zuhalcim maalesef ki aynı durumdayız dediğim gibi benim öğrencilerim bilmiyor ancak yüzüğü çıkardım hala evli zannedip sorular filan soruyorlar benim davam 15 şubatta bakalım soyadı değişince ne yapacağızoff napalım yaa ayıp bi şey yapmadık ki kader böyleymiş deyip atlatmaya çalışacağız
zuhalcim maalesef ki aynı durumdayız dediğim gibi benim öğrencilerim bilmiyor ancak yüzüğü çıkardım hala evli zannedip sorular filan soruyorlar benim davam 15 şubatta bakalım soyadı değişince ne yapacağızoff napalım yaa ayıp bi şey yapmadık ki kader böyleymiş deyip atlatmaya çalışacağız
tavsiyelrinizi dikkate alıcam.hayatıma kaldığım yerden devam edicem.benimde hayalim araba almak.tabi bunun için birikim gerek.çünkü beyaz eşya hariç herşeyimi yeniden aldım.herşeyin yenisiyle yeni hayatımda mutlu olurum inş.
tabi yinede yelizze dediğin gibi soyadı değişince daha zor olacak.allah yardımcımız olsun.inanın benim durumumda olanları duyunca daha çok üzülüyorum.çok duygusalım her nekadar dışarda dik durmaya çalışsamda eve gelince herşeye ağlayasım geliyo
ayrıldığım için değil (buna hiç pişman olmadım) ona ağlamıyorum.çok duygusallaştım.tv de dizi izlerken bile duygulanıyorum işte.yine karşıma çıkan zaman zaman zaman...zamanla herşey yoluna girer inş.
arkadasım senı takdır ettım valla benım yapamadıgımı yapmıssın bende ogretmenım esımle 3 yadır ayrıyız gerızekalı annesının doldurusları aılesının yuzunden 3 ayır ayrılamadık gıdıp kendım acayım davayı dıyorum yapamıyorum anlasmalımı bosandınız nası oluo bızde yolun sonuna geldık bole ayrı gayrı zaten olmuyo..
aman hocamm valla ben bı tatıl yaptım kafamdan sıldım herseyı sende cık bı tatıle bak gor nası kendıne gelıosun hayat onsuz da guzel hala anasının lafıyla hareket eden adamlarla ne dıe evlendıysek kabahat bızım ya .hayat onlar olmadanda zaten gayet guzel yasanıyo..bızzaten hc bı arada da yasamadık benım avantajım bu herhalde..takma kafana unutma hayatta
kaybettıgın hersey baska bır suretle gerı doner ....
hiç üzülme aksine sevin onlardan kurtulduğuna artık kimseyi çekmek zorunda kalmicaksın..
sen eğitimcisin bi kere..nasıl davran gerektiğini bilirsin ve öylede yapmışsın bundan sonraki hayatın çok daha iyi olucak emin ol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?