En büyük hayal tek celsede bitti...

inanın okuldan gelirdim direk mutfağa girerdim.o geç çıkıyordu o gelene kadar yemeği hazırlardım.evim temiz ve düzenli tutmaya çalışırdım.ben evliliğin gereklerini yaptığıma inanıyorum.o da bunları inkar etmedi zaten bizim sorunumuz onun iş kolik ve ailesinden kopamaması oldu.
ilk zamanlar böyle oluyo galiba neden böyle oldu?neden şunu şöyle yapmadı diye düşünüyosun ve kıyaslamalar çok fazla bende umarım zamanla yaşadıklarımı kafamdan atabilirim

iyi yapmışsın, yüzüğüde takma. at gitsin ya da bozdur ihtiyacı olan birine yardım et gitsin.11 ayda kurtulduğuna dua et.

zuhalcim maalesef ki aynı durumdayız dediğim gibi benim öğrencilerim bilmiyor ancak yüzüğü çıkardım hala evli zannedip sorular filan soruyorlar benim davam 15 şubatta bakalım soyadı değişince ne yapacağız off napalım yaa ayıp bi şey yapmadık ki kader böyleymiş deyip atlatmaya çalışacağız

Kader böyleymiş değil, hayırlısı bu imiş deyip dört elle hayata sarılacaksın. Bu hayat senin, sana emanet olarak verildi, en güzel şekilde yşamakl yükümlüsün. Seni üzen bir insnın hayatında yeri olamaz. Sen değerlisin, sen özelsin, mutluluğu hak ediyorsun. Bugünden başla mutlu olmaya ama gerçekten mutlu ol, mutluluk oyunu oynama. Ne mutl ediyorsa seni onları yap, yeni zevkler edin. Ben motorsiklet kullanmayı çok seviyordum, ama eşim yalnız kullanmama izin vermiyordu. Yeni hayatımın birinci yı dolmdan motorsiklet aldım kendime, tenise başladım, bu arada motorsiklet ehliyetim yokdu ehliyet aldım. Bol bol okuyorum, sadece kendi istediğim kanalları izliyorum, gene çok düzenli bir hayatım var, evimi gören şaşırıyor. Hem çalışıyorsun hem nsıl bu kadar düzenli ve temizsin diyorlar. Bu benim hayatım çünkü, hiçbirşeyi onun için yapmadım, ben böyle rahatım, böyle mutluyum. Artık sadece hak ettiklerimi yaşıyorum. Sen de böyle olacaksın, çok mutlu olacaksın. opuyorumnanaktan

gerçekten çok üzüldüm.ama ahın yerde kalmaz ki kalmasında zaten.insan ne hayallerle evleniyo ana kuzusuysan ananın yanında otur kardeşim niye başkalarının hayatınıda alt üst ediyosun.inşallah bundan sonra mutlu olursun...

tavsiyelrinizi dikkate alıcam.hayatıma kaldığım yerden devam edicem.benimde hayalim araba almak.tabi bunun için birikim gerek.çünkü beyaz eşya hariç herşeyimi yeniden aldım.herşeyin yenisiyle yeni hayatımda mutlu olurum inş.
tabi yinede yelizze dediğin gibi soyadı değişince daha zor olacak.allah yardımcımız olsun.inanın benim durumumda olanları duyunca daha çok üzülüyorum.çok duygusalım her nekadar dışarda dik durmaya çalışsamda eve gelince herşeye ağlayasım geliyo

canım sen eşya paylaşımını nasıl yaptın?inş.şubat 15 te istediğin şekilde sonuçlanır.bence süreç uzadıkça daha çok yıpranırsın...allah kolaylık versin

Allaşkına nie ağlıyosun şükret ya bu kadar erken kurtulduğuna...ay okudukça iğrendim eşinden valla...böyle hanımlık hatunluk vs vs güzeldir sabretmişsin falan ama eşin seni güzel bi yere yemeğe götürmek yerine her haftasonu git ahır fln uğraş çok uyuz bi durum...çooooooooook güzel bi hayat seni bekliyodur inşallah...

ayrıldığım için değil (buna hiç pişman olmadım) ona ağlamıyorum.çok duygusallaştım.tv de dizi izlerken bile duygulanıyorum işte.yine karşıma çıkan zaman zaman zaman...zamanla herşey yoluna girer inş.

Emin ol zamanla herşey yoluna giriyor, ama kendiliğinden olmuyor hiçbirşey. Çabalaman gerekiyor, bir kere ucunu yakaladın mı hayatın gerisi çok kolay oluyor. Herşey çok güzel olacak bun inan yeter.

arkadasım senı takdır ettım valla benım yapamadıgımı yapmıssın bende ogretmenım esımle 3 yadır ayrıyız gerızekalı annesının doldurusları aılesının yuzunden 3 ayır ayrılamadık gıdıp kendım acayım davayı dıyorum yapamıyorum anlasmalımı bosandınız nası oluo bızde yolun sonuna geldık bole ayrı gayrı zaten olmuyo..
aman hocamm valla ben bı tatıl yaptım kafamdan sıldım herseyı sende cık bı tatıle bak gor nası kendıne gelıosun hayat onsuz da guzel hala anasının lafıyla hareket eden adamlarla ne dıe evlendıysek kabahat bızım ya .hayat onlar olmadanda zaten gayet guzel yasanıyo..bızzaten hc bı arada da yasamadık benım avantajım bu herhalde..takma kafana unutma hayatta
kaybettıgın hersey baska bır suretle gerı doner ....

hiç üzülme aksine sevin onlardan kurtulduğuna artık kimseyi çekmek zorunda kalmicaksın..
sen eğitimcisin bi kere..nasıl davran gerektiğini bilirsin ve öylede yapmışsın bundan sonraki hayatın çok daha iyi olucak emin ol..

Ben de şubat tatilinde bi ayrılık yaşamıştım.sonra keşke dememek için tekrar denedim.6 ay baktım.düzeleceğine daha da kötüye gidiyor her şey kararımı verdim.dediğim gibi hep annesinde duran bilezikler yaz tatili olduğu için bendeydi.altınları istemiyorum tek iseğim ubana zorluk çıkarma anlaşmalı bitsin dedim.kabul etti.tutanakla takıyı teslim ettim.şahsıma ait eşyaları aldım.karşılıklı imza attık.1 günde bitti.tartışma vb.olmaan yıpranmadan bitti.
arkadaşım herşeyin en iyisini sen bilirsin yaşayan da sensin bizler ne desek boş.hakkında hayırlısı olsun...ikiniz için en doğru kararı verirsiniz inş.

inşallah çok teşekkür edrim.

geçmiş olsun hayırlısı buymuş üzülmeyin bi daha ki sefere daha iyi bir karar verin evlilik şans işidir aslında kumardır ama siz belli başlı özellikler arayın öncelikle..ben bir gün çok mutlu olacagınıza ve oh iyi ki boşanmışım ki yeni eşimle evliyim diyeceginize eminim...her şerde bi hayır var derler..ayaklarınızın üstüne basıyorsunuz o kaybetmiş sizi siz değil..aile ağzına bakandan hayır gelmez evlilik 2 kişinin özelidir nefret ederim o tarz erkeklerden..

zuhalcim biz evimizi yerleştiriyorduk daha dolayısıyla her şey onda kaldı :) aman kalsın hiç bi şeyini istemem

yeliz doğru söylüyosun gözü insanın bişey görmüyo o an ama yeni ev kurduğunda çok eksiğin çıkıyo.ben eksiklerimi tamamlıyorum yavaş yavaş bence kendi aldığın şahsi eşyalarını al sonra çok işine yarayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…