızlar bende sac rengımde deısıklık yapmak ıstıyorum dıplerım bı serce parmagı kadar geldı yarım karıs bı karıs fılan gelsın ve dıpler oyle kalsın gerısı apacık sarılardan olsun ıstıyorum ki platın deıl kastettıgım ama soluk bı sarı :)
bu dıbım bı karıs gelene kadar kac ay gecer ya
bırde ben bu rengımı hıc begenmedım ılk gunden berı . ki 3 ay oldu nabayım ısıltımı attırayım . ısıltı ne farkettırcekkı gözume gönlume?
nasıl açabilirim ama küllü sarıyla açmayaçalışıyorum o gösterdiğim renk çıkıyo bakır gibi ben sevmiyorum o rengi nasıl açabilirim bende kendi tonumun biraz açığını istiyorum ama olmuyoki:26:
ben anlamadım canım nasıl istediğini dipler koyu uçlar açıkmı istiyosun:26: şuanki tonu nasıl koyu sarımı
ıkı uc dakıkacık beklersenresımler atayım suana ve ıstedıgıme daır
resımler koydummmbekleriz tabiki
şuanki renge bayıldım resmen ben bunun için ne kadar uğraşsam nafile olmuyo cidden çok güzel bi renkmışten göz rengin ne buarada:26:
istediğin renk baya açık bi ton platin gibi duruyo evde kendin tek boyamada elde edemezsin sanırım bu rengi ancak bi kaç boyamadan sonra bu hale gelir arkadaşımdan biliyorum. tek seferde istiyosan kuaföre yaptırmandan yanayım sanırım kendin boyarsan platin gibi değil küllü sarı gibi durur çünkü şuanki renginde karamellik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?