En büyük hayal tek celsede bitti...

Zuhal hocam bende seninle aynı durumdayım . Canım çok yanıyor. Bu duruma düştüğüne insan inanamıyor. Kimseyi görmek istemiyor , kimseyle konuşma istemiyorum . Okula zorunlu olarak gidiyorum . Hemen herşeye ağlıyorum . Neden böyle oldu diye hep sorguluyorum.Karşındaki insana laf anlatamıyorsan pes ediyorsun herşeyi bırakıp gidiyorsun.İnsanın hayalleri yıkılıp gidiyor. boşluğa düşüyorsun. Niye ben diye hep soruyorsun. Ben de senin gibi hakkımı helal etmiyorum. Güçlü olmak için dua ediyorum.Bu zor günler geçecek mi acaba.

Tesadüfen okudum ve çok üzüldüm,umarım atlatırsınız kısa sürede. Güçlü olmalısınız, herşeyden önce size destek olan bir aileniz ve kutsal bir mesleğiniz var. Bence en büyük şansınız çocuğunuzun olmaması. Mutlu bir hayat diliyorum size bundan sonrası için. Herşey gönlünüzce olsun.

inşallah hocam atlatırız.evet sürekli neden ben ?demek geliyo insanın içinden.inanın başlangıçta çok daha kötüydüm.asla okulumda devam edemem şuan bulunduğum ilçede yaşayamam diyordum.2 ay oldu alışmaya başladım artık.işte hep diyorum ya zaman zaman zaman Allah yardımcımız olsun.ben 2 aydır psikolojik danışmana gidiyordum.bu ay gitmeyi geciktirdim yine herşeye ağlamaya başladım.ben öyle ağır ilaçlar kullanmıyorum.kullandığım tek bir ilaç var o da biraz duygusuzlaştırıyo beni isterseniz sizde gidebilirsiniz.Allah güç kuvvet sabır versin...

Giden gün ömürden gidiyor olmuyorsa zorlamanin alemi yok en dogrusunu yapmissiniz takdir ettim hep böyle güclü kalin hersey gönlünüzce olsun...

kendi güvenmen ve ezilmemen hakkını araman özellikle sevdigin adama karsı alkışı hakedecek bir güçlük canım bu sen bu kadarını basarmıssın bu günleri atlatmayı da basarırısın eminim.....

zararin neresinden dönersen kardir..kurtulduguna sevin bence,zaman herseye ilac olacaktir..hakkinda hayirlisi olsun.yeni hayatinda basarilar!!

bizim okulda yeni evli bir bayan öğretmen var.hamileymiş.midesi bulandı.bebeği olacak...onun adına sevindim ama üzüldüm ya keşke dedim herşey güzel olsaydı sorunlar olmasaydı.benimde bir bebeğim olsaydı....ÜZÜLDÜM (((((

benimde keşke şu olsaydı dediklerim çok oluyor. ama biz düşününce karşımızdaki insan değişmiyor ki . Onun kafa hala aynı.nasılsın zuhal hocam toparlandın mı valla ben bayramda baya kötü oldum. İnsanın içini kemiren keşkeler hiç çıkmıyor aklından. ama olmayınca olmuyor işte .Düşünmekten beynim duruyor bazen valla.deprasyona girdim iyice bu tatilde de . sabır diyorum inşallah allah yardımcımız olacak. Bizi bu hallere düşürenlerde oturup düşünüyorlar mı acaba şı öyle yapsaydık belki yürürdü iyi olurdu diye . ama sanmıyorum.

annesinin boynuna taktığı iple kukla gibi hareket eden bi adam,ne kadar adamdır?
Allah bildiği gibi yapsın böylelerini..

Allah güç vermişte boşanmaya cesaret edebilmişsiniz ne insanlar var nelere katlanıyor evli başında koca var ama gurur ayaklar altında kişilik denen bişey kalmamış... tebrik ederim arkadaşım cesaretini 11 ay çok kısa bir süre daha fazla çekmemişsin daha da gençsin anladığım kadarıyla Allah karşına hayırlı bir insan çıkarsın çocukda yaparsın hiçç merak etme dua et..

Allah yardimciniz olsun insallah.

Ne guzel mesleginiz var kendi ayaklarinizin ustunde duruyosunuz ve kendinize ait hayatiniz hakkinda kararlar verebiliyosunuz.

Daha iyisi cikacaktir karsiniza emin olun. Bu sayede tecrube sahibi oldunuz daha iyi bi secim yapacaksinizdir.

Allah her zorlugun arkasindan bi kolaylik cikarirmis. Daha iyi seyler olacaktir sizin icin.

tatlım hakkında hayırlısı olmuş. hiç arkana bakma. hepimizin keşke dediği şeyler var hayatında ama sen geç kalmış değilsin ki. yeni biriyle tanışıp, sevip sevilebilirsin, çok mutlu bir yuvan olabilir. bebişin de olur hayırlısıyla. sen bu adamdan kurtulmuşun ya geç olmadan ona şükür et. böyle bir adamdan çocuğun olsa daha mı iyi olurdu diye düşün. en iyisini yapmışın canım. keşke kadınlarımızın hepsi senin gibi kendi ayaklarının üstünde durabilse. kendinle gurur duymalısın. Bundan sonra herşeyin iyisi senin olur inşallah...

inşallah arkadaşlar inşallah....Desteğiniz için teşekkür ederim.Hakkımızda hayırlısı.Elifnaz hocam iyi olmaya çalışıyorum daha iyiyim aslında aileminde sayesinde hep yanımdalar canım kendine dikkat et sende benimde bazen başım ağrıyo düşünmekten ama boş hepsi en iyisi meşguliyet bulmak ben ebru kursuna başladım çok rahatlatıyo beni sanada tavsiye ederim.Zamanla her şey yoluna girer inş. bakalım Mevlam neyler neylerse güzel eyler...

Konunu takip ediyorum, baktım hiç yorum yazmamışım. Kusura bakma. Öncelikle çok doğru karar vermişsin ve başarmışsın.
İnan hayatın boyunca mutsuz olmaktansa bir kaç ay üzül ağla daha iyi.
Çok geçmiş olsun, bundan sonraki hayatında mutluluklar dilerim.
Allah değerini bilecek insanı karşına çıkarsın.

çok teşekkür ederim canım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…