En büyük hayal tek celsede bitti...

zuhalcim takdir ettim seni dimdik ayakta durabiliyosun vardır herşeyde bi hayır...üzülme iyiyki çocuk yok şükret canım olsa dah zor olurdu herşey...

zuhalcim hayrını görsün benimle yaşayamadıklarını belki o eşyalarla garibim ikinciyle yaşar kısmet :) napıyım yaa artık deliliğe verdim derler ya tam öyle oldum Allahım sana da bana da dayanma gücü versin

inşallah canım ne para ne eşya ne mal ne mülk tek aradığım saygı sevgi huzur... aynıdüşüncedeyiz çok iyi anlıyorum seni.gerçekten Allah güç kuvvet sağlık versin.ben onlara da yarayacağını sanmıyorum.
Neyse bakalım düşünmeyelim bunları.ben kendimi mesleğim yönünde geliştirmeye çalışıyorum.senin branş neydi?

zuhalcim takdir ettim seni dimdik ayakta durabiliyosun vardır herşeyde bi hayır...üzülme iyiyki çocuk yok şükret canım olsa dah zor olurdu herşey...

evet buna çok şükrediyorum.bişeyler yolunda değilse kesinlikle çocuk yapılmamalı.Allaha şükür benim olmadı.olsa ne yapardım?????

Ayy çok çok üzüldüm.

Ama bir de iyi tarafından bakın olaya.

Böyle bir kişiliksizden kurtulmuşsunuz !

Son düzenleme:
tarih öğretmeniyim alese gireceğim yüksek lisans yapmeyı düşünüyorum bende doğru söylüyorsun biz işimize bakalım

bugün çok yağmur yağdı.çatım aktı.ev sahibine gittim.usta geldi.ooooofffffffff ya nefret ediyorum bu işlerle uğraşmaktan.sürekli olumsuzluklar çıkıyo.pazara çıktım tanıdık gördüm eşin nerde?slm söyle dedi.eski evimin öninden geçmek zorunda kaldım.moralim bozuldu.omuzlarımı dik tutmaya çalışsamda her geçen gün daha çok yük biniyo..............................................

zuhal abartma kendin için lütfen.Çatın akmış normal bir durum halletmişsin pazarda onu soran komşuna ayrıldık deseydin sorduğunda.Omuzlarına daha çok yük binmiyo sen bindiriyosun o yükleri güçlü bir kadınım ben de silkin ve kendine gel.Kusura bakma sert oldu sanırım :) ama sanki hayatımızı dvm ettirebilmek için bi erkeğe muhtaçmışız gibi algılamaya kızıyorum gitti bitti ...

okurken bile sinir küpü oldum.bırak ya anası babası ve inekleriyle mutlu mesut olsun.öyle cahil cühela bir insanın senin gibi birinin yanında yeri yok.onun layığı ev değil ahır ve inekler.seviyesi belli zaten.ağzı anasının kıçında ne usurursa onu yutan erkeklerden nefret ederim.sen 11 ay dayanmışsın.ben 11 dk bile harcayamam yazık değil mi.üzülme hiç boşuna.kurtulduğuna şükret.böyle cahil karaktersiz insanla ömür mü geçer.offf daral geldi valla ya.bi an kendimi senin yerine koydum da.imdaaaaaat

haklısın yeliz üst üste gelince biraz canım sıkıldı.dün ütün gün yengemle gezdim dolaştım.suan mantıklı düşünebiliyorum.msj için teşekkür ederim.kendime geldim.

malesef biz kadınlar genel olarak ne yaşarsak yaşayalım olaya duygusal tarafından bakıyoruz.bizimki olacak iş değildi.işkolik ve anneci birisiyle ömür geçmezdi.Allah a şükrediyorum ve zaman hızlı geçsin yaşananları hiç yaşanmamış kabul edebileyim.

Mesleği ne ayrıldığınız eşinizin? Hani çiftçi köylü bile olsa genede çok kaba kalmış. Bende öğretmenim bana derler işte köyle bağlantısı olandan uzak dur diye.. Anlamazlar asla seni derlerdi. Burda tabiki köy hayatını küçümsemek için değil şehirde yetiştim köyle hiç bağlantımız olmadı bizim aile büyükleri bile ilçede oturur. Uyum problemi olacaktır bir de çalışan bayanın zorluğunu anlamazlar tarla bahçe işlerinde çalıştırmaya kalkarlar diye demişlerdir sanırım.

kendisi öğretmendi.cuma yaklaşınca gerilirdim.cuma okuldan çıkınca doğru köye.çünkü iş var yardım edecek.2 saat yol köye varırdık eve girerdik.hemen üstünü değiştirir ahıra giderdi.sabah ben uyanınca (saat 8)yanımda olmazdı.süt sağılıp götürülecek.ben önceki yıl 1agustosta evlendim.eylülde inek doğuracak diye 1 hafta köyde kaldık.ineğin doğurmasını bekledim.inanın önceden köyümüzü çok severdim.kendi köyümüze hep giderdik.şuan nefret ediyorum.köydeki muhabbet hep aynı kaç inek var kaç balya yapıldı.hangi tarla sürüldü neresi ekilecek.tek muhabbet bu.hep oturup onları dinlerdim.
kendisinin dediği şuydu BEN ÖĞRETMENLİĞİ HOBİ OLARAK YAPIYORUM.ASIL MESLEĞİM ÇİFTÇİLİK.nişanlıyken çok konuştuk bunları bak sürekli köyde sıkılırım dedim.gezeriz dolaşırız dedi ama bunu hiç yapmadı.tatil günümüzü söyleyim bir gün cd aldık filmizleyeceğiz.koydum filmi yiyecek hazırladım.tam açacağım bir telefon babası inek öksürüyo iğne alın gelin hemen köye gittik.diğer gün kavak kesilecek tarla sürülecek vb vb vb.......sebebler baktım biz her gün köydeyiz.annemlere gidelim 1 saatcik oturalım hayır varsa yoksa annesi babası ineği danası bezdirdi beni...

Tek üzüldüğüm bu yaşantısını bile bile benimle evlendi madem köy delisi bu işleri seven birisiyle evlenseydi çünkü babam dedi sizin işiniz çok benim kızım yapamaz diye yani benimle resmen oynadılar bu yüzden hakkımı ne bu dünyada ne de ahirette HELAL ETMİYORUM.

Haklısın canım, evlenirken düşünsymiş, senin de hayallerinle umutlarınla oynamasaymış :18:

Ama şimdi bunları düşünme, geçti gitti de kendine, o da Allah'ından bulsun.

arkadaşım kesinlikle üzülme...haklısın hakkınıda kesinlikle helal etme çünkü hiçbir zaman hak etmemişler..senin ahın onlarda kalmaz canım yüce rabbim o kadar büyük ki ..yuva yıkanında hiçbir zaman yuvası olmaz ..kocan olacak o beyde şimdi anasının dibinde otursun.bence sen varya öyle bir aileden kurtuldugun için sevin...

Hastalıktan sonra dünyada insanın başına gelebilecek en kötü şey" binbir umutla sevip evlendiğin her şeyi onun için bir kalemde silip attığın adamın seni hayal kırıklığına uğratmasıdır"
Umarım hakettiklerini bulurlar...
Bol sabırlar diliyorum.
Umarım en kısa sürede toparlamayı başarırsın..

ahın yerde kalmasın inşallah.ben bu ailelere ne desem bilmiyorum.ya oğlanlarınıza bu kadar hasretseniz evlendirmeyin allah aşkına ya.gösteriş olsun diye evlendirip milletin başınıda yakmasınlar ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…