- Konu Sahibi derinnefes
Hayatımın en büyük hatasını tatile kayınvalidemn de gitmesini kabul ederek yaptım..şu anda kendime aileme saygımı yitirmiş gibi hissediyorum. Apartlarda kaldık, kıyı şeridini geze geze geldik..allah ne verdiyse onu yedik. Ama benim asıl derdim eşim resmen beni unuttu, annesinin ağzına baktı ona göre programladık her şeyi, ona sordu eşim her şeyi. Gittiğimiz yerlerde onun arkadaşlarını, akrabalarını ziyaret ettik. Sorun mu değil, ama en ufak bir şeyde eşim bana onun yanında bağırdı, erkeklik yaptı, kayınvalidemin elinden tuttu. Ben hep geride kaldım.zaten fotograflara bile bakıyorum yüzüm hiç gülmemiş….içim cok dolu ama kelimelere dökemıyorum..normal konuşmalar yaparken birden bana bağırmaya başlıyordu söylediğim bir şeyden kıl kapıp..abime bile laf söyledi. Tatile annem gelmediği için suçlu oldu o gelseymiş böyle olmıcakmış filan. Sonra kvalidem bişi yapalım diyordu mesela atıyorum gözleme yiyelim diyordu eşim de anne pahalı diyordu he ben gelinim ister diye söyledim diyodu bunun gibi cok oldu çünkü ben isteyince eşim hayır diyordu ama annesi olunca kabul edıyordu. Benim için bişi yapsa hemen yüzüme vurdu, dışarıda yemek yiyelim dedim annesi yatmak için geç kalıyormuş diye gözüme nefretle baktı. Artık öyle dereceye geldiki, boşanmak istyorum ben bunun böyle oldugunu bilmıyordum dedi. Bende olur dedim.sonra kayınvalidem hep beni sakinleştirmeye çalıştırıyordu ama onun tuzu kuru tabi..kvalidem kötü diyemem, ama eşimin annesinin yanında böyle yapması beni cok kırdı. Evimize geldik 2 kişi cok iyiyz, ama tatilde olan o kadar şey varkı her sabah uyandıgımda ilk aklıma onlar gelıyor. Gururum incindi, birde kayınvalidemle anın sinirne kapılıp her şeyi söyluyordum bir nevi arkadaş gibi.bu konuda da kendimden nefret ettim, mesafeli olmadıgım için. Dün nişana gittik mesela onun akrabları da vardı gelinim tatile götürcenmi bir daha dedi herkesn arasında ben de anne bunları evde konuşalım dedim ki zaten en son dediğim de kpederimn yanında da artık kendi annem bile olsa 3.kişi ile gitmicem 4.kişiyi alıcam dedim. kvalidem de arkada ben yalnız kalınca oğlum hep benle ilgilendi karısını unuttu dedi. Bir de nişanda foto çekiliyorz ben kpderimle onu çekıyorum o da inadına eşimi çağırıyor oğlum gel diye. Sanki inadına yapıyor gibi.
Sonra abimler sürekli beni arar hergün annemler yurtdışında oldugu için abim de ne yaptın diye arar. Yine telefon çaldı eşimde yeter ama gibi bişi dedi, ben de çekemıyon ondan dedm o da senin yüzünden bıktım telefonla konuşmaktan dedi. Kvalidem de hemen eskiden oğlum 7/ 24 telfonla konuşuyrdu dedi. Kızlar ben bu durumu nasıl toparlıcam hiç bilmıyorum..eşim ana kuzusu, hatta yemek yerken normalde eşime beni bekle derm bazen bekler bazen beklmezdı ama annesini hep bekledi mesela annesi onu hiç beklemezken..gururum cok incindi. Bu olanları kvalidem eminim görümceme de anlattı. Ben nasıl davranım bundan sonra. Ne olur akıl vern bana..
Sonra abimler sürekli beni arar hergün annemler yurtdışında oldugu için abim de ne yaptın diye arar. Yine telefon çaldı eşimde yeter ama gibi bişi dedi, ben de çekemıyon ondan dedm o da senin yüzünden bıktım telefonla konuşmaktan dedi. Kvalidem de hemen eskiden oğlum 7/ 24 telfonla konuşuyrdu dedi. Kızlar ben bu durumu nasıl toparlıcam hiç bilmıyorum..eşim ana kuzusu, hatta yemek yerken normalde eşime beni bekle derm bazen bekler bazen beklmezdı ama annesini hep bekledi mesela annesi onu hiç beklemezken..gururum cok incindi. Bu olanları kvalidem eminim görümceme de anlattı. Ben nasıl davranım bundan sonra. Ne olur akıl vern bana..