günaydın canım iyi olcam inşallah güzel bakmaya çalışıyorum bişeylere kendimle uğraşıyorum bu aralar sen nasılsın?
saçımı kestircektimya canım kahkülden vazgeçtim kütte karar kıldım ama okadar çok model varki kullanışlı ve şık olsun istiyorum o modelleri yüklesem yardımcı olurmusun senin fikirlerine güveniyorum ve zevkine tabi
iyiyim bende canım yükle tabi elimden geleni yapatım.
ama önce bana sacının yapısını anlat düzmü dalgalı mı kabarık mı küt yaparsan saçlarını sürekli fön çekmen gerekir mi?
kabarık ve dalgalı ise kesinlikle gerekir ve saçların çok yıpranır..
Eki Görüntüle 1027835 Eki Görüntüle 1027836 Eki Görüntüle 1027837 Eki Görüntüle 1027839
bunlar benzer modeller ama farkı ben anlayamadım bendaha uzun istiyorum alttaki iki modelde benim istediğim boy ama arkası katlımı katsızmı bilemedim
Eki Görüntüle 1027850 Eki Görüntüle 1027852
en güzeli en sonda ki bence o şekilde kestirmelisin çünkü daha kullanışlı olur hiçbişey yapamazsan toplar çıkarsın..
hem diğerleri çok demode oldu artık ama o gayet güzel saçlarında dalgalıymış zaten diğer modelleri fönsüz nasıl kullanıcaksın ki..
bence o en sondaki resmin arkası yanındaki sarı saçın arkası ile aynı..
bu baştaki modellerle sondaki modeller farklımı birbirinden ben onu çözemedim tekfarkı boyu sandım ben biraz uzun iztiyorumm çünkü. bi model daha var ama onu yükleyemem arkadaş kestirmiş çok tatlı duruyo onada yakışmış. baştakiler kullanışsız ve demodemi diyosun?
bana göre öyle canım ama alttaki iki taneyi gerçekten çok beğendim..
bence alttakilerle yukarıdakiler birbirinden farklı
alone selam,
uzak kaldım buradan
simdi akışta görünce damladım...
sacın dalgalı degil miydi? bu modelleri hep fönlü mü kullanmayı dusunuyorsun? yani kıvırcık hallerine baktın mı?
bir de yan kahkulu daha kısa kestirebilirsin bence, sacın hızlı mı uzuyor bilmiyorum ama hemen bu hale geliyor zaten...
sana 1-2foto yukluyorum bakalım ne diyeceksin...
öylemi diyosun canım ben farklımı değilmi onu bile çözemedim kuaföre göstermeyi düşünüyodumteşekkür ederim canım
hoşgeldin güzellik sefa getirdin artık karar verdim ve fırsatta buldum kurtulcam kırık saçlardan evet dalgalıydı canım
çokta hızlı uzamıyo hadi yükle canım bekliyorum ayrıca demin sorduğum şey için sen ne diyosun:26:
Eki Görüntüle 1027898 Eki Görüntüle 1027899 Eki Görüntüle 1027900 Eki Görüntüle 1027901 Eki Görüntüle 1027902 Eki Görüntüle 1027903
dalgalı/kıvırcık sacların düz haline benziyen kesimleri de ekledim ki diger kütlerden farkı daha net gorulebilsin.
kimi kat kat, kimi aynı boy kesim.
ama senin eklediklerine gore kahkuller daha farklı, sanırım vazgectin sen o işten
Eki Görüntüle 1027898 Eki Görüntüle 1027899 Eki Görüntüle 1027900 Eki Görüntüle 1027901 Eki Görüntüle 1027902 Eki Görüntüle 1027903
dalgalı/kıvırcık sacların düz haline benziyen kesimleri de ekledim ki diger kütlerden farkı daha net gorulebilsin.
kimi kat kat, kimi aynı boy kesim.
ama senin eklediklerine gore kahkuller daha farklı, sanırım vazgectin sen o işten
yuklemeyi yaptım bile :)) ama demin sordugunu anlamadım, kesim farkı mı yoksa hangisi daha guzel mi? :))
oncelikle kelebek'e katılıyorum farklı kesimler...
arkası kat kat kabarık olsun ensem de terlemesin dersen o senin kararın ama o sac modelinde at kuyrugu veya mandallı toka biraz zor oluyor bilgin olsun.
bunlar baya katlı modeller canım saçım fazla uzamıyo ve katların uzaması şekil alması çok zaman alıyo bende. benim istediğim modele 4 numara benziyo sanki maşalı haligibi tek farkı kahkülün kısa olması gibi duruyo ama emin değilim evet bi tane var maşalı hai bu modelin dur yükleyim
Eki Görüntüle 1027905
alone nin yüklediklerinde en sonra ki saç modeli senin yüklediklerindede 2. resimdeki saç modeli tam benim tarzlarım
ay ne guzelmişkeske sacım pırasa gibi degil de dalgalı olsa dedim, maşayla falan da ugrasamayacak kadar usengec biriyim
paylastıgın modeller bence güzel, (ikisi de)
bir arkadasımın sacı boyleydi, arkası uzun olan da kullandı kısa da, gayet yakısıyordu da.
ama maşayla dalga daha farklı durur, eger benim yuklediklerim sekil verilmis oldugu halde biraz yataktan kalkmıs gibi olur diyorsanarkayı cook kısa kestirme ki dalgalarına sekil vermen zor olmasın
alone nin yüklediklerinde en sonra ki saç modeli senin yüklediklerindede 2. resimdeki saç modeli tam benim tarzlarım
evet hem farklımı diye sormuştum hemde hangisi güzel diye. ben toplayabilmek istiyorum zaten boy olarak en sondaki gibi istiyorum. kahkülden vazgeçmemin sebebide saçlarım çoksağlıksız ve uzamıyo artık uçlarda boylarada var o boyalardan ve kırıklardan da kurtulmam gerektiğini düşündüm belki kendi rengine yakın bi tonda boyayabilirim evde kendim
evet sizin fikirler beni aydınlattı ve arkanın azcık daha uzun olmasına karar verdim şimdi canlar altta yüklediğim boya benim kendi saç rengimle aynı beğendiğim renkleri yükleyecem benim saçım aozr açılıyo çok inatçı bi yapısı var beğendiğim tonları boyarsam benim saçta nasıl durur yardımcı olurmusunuztenim beyaz kaşlar siyah ve gözler renkli bana yakışırmı onuda göz önüne getirerek fikir verin olmazmı şimdi bu kendi rengim bakın
Eki Görüntüle 1027947
evet sizin fikirler beni aydınlattı ve arkanın azcık daha uzun olmasına karar verdim şimdi canlar altta yüklediğim boya benim kendi saç rengimle aynı beğendiğim renkleri yükleyecem benim saçım aozr açılıyo çok inatçı bi yapısı var beğendiğim tonları boyarsam benim saçta nasıl durur yardımcı olurmusunuztenim beyaz kaşlar siyah ve gözler renkli bana yakışırmı onuda göz önüne getirerek fikir verin olmazmı şimdi bu kendi rengim bakın
Eki Görüntüle 1027947
Eki Görüntüle 1027952 Eki Görüntüle 1027953
1. resimdeki saçımda koyu durcak doğal olur diye düşündüm 2. side canlı durur yüzüme renk gelir diye düşündüm ama sizce yakışırmı bu modellerde nasıl durur vede hangisi güzel sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?