zuhalcim takdir ettim seni dimdik ayakta durabiliyosun vardır herşeyde bi hayır...üzülme iyiyki çocuk yok şükret canım olsa dah zor olurdu herşey...
zuhal abartma kendin için lütfen.Çatın akmış normal bir durum halletmişsin pazarda onu soran komşuna ayrıldık deseydin sorduğunda.Omuzlarına daha çok yük binmiyo sen bindiriyosun o yükleri güçlü bir kadınım ben de silkin ve kendine gel.Kusura bakma sert oldu sanırım :) ama sanki hayatımızı dvm ettirebilmek için bi erkeğe muhtaçmışız gibi algılamaya kızıyorum gitti bitti ...
okurken bile sinir küpü oldum.bırak ya anası babası ve inekleriyle mutlu mesut olsun.öyle cahil cühela bir insanın senin gibi birinin yanında yeri yok.onun layığı ev değil ahır ve inekler.seviyesi belli zaten.ağzı anasının kıçında ne usurursa onu yutan erkeklerden nefret ederim.sen 11 ay dayanmışsın.ben 11 dk bile harcayamam yazık değil mi.üzülme hiç boşuna.kurtulduğuna şükret.böyle cahil karaktersiz insanla ömür mü geçer.offf daral geldi valla ya.bi an kendimi senin yerine koydum da.imdaaaaaat
Tek üzüldüğüm bu yaşantısını bile bile benimle evlendi madem köy delisi bu işleri seven birisiyle evlenseydi çünkü babam dedi sizin işiniz çok benim kızım yapamaz diye yani benimle resmen oynadılar bu yüzden hakkımı ne bu dünyada ne de ahirette HELAL ETMİYORUM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?