çok hemde herşeyden okadar yoruldumki bişeyden tat alamaz oldum neyse gelir gelmez seninde canını sıkmayım zaten canın sıkkınmışevet hiç anlamıyorum insanları burda ne konular okudum öyle konulara anlayışlı seceven yaklaşanlar olduki hayretim şaştı ama masumane istekler dertleşmek için konular hep eleştiri tepki alıyo reytingi düşük heralde eğlendirmiyo insanları
yok canım sıkmıyon beni merak etme dinlemek isterim ben şimdi çıkıyorum saat 1 de geleceğim o zaman görüşürüz burada olursan öpüyorum seni çok..
ben gelene kadar cinnet geçirmeeeee
ay çok tatlısınyok yok gayet sakinim birileri kuyruğuma basmadığı sürece
bende geldimm
hoşgeldin canım
öğle yemeğindesin dimi çalışıyodun hatırladığım kadarıylabide ben çalışabilsem hayırlısıyla
çalışıyorum canım evde durmak insanı köreltiyor çalışmalısın bencede ..
öğle arasına çıktım kahve ve sigara eşliğinde kitabımı okudum canım..
mutluluk kaynağım
ne iş yapıyosun canım özelden yazabilirsin burdan paylaşmak istemezsen:26: çok istiyorum ama ağır tempolu bi iş yapamam sağlık problemlerimden dolayı kafama ve bedenime göre bi iş bulamıyoruminşallah en kısa zamanda bende bulurum çok istiyorum hayırlısı tabi başta ben kitap okuyamıyorum dersten falan okadar çok sıkılmışımki kitap okumak boğuyo beni ne güzel sen okuyabiliyorun kafan dağılıyoen azından afiyet şeker olsun canım
kitap okumak harika bi duygu okurken karakterlere kapılıp gidiyorum canım ben..
ben okul zamanıda okurdum..
özelbi gayrimenkul firmasında bölge satış müdüresiyim canım..
sen ne okudun?
buarada nasıl bi rahatsızlığın var çok geçmiş olsun
ay ne güzel maşallah sanabölüm soruyosun sanırım canım işletme okudum yoksa kitap okumuyorumya hastalıklara hiç giripte canını sıkmayım canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim bende bu ara filme sardım fırsat buldumça film izliyorum bende film izlerken karakterlere kapılıp gidiyorum enazından 2 saatliğine filmin mutluluğu enerjisi bana geçiyo
hımm tamam canım Allah acil şifalar versin..
ne tarz izliyorsun bilmiyorum ama beyin avcılarını izleye bilirsin belki güzeldi ben çok sevmiştim
sağol canım benim amin
ben her tarz izliyorum ama bilim kurgu fantastik ve biyografi filmleri izleyemiyorum çok boğucu geliyo banaşua aralarda aşk filmlerine takmış durumdayım beraberliğim vardı uzun süreli o bitti boşluk duygusu sanırım:26:
hemen bakayım filmin konusuna
canım üzülme böyle şeylere boşver inan insan hiç beklemediği zamanda hayatının aşkı ile karşılaşıyor..
ben evlenmek istemiyorum hiç evlenmeyeceğim dediğim anda eşim hayatıma girdi..
kafana pek takma ve çok düşünme o zaman çıkar belki istediğin gibi birisi canım benim..
şimdi çıkmam lazım canım dönünce dertleşiriz öpüyorum seni hayılı cumalar
bende öpüyorum hayırlı cumalar canım
meraba canım sana fikir danışmak istiyorum
günaydın canım nasılsın?
neyle ilgili fikir danışacaksın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?