En büyük itiraf

Yaşadığım seyleri ilk defa dile getirip dillendiriyorum yeter artık boğuluyorum, ölüyorum yeter. Bu adamı hayatıma aldıgım güne lanetler olsun. Kocamdan önce bi kaç kişi ile birlikte oldum bunu ona söylemiştimde. Birlikte oldğum kişiden biri o zamnlar cok sevdiğim eski sevgilimdi cok sevmiştim ama ayrılmıstık. bunu da kocama söylemiştim. Evlenmeden önce Sevgili iken beni aldattı bende o anki sinirle eski sevgilimi aradım yemin ederim arama niyetim sitem etmekti kime güvendiysem hayatımı mahvetti zamanında sende yaptın aldattın dedim bela okudum vs vs ne barısma niyeti ne de konusma niyeti ile aramıstım. Sonra bunu benimkine söyledim sen beni aldatınca onu aradım diye ve hersey bundan sonra gelişti. İçmiş içmiş sen o...sun bilmem ne ailene söyleyecem kızınız sunla yatmıs diyecem dedi evime geliyordu bende korku ile evden cıktım engel olmak için. Beni görünce sarhos kafa dövdü kafamda bira şişesi kırdı silahla kafamı yardı hatta silahı çekti ama tutukluluk yaptı sonra kendine geldi ayıktı biraz böyle eve gidersen ailen kim neden yaptı diyevek dedi seni seviyprum kaçalım dedi. Mecburiyetten kactım kacmasam aileme herseyi anlatırdı sununla yattı falan derdi korktum neyse biz evlendik. Hiç bir kere bile aldatmadım. yan gözle birine bakmadım. hep sadık kaldım. En ufak yanlıs yapmadım. Ama konu ne olursa olsun en ufak tartısmada sen o...sun falan deyip hep gecmişi actı aileme demekle tehdit etti hep sustum. Konu ne olursa olsun hep buna bagladı. İyi ikende hep seni seviyprum iyiki benimsin vs vs dedi durdu. Kaza eseri bebeğimiz oldu. Simdi kavga ettik bana sen o...sun hatta dna istiyorum o bebek benden mi diye dedi. Bende yeter dedim bıktım artık cocuk sahibiyim hemde senin cocugunun bana bu cümleleri nasıl kullanırsın bıktım. Bosancam dedim anneme yazıyordu kızınz onla yattı sunla sunu yaptı bosancam bu bebek içinde dna istiyprum dedi sildim ben. Sırf aileme cevreme anlatmasın diye hep cektim hep hakarete maruz kaldım kaç defa dedim bu benim gecmişim düzeltemem seninle iken bişey yapmadım bana böyle deyip durma diye bıktım artık ailem duyup kahrolmasın diye bu adamı çekmekten. Ya ben evden dısarı cıkmıyprum kendi özgrlüğüm yok buna ragmen bana nasıl o cocuk benden mi der boğuluyorum artık ne cektiğimi bu zamana kadar hiç kimseye anlatamadım. Yalvarırım akıl verin bosanmak istşyorum ama ailem duyacak duyarsa hem kahrolurlar bana sırtını da dönerler. İki yıldır ne cektiğimi bir ben bilirim bu adam tarafından. Bu seyleri duysunlar ne cektiğim kimsenin umrunda olmaz sürekli hakaret dayak yeyip bosanma davası acarsam sırf bu olay duyulur söyler dşye susup oturdum hep. Ama bebeğimden şüphe etmesinden sonra canımı daha fazla acıtamaz. Yalvarırım ne yapacam ben kac defa intihara yeltendim olmadı simdi bebeğim için ölmek istemiyorum. Keske o gün silah patlasaydı hiç kacmasaydım bunları cekmeseydim yeter yeter off
ailene söylemekle tehdit etti diye mi kaçtınız evlendiniz ? kazara bebek yaptınız ? ve yine ailenize söylemekle tehdit ediyor diye birliktesiniz ? bence ikiniz de normal değilsiniz

Tehdit davası bile açabilirsiniz bence bir avukata danışın. Anneniz duymuş artık. Bu saatten sonra kim ne duyarsa duysun ölümden daha mı kötü? Gencecik insansınız ne ölümü kesinlikle düşünmeyin böyle. Herşeyin bir çözümü her kötünün bir cezası vardır. Umudunuzu yitirmeyin evet kötü kararlar vermişsiniz ama bu hayat boyu sürmek zorunda değil.

Yahu bacim, sen bu adamdan boşanmak istiyormusun? Yok istemiyorum dersen boyle devam et.. ama ben boşanicam dersen, dayak yedigin bi gun ailene anlatacaksin!" Bebek benden değil diyor, neymis ben ondan once birileri ile iliskiye girmisim,su yuzumun gozumun haline bak anne. ben ondan once birileri iliskiye girseydim bu manyak kabul edermiydi! Ben bu adamdan bosanicam siz ister bana inanip destek olursunuz isterse ona inanip hayatimi iyice zorlastirirsibiz ben biktim " diyeceksiniz. Tehdit icin de avukatla bi gorusun derim ben!!! Kusura bakma ama bu hayati birazda sen zorlastiriyorsun..

Eşin iğrenç bi insan yaa iğrenççç!! Allah kahretsin ne biçim bi insanmış nasıl hala aynı evdesiniz öyle bi yaratıkla? Ailenize hiçbişey kanıtlayamaz tüm suçu üstüne yıkın beni karalamak için şerefs...lik yapıyo dersiniz!! Bu konuda döğru söylemek zorunda değilsiniz o minik yavrunun geleceği için bu yalanı söylemek zorundasınız.. Çünkü ailenizin size bakış açısı bebeğinize bakış açısını ve sevgilerini de değiştirebilir.. Lütfen daha fazla bu yaratıkla kalmayın kendinize ve bebeğinize bunu yapmayın lütfennn!!

Bu kadınlardaki cahillik ne zaman sona erecek ne olur sabır ver bana.
Yıllardır bunla mücadele ediyorum ama yetemiyorum bitmiyor, bitmiyor...

Ne kızlık zarıymış be yemin ediyorum kendimi çırılçıplak atacağım meydanlara bitsin bu cehalet diye bağıracağım.

Kızlar ne olur okuyun, kültürlü olun, ne olur meslek sahibi olun ne olur aşk ayağına ona buna kaçmayın...
Sosyal statünüz ne olursa olsun okuyun...
O zaman sevmenin, sevişmenin veya sevişmemenin kararı sizde olur.
Çevrenizde kültürlü insanlar olur, size siz gibi davranacak insanlar edinebilirsiniz.
Karar verme mekanizmanız olur. Kendi kurallarınızı kendiniz koyarsınız, hesap vermeden, istismar edilmeden yaşarsınız!
Bu saçma hayatları yaşamak zorunda değilsiniz!
Yıl 2017, 21. yüzyıl, insanlık 209.000 yaşında ama kafa hala cahil, hala mağarada!
Bu bilgi çağında cahillik bir seçimdir!
Ne olur terkedin bu cahilliği artık ne olur ya!!!

Bu kadınlardaki cahillik ne zaman sona erecek ne olur sabır ver bana.
Yıllardır bunla mücadele ediyorum ama yetemiyorum bitmiyor, bitmiyor...

Ne kızlık zarıymış be yemin ediyorum kendimi çırılçıplak atacağım meydanlara bitsin bu cehalet diye bağıracağım.

Kızlar ne olur okuyun, kültürlü olun, ne olur meslek sahibi olun ne olur aşk ayağına ona buna kaçmayın...
Sosyal statünüz ne olursa olsun okuyun...
O zaman sevmenin, sevişmenin veya sevişmemenin kararı sizde olur.
Çevrenizde kültürlü insanlar olur, size siz gibi davranacak insanlar edinebilirsiniz.
Karar verme mekanizmanız olur. Kendi kurallarınızı kendiniz koyarsınız, hesap vermeden, istismar edilmeden yaşarsınız!
Bu saçma hayatları yaşamak zorunda değilsiniz!
Yıl 2017, 21. yüzyıl, insanlık 209.000 yaşında ama kafa hala cahil, hala mağarada!
Bu bilgi çağında cahillik bir seçimdir!
Ne olur terkedin bu cahilliği artık ne olur ya!!!

Şu yazdıklarınız her yerde yayınlamalı!

Sana birebir yaşadıklarımı anlatıyım ben de eski eşimden önce beraber olduklarım olmuştu o da biliyordu ben de söyledim zaten öle böle derken nişan ve evlilik yaptık aslında genel olarak iyi ama ara ara dellenir oldu en sonra bana artı aileme de hakaret edince bende şarteller attı aileme söylemekle sürekli tehdit ediyordu önce annemle konuştum sonra babamla ne olursa olsun kendi ailem dedim atamazlar satamazlardı öyle de oldu 1 yıldan önceydi bizimkisi çekişmeli açtım sonra 1yıl dolunca anlaşmalıya geçip boşandım rahatmıyım evet iyisi kötüsü yanlışı benim hayatımdı

Yaşadığım seyleri ilk defa dile getirip dillendiriyorum yeter artık boğuluyorum, ölüyorum yeter. Bu adamı hayatıma aldıgım güne lanetler olsun. Kocamdan önce bi kaç kişi ile birlikte oldum bunu ona söylemiştimde. Birlikte oldğum kişiden biri o zamnlar cok sevdiğim eski sevgilimdi cok sevmiştim ama ayrılmıstık. bunu da kocama söylemiştim. Evlenmeden önce Sevgili iken beni aldattı bende o anki sinirle eski sevgilimi aradım yemin ederim arama niyetim sitem etmekti kime güvendiysem hayatımı mahvetti zamanında sende yaptın aldattın dedim bela okudum vs vs ne barısma niyeti ne de konusma niyeti ile aramıstım. Sonra bunu benimkine söyledim sen beni aldatınca onu aradım diye ve hersey bundan sonra gelişti. İçmiş içmiş sen o...sun bilmem ne ailene söyleyecem kızınız sunla yatmıs diyecem dedi evime geliyordu bende korku ile evden cıktım engel olmak için. Beni görünce sarhos kafa dövdü kafamda bira şişesi kırdı silahla kafamı yardı hatta silahı çekti ama tutukluluk yaptı sonra kendine geldi ayıktı biraz böyle eve gidersen ailen kim neden yaptı diyevek dedi seni seviyprum kaçalım dedi. Mecburiyetten kactım kacmasam aileme herseyi anlatırdı sununla yattı falan derdi korktum neyse biz evlendik. Hiç bir kere bile aldatmadım. yan gözle birine bakmadım. hep sadık kaldım. En ufak yanlıs yapmadım. Ama konu ne olursa olsun en ufak tartısmada sen o...sun falan deyip hep gecmişi actı aileme demekle tehdit etti hep sustum. Konu ne olursa olsun hep buna bagladı. İyi ikende hep seni seviyprum iyiki benimsin vs vs dedi durdu. Kaza eseri bebeğimiz oldu. Simdi kavga ettik bana sen o...sun hatta dna istiyorum o bebek benden mi diye dedi. Bende yeter dedim bıktım artık cocuk sahibiyim hemde senin cocugunun bana bu cümleleri nasıl kullanırsın bıktım. Bosancam dedim anneme yazıyordu kızınz onla yattı sunla sunu yaptı bosancam bu bebek içinde dna istiyprum dedi sildim ben. Sırf aileme cevreme anlatmasın diye hep cektim hep hakarete maruz kaldım kaç defa dedim bu benim gecmişim düzeltemem seninle iken bişey yapmadım bana böyle deyip durma diye bıktım artık ailem duyup kahrolmasın diye bu adamı çekmekten. Ya ben evden dısarı cıkmıyprum kendi özgrlüğüm yok buna ragmen bana nasıl o cocuk benden mi der boğuluyorum artık ne cektiğimi bu zamana kadar hiç kimseye anlatamadım. Yalvarırım akıl verin bosanmak istşyorum ama ailem duyacak duyarsa hem kahrolurlar bana sırtını da dönerler. İki yıldır ne cektiğimi bir ben bilirim bu adam tarafından. Bu seyleri duysunlar ne cektiğim kimsenin umrunda olmaz sürekli hakaret dayak yeyip bosanma davası acarsam sırf bu olay duyulur söyler dşye susup oturdum hep. Ama bebeğimden şüphe etmesinden sonra canımı daha fazla acıtamaz. Yalvarırım ne yapacam ben kac defa intihara yeltendim olmadı simdi bebeğim için ölmek istemiyorum. Keske o gün silah patlasaydı hiç kacmasaydım bunları cekmeseydim yeter yeter off
Dna yaptır çocuk ondan çıkacak bakın iftira attı falan deyin söylediği herşeyi yalanlayın ailenize. Hatta siz cıngar çıların bana iftira atıyor, ailesiyle falan konuşun oğlunuz böyle böyle iftira atıyor bakın çocukta benden elinde tapu gibi dna var. Sana bunu yapanla hsla evli kalman doğru değil.

Hepsini okuyamadım bugün zaten içim daralıyor. Kafanda bira şişesi kıran, sana silah çeken biri.. Ve silah tutukluk yaptığı için bugün bu konuyu açabilen sen.. Hem çok üzüldüm hem çok kızdım. Bu adamla evlenerek korkaklık ve aptallık etmişsin. Eğer içinde azıcık cesaret ve insanca yaşama azmin kaldıysa bu adamdan boşanırsın.

Yahu adam silah çekmiş onunla aileniz duymasın diye kaçmışsınız.
Tamam buraya kadar diyelim.
Geçmişte yaşanılan yaşanıp bitmiş gitmiş.
Elinde video görüntü mü var adam iftira atıyor dayanamıyorum boşanıyorum artık diceksiniz.
Böyle bir şahsın yavrunuzun önünde ne yapacağı bilinmez.

Şu yazdıklarınız her yerde yayınlamalı!

En korktuğum da bu insanlar çocuk yapıyor.
Hem de bir tane falan değil..
Kendileri gibi yetiştirip salıyorlar sokağa, çocukları bu cahilliği yayıyor, sonra onlar ürüyor bu böyle devam ediyor...
Gerekce de şu 'Biz fakiriz, ailem çok tutucu, beni öldürür bilmem ne yapar...'
Aile tutucuysa sen de tutucu olma o zaman. Tutuculuğu destekleme.
Ben neden öyle değilim?
Ben dükün kızı mıyım, ben ingiliz kraliyet ailesinden miyim?
Ben de halis mulis köylüyüm, benim anam babam da köylü!!!
Ama farkımız şu ki biz okuduk ya!
Okulumuzdan vazgeçmedik, babam gece göndüz çalıştı bankacı oldu o cahillikte annem memur oldu, babam 40'ından sonra kitap kurdu oldu köylü adam bu!

Ne kadar fakir olursan, cahilliğin ortasında doğarsan doğ!
Okul var mı var, öğretmen var mı var! Kitap bulabilir misin evet!
Oku o zaman kardeşim çıkar kendini o bataklıktan kocaya kaçmak yerine.
Her şeyiniz var. TV var internet var... Hiç bir şeyden mahrum değilsin de okumaktan mı mahrumsun!
Ne kız çocukları var kanırta kanırta üniversite okuyor, çalışıyor, cin gibi akıllı, aklı başında gidiyor kaymakama, valiye yardım istiyor okuyor. Gerekirse kapılarında yatıyor!
Kadın dayak diyor, işi gücü yok aklı başına gelince yardım istiyor terkediyor evini devlete sığıyor ardından devlet desteği alıp şehir değiştirip kendine iş kuruyor şakır şakır kazanıp çocuğunu yetiştiriyor...
Çaresizlik ne demek?
Her şeyin çaresi var her şeyin!!!!
İsteyene herşey mümkün.
Ama boyun eğenlerin sonu hep bu! Hep aynı!!!!
Güçlenin kızlar, mücadele edin!
Okuyun, çalışın, iki tatlı söze kanmayın, kaçmayın!
Kaçacaksanız okumaya kaçın kocaya değil!!!!
Bitirin bu cahilliği !!!

Ahhh ahh aynen öyle kaçacaksan okumak için kaç ...

Ama ne söylesek boş ... okuyup okuyup 31 yaşında evlencem ben diye hiç kimsenin kendisine yakıştırmadığı şahıs olarak sevmediği biriyle evlenen var...çok yakın arkadaşımdı da hepimizi sildi.
Sırf inat olsun diye... daha sevgiliyken 10 kere ayrılıp barışıyordu her ayrıldığında neler söylüyordu hakkında sonra dayanadım seviyorum barıştık diyordu.
Sonra ne olduysa evlenicem diye tuttturdu onu da anlamıyorum ama onu bana annem açıklamıştı yani tahmindi tabi sadece...birlikte olduysa başka kimseyle evlenemeyeceğini düşündüğü için evlenmek istiyordur diye....
Bu kız mühendis bu kız sözde özgür aile baskısı görmeyen... ki babası annesi yalvardı ağladı evlenme diye... ne yaptıysalar olmadı. 1 senede boşandı işte ne oldu o kadar arkasında durduğun adam herkese karşı ...hiç...

Şimdi gururundan ailesinin evine de gitmiyor Allah'tan mesleği var elinde...çok üzücü çok....

Ailenize ondan önce siz söyleyin içip içip bana iftira atıyor diye. Söylesede kıymeti kalmaz isterse DNA testi yaptırsın ailenin gözünde sen haklı çıkarsın böylece.

Yada hiç olmadı kadın sığınma evine gidin.

Eşit: böyle psikopata eski sevgilinizle konuştuğunuzu ne sebeple söylediniz anlamadım.
+1

İyi de boşanma sürecinde birsuru erkek bu tarz iftiralar atabiliyor
Hepsini reddedin, DNA testini de kabul edin
Ailenize deyin 'ben kendimden de iffetimden de eminim. Her teste raziyim'
Kimse birşey diyemez
İnkar edin
Sonuçta elinde fotoğraf yok bişey yok.
Yıllar önce arkadaşımın annesi (ki doğulu ve muhafazakar bir aile) kızın çantasını kurcalarken hamilelik testi bulmuş. Kız ondan bile inkar yoluyla kurtulmuş.
Zaten aileler çocuklarına toz kondurmazlar.
Deyin ki : madem onla düşmüş kalkmişim neden beni kadın diye almış? Neden benden çocuk yapmış? Hepsi iftira,terkedilme acısı!
Mahkemede de DNA istegini açın. Bu adam paranoyak, maddi ve manevi tazminat davası istiyorum deyin...
Sizden öncesini aslaaaaa kanitlayamaz.
İftira deyin geçin
Geçmiş olsun, umarım kurtulursunuz su şerefsizden

Bütün dunya o cocugun ondan olmadigini bilse babana ondan baba desen baban kabul eder be ...Adam hep sarhos ,hem iftiraci ,hem paranoyak.Baban bundan kotu olabilir mi ?Namusuma iftira atiyor dedin mi akan sular durur .Gecmisini kimseye anlatma .Kimse bilmek zorunda degil.Git bosan kurtul yazik gunah be sana da

Bilgisayarını telefonunu kurcalsyıp bi konusmayı ses kaydına falan almıs mı diye bakıp emin olacam. Sonra Direk kadın sığınma evine gitmek istiyorum. Bu adam benim adıma kredi cekti kendi ödüyor eğer terkedip gidersem ödemez borç bana kalır ödeyecek param yok. Bu konuda ne yapabilirim kredi kendim için çekilmedi o çekti ı ödüyor. Ama çekip gidersem ödemez.

bana bunu diyen adama ohh iyiki yasamisimda cinsellik nedir anladim zevk aldim yoksa seninle cinselligin ne oldugunu anlamadan curuyup gidecektim derdim ama sizin basinizdaki ciddi bir bela gibi duruyor size zarar verebilir Allah yardimciniz olsun

ay iftira der geçersin sayaç mı var da bilecekler. valla kendinizi ezdirmeye meraklı değilseniz iki dk durmamanız lazım. kafaya darbe almaktan mantıklı düşünemiyosunuz heralde. ayrıca bu adamın hakaretini çekeceğime gider ana babamın hakaretini çekerim daha iyi.

Madem başkalarıyla birlikte oldum benimle neden bu kadar evli kaldı iftira atıyor dersin bebek içinde yaptır DNA testini sonrasında tazminat davası da açarsın
Kaşınıyorsa kaşı

madem bu kadar kafaya takıyormuş ne diye evlenmiş.
Allah yardımcınız olsun.
onun tehdit ettiği şeylerle kendinizi korkutmayın, kime ne derse desin olan olmuş artık. ailenizin yanınızda olmayacağını düşünüyorsanız siz de inkar edersiniz yapacak başka bir şey yok gibi.

Back
X