nolcak senin bu sarı sevdan :))
bakırımsı oluyor boyle sarı tutturamıyorum diye hayıflandıgın renk bile oyle guzel ki... hem de yesil göze nefis uyar
tabi kumral dogal rengin de oyle...
bir de yandı diyorsun,
senin yerinde olsam en basta kısacık kestirmistim, bir yandna da surekli bakım yapmıstım,
sonra da istedigim renge boyatıp biraz da iki makas attırırdım oooooh cillop gibi :)))
neyse sonuc olarak bir an once kestir bence, ucları yanık ise sacının ucuyla kalmayıp daha da saglıksız oluyor aslında (su anki halimden biliyorum. cunku hala kestiremedim. niyetim permaya döndü de. bıktım pırasadan :))))
kııız bunlar sarımı küllü tonlara bayılıyorum ben açık küllü kumrallara bal köpüğüne filan ama tutmuyokiçarşambaya randevu aldım nihayet bakalım bi aksilik çıkmazsa inşallah resim yüklerim kestirince. yanık manık dinlemiycem yine boyayacam sanırım aa ne renk bilmiyorum kahve yapayım dedim annem gebertirim kara kara çıkma karşıma dedi
senin saçlar çok hoştu enson halin
teşekkür ederim de, sen beni nerde gördün yahu? yoksa tanışıyor muyuz diye tutuştum birden :)))
bu arada annen de sarıcı anlasılan, bizim aile de hep kızıl sarı olsun diyorlar ama ben kara kara dolasıyorumhala actırmadım sacımı, gerci acık kumral. seninkinin bir ton acıgı
ay özürmissunu yla karıştın 3lü muhabbet ediyodukya özür şekerim
annem sarıya bayılır ben tonunu seçerim sarının her saıyı sevmem hatta gıcık olurum tutmamış çiğ sarıyasarının tonunu ayarlamak çok zor işinin ehli birinin yapması lazım ve saımızı tanıyan sürekli bi kuaförün çünkü her saçın açılması bir değil.
kızılı esmerde seviyorum beyaz tende çok sırıtıyo bence yani bende
benim küllü sevdam neolceeek olmiiy olmiiiiy
şuan kendi rengindesin dimi boyayacakmısın:26:
kendi rengimdeyim ama perma zaten yıpratacak o yuzden boyatmam. fakat yazın gunesi gorunce biraz da permanın etkisiyle epey acılır zaten.
belki permadan once papatya suyu falan deneyebilirimp
papatya suyu bende tın en ufak bi etkisi olmuyo açılmıyo benimkiler benim gibi inat
permada ciddimisin sıkılmazmısın kullandıkça:26: doğal haliyle en azından istediğin zaman maşa fön her türlü kullanıyosun
ay ben her gun maşa yapar mıyım senceuzun kalıcı bir dalga olsun, sabah yıkadıgımda akşam vıcık vıcık olmasın sacım bana yeter :)))
çalışıyomusun canım? çalışıyosun zor her sabah uğraşmak. çabukmu yağlanıyo vıcık vıcık dedinya:26:
çalışıyorum da oyle süslü püslü biri degilim, bir de calısma ortamı ofis rahat. tabi bir de ben proje bazında iş aldıgım hatta bazen homeoffice calıstıgım icin daha da rahatım. o konu karısık yani
gelelim saca, evet vıcık vıcık! aksam bir yere gitmek uzere sabahtan suslenirim. gunun sonunda zannedersin 1haftalık sac. fön cekmeyin kesim parası alın ama sacımı yıkayın hicbirsey yapmayın diyip kuafore girmisligim cok yani.
o yuzden perma diyorum...
fakat kimyasal sonuc. yıpratacak. üfff zaten bir tutam.
kafam cok karısık yani alone, yalnız degilsin))
saç sağlıksız ve sorunlu olunca bişeyler yapmaya çekiniyo insan çok özeniyosun ama dökülcek yancak diye kalıyosun olduğun gibi bide sıkılıyo insan halinden kendimi çok pespaye hissediyorum saçımla uğraşmadan dışarı çıkarsam öfffffbizim için saç başka bişey
biz bu saçları nasıl gürleştircez benim zaten dökülme sorunum varda
benimde çabuk yağlanıyo malesefalttaki kısa saç modellerine baktınmı yapsakmı napsak :26:
alttaki kısa saclar?
en son eklediklerini hatırlıyorum, hatta yesil gozlerine 3. siyah sac iyi gider diye yorum yapmıstım :)))
yok kuzum bunları 5 dk önce ekledim sen senin yerinde olsam kısacık kestiririm diyince
3 ile 7 yi cok begendim. umarım yanlıs rakam vermemisimdir :)) saclarının dalgalı oldugunu dusunerek yazıyorum zaten.
bu arada ben o modelleri de zamanında cok kullandım hakkaten rahat.
sondan 4de iyi. sana oneri olarak daha onceki sayfalarda yolladıgım kısa saclı fotoların bir tık daha kısası gibi olmus :))
kısa demisken, senin bu son yolladıklarından onceki kısa saclar vardı küt model, hatta beyaz tenli yesil gozlu bir kadın vardı siyah saclı 3kelebek3 ile onu cok begenistik. bak o modeller de guzeldi
sacının boyu su an nasıl ki?
evet dalgalı. kısa saçı çok seviyorum ama kullananmam diye çekiniyorum yoksa uzundan daha çok beğenirimşuan ommuzlarımı geçiyo saçlarım küt kestircem ama biraz daha uzun bi küt olcak omuzlara değcek tabi dediğim gibi yaparlarsa dediğin modeli bende çok beğenmiştim ama hatta çok tatlı bi kızdaydı o model ama okadar kısa yapmaya cesaret edemem ama içim gitmio desem yalan olur
bak seni iyi çözmüşüm, omzun biraz ustunde ama kulak memesi hizasında da degildi sana yolladıgım kısa sac modelleri :)))
bence simdilik dedigin gibi kestir, baktın alışıyorsun kısa saca daha da kısaltırsın yazın.
zaten o son yolladıkların kadar kısa kestirecek olsan yanmıs sacının omuza gelecek kadar uzamasını beklemezdin
bak seni iyi çözmüşüm, omzun biraz ustunde ama kulak memesi hizasında da degildi sana yolladıgım kısa sac modelleri :)))
bence simdilik dedigin gibi kestir, baktın alışıyorsun kısa saca daha da kısaltırsın yazın.
zaten o son yolladıkların kadar kısa kestirecek olsan yanmıs sacının omuza gelecek kadar uzamasını beklemezdin
bu da benim istediğim renk ve kesim. Bir iki gün içinde kesim için kuaförün yolunıu tutucam inşallah istediğim gibi olur. Boya işini kendim halledicem, tam bu renk olmasa da buna yakın bi seyler istiyorum.
Bu iki saçta da balyaj var dimi kızlar?
Eki Görüntüle 961820 Eki Görüntüle 961818
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?