• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En büyük düşmanım: Kardeşim!

bu tur anlasmazlıklar cogu evde oluyor kardeslerın hepsı de bır olmuyor ama anne tutumu cok onemlı kızkardesımle aram cok ıyıdır mesela ama babam erkek kız ayrıımı yapar annem bazan erkek kardesımden taraf olur sonra saygısız davranınca pısman olur baba ve annede bıtıyor ıs ben bunu ogrendım kendı adıma esıtlık olması gerek bızde yok.. bu arada ıyıce okudum da kız kardesın ve annenın tutumu yanlıs atsan atılmaz durumdasın ama mesafe koy aglama uzulme ben babam ve arkak kardesım yuzunden cogu kez aglıyorum da ne oluyor bosa sen hıc olmassa evlısın ben bekarım aynı evde yasıyorum sonucta evlılıktede problem olur zaman zaman co takılma basına kakması yanlıs yanı

4S kuralını bilir misiniz? Seveni s..ler , s..ni severler. Bu heryerde böyledir. Kadın erkek ilişkisinde de, patron çalışanda da, aile içinde de.

sanki benim hayatımı anlatmışsınız sizi inanınki çok iyi anlıyorum veee marjinalfaydali arkadaşın dediine inanıyorummm ne kadar beklerse bekle asla ama asla anne kardeş ilişkisi düzelmiyor hep içinde dert oluyor ağlıyorum üzülüyorum sonra diyrum ki çok adederseniz sanki diyorum kıçlarımı duyuyo umurlarında değilim onların ama genede insan etrafına bakıca ve onların ailevi ilişkilerine bakınca ben çok üzülüyorum hayırlısı..:(

annem birimizden birine bişiy şöylese adeta kartal kesiliriz ablamla birbirimize laf söyletmeyiz...
kaldıki kötü bi laf edeyim taş olurum kalırım valla..
bilmem bizdeki bağ farklı belki ondan.
ama okuyunca çok şaşırdım.
aynı kan candansınız yaa sahip çıkacağınıza kardeşinin tavrına bak..
çok ayıp çok...
biraz uzak dur bence ortalık yatışsın anlarlar hatalarını...

kimi duvara çarptın?anlamadım ben.körlüğüme ver bugün uyumucamda akannehir

hmm anladım.kardeşini dövmüşsün sanırım.
neden seninle bu kadar uğraşıyorlar ki.maddi durumun iyi olsaydı hepsi sana melek kesilirdi.
senin maddi durumun kötü diye bunların başına geldiğini düşünüyorum.
bundan sonra kimseye muhtaç olma,kendi ailene bile.
onlara seni aşağalama hakkını asla verme.
aile bile olsa,bir düştün mü bin yerden tekme yiyorsun.
manevi anlamdada bu böyle.fazla fedakar özverili olmamak lazım.hiç kimseye taviz vermiceksin bu hayatta.
ailene karşıda dimdik durcaksın.
gelsin özür dilesin kardeşin,sende sonra vurduğun için özür dilersin.üzme kendini.

Son düzenleyen: Moderatör:
annem birimizden birine bişiy şöylese adeta kartal kesiliriz ablamla birbirimize laf söyletmeyiz...
kaldıki kötü bi laf edeyim taş olurum kalırım valla..
bilmem bizdeki bağ farklı belki ondan.
ama okuyunca çok şaşırdım.
aynı kan candansınız yaa sahip çıkacağınıza kardeşinin tavrına bak..
çok ayıp çok...
biraz uzak dur bence ortalık yatışsın anlarlar hatalarını...

Canim normalde insanin zaman gectikce bendede hata var mi diye düsünmesi gerek aslinda ama onlarda öyle degil. Annem birdefa bile aramadi beni...

ne kadar iyi olursak o kadar ezmeye çalışıyorlar. hiç üzülme mevlam herşeyi görüyor biliyor kimsenin yaptıkları yanına kalmaz. benimde ailem hep abimi tuttu ama abim yalanlarla kandırdı hep ailemi istediğini yaptıramayaınca kavga etti yinede yaptırdı. ben ise bişey istediğimde ailem hemen paramız yok olmaz derlerdi üzülür ağlardım. evlendim eşimde aynı hayatı paylaşmışız. sanki biz evlatları değiliz gibi davrandılar hep kavga hep azarlama işlerini hep bize yaptırdılar. neymiş abim çalışıyormuş muş yoruluyormuş uyusun dinlensin dediler hep. bir gün ben çalışmıyormuyum ben yorulmuyormuyum dedim fesatlık yapma dediler sustum. eşimde annesine hep sustu annesi bağırdı bizi ayırmaya çalıştı en sonunda eşimde patladı hep bana bağır zaten suçluymuşum gibi sinirini benden çıakrt dedi. ve annesi ne dedi gülersiniz kardeşi kapalı kutuymuş ona bişey diyemezmiş.
her ailede sessiz olana eziyet ediyorlar biz kötü olamayacağımıza göre en iyisimi uzak durmak. boşver ben ailemide arkadaşalrımıda sildim hayatımdan uzak dursunlar yeterki eşimle mutlu olayım. boşver güzelim kendini üzmeye değmez

ne kadar iyi olursak o kadar ezmeye çalışıyorlar. hiç üzülme mevlam herşeyi görüyor biliyor kimsenin yaptıkları yanına kalmaz. benimde ailem hep abimi tuttu ama abim yalanlarla kandırdı hep ailemi istediğini yaptıramayaınca kavga etti yinede yaptırdı. ben ise bişey istediğimde ailem hemen paramız yok olmaz derlerdi üzülür ağlardım. evlendim eşimde aynı hayatı paylaşmışız. sanki biz evlatları değiliz gibi davrandılar hep kavga hep azarlama işlerini hep bize yaptırdılar. neymiş abim çalışıyormuş muş yoruluyormuş uyusun dinlensin dediler hep. bir gün ben çalışmıyormuyum ben yorulmuyormuyum dedim fesatlık yapma dediler sustum. eşimde annesine hep sustu annesi bağırdı bizi ayırmaya çalıştı en sonunda eşimde patladı hep bana bağır zaten suçluymuşum gibi sinirini benden çıakrt dedi. ve annesi ne dedi gülersiniz kardeşi kapalı kutuymuş ona bişey diyemezmiş.
her ailede sessiz olana eziyet ediyorlar biz kötü olamayacağımıza göre en iyisimi uzak durmak. boşver ben ailemide arkadaşalrımıda sildim hayatımdan uzak dursunlar yeterki eşimle mutlu olayım. boşver güzelim kendini üzmeye değmez

Bende de öyle canim, ne arkadas nede ailem kaldi hepsinden okkali kazik yedim bundan sonra kimseye degerde vermek istemiyorum arkadaslik yapmakta birtane can yoldasim var cok göremesemde her derdimi paylasirim hep dogru yola cekmeye calisir beni o bana yetiyor. Bende senin gibi artik sadece esimle mutlu olmayi ve kocaman aile olmayi istiyorum anladim ki baska insanlardan fayda yok.

Umarim allah görüyordur ama yinede istemem annem babam üzülsün, benim basima kalktiklarini kardesim kendi yasasin görsün baska birsey istemiyorum.

Üzülmeye degmez ama iste insanin YAKINI (!) olunca cok koyuyor insana, ben düsmanlarimdan yedi el yabancidan bu kötülükleri görmedim. Ne demisler kahpe dostun olacagina serefli düsmanin olsun.

Back
X