- 23 Mart 2024
- 55
- 15
- 3
- 24
- Konu Sahibi ironwomenn
-
Mesela bugün bayram ziyaretine bir akrabamiza gittik hiç söylememem bir dedikoduyu söyledim.baya azar işittimBiraz örnek verebilirseniz belki daha anlaşılır olabilir
Ne anlamda nasıl? çocukluğum çok travmatik geçti ailem beni hiç sevmedi hala psikolojik destek görüyorumNasil büyüdünüz merak ettim
Ne anlamda nasıl? çocukluğum çok travmatik geçti ailem beni hiç sevmedi hala psikolojik destek görüyorum
Evet 5 yaşından lise sona kadar her yaptığıma öyle kırdılar öyle zehir ettiler ki hayatı lise sona kadar da dayak yedim kitapsizca . üniversite mezunuyum atama bekliyorum.Guclu bir karakterim arkadaşlarim olsun istiyorumBunlardan bahsediyorum iste. Zor veya travmatik cocukluklari olanlar hep böyle zorluklarla bogusuyor. Aileniz tüm öz güveninizi yok etmis, hala onlari memnun etmek istiyorsunuz. Öncelikle siz nasil olmak istersiniz onu düsünmeniz lazim. Affedersiniz her yaptiginiz icin size kizilmis sa zamaninda ve belki de dayak yemisseniz artik ne yapabileceginizi bilmemeniz gayet normal degil mi? Kendinizi hala güvende hissetmiyorsunuz ki. Egitim hayatiniz var mi?
Psikologum da karakterimin ailem dolayısıyla böyle olduğunu söylediAileniz de çok normal değil bence.sonucta karakterinizin bı kısmını çevrenizden almışsınız.siz yanlış yaptığınızı farkindasiniz bu önemli bişey.universiteye gitmediniz mi
Hayır değil ama ablamlar benim gibi zor durumda bırakmıyor kendilerini ben niye böyleyim bilmiyorumAnnen ve ablanlar nasıl?
Konuşmaları çok mu düzgün?
Hiç dedikodu yapmıyorlar mı?
Birçok yerde kendimi zor durumda bırakacak şeyler konuşuyorum saçmalıyorum elimde olmadanNeden böyle düşünüyorsunuz ?? Bir anınız vs var mı bununla ilgili??
Bence fazla elestirmisler seni.Hayır değil ama ablamlar benim gibi zor durumda bırakmıyor kendilerini ben niye böyleyim bilmiyorum
Çok elestirirdiler her zaman ama değişmek istiyorum bugün gerçekten hatalı konuştum.elimde olmadanBence fazla elestirmisler seni.
Farkındasın ama bu da bir başlangıç.
Mesela ne yaptın anlatsanaÇok elestirirdiler her zaman ama değişmek istiyorum bugün gerçekten hatalı konuştum.elimde olmadan
En küçük değildim aslında kız kardeşim 4 yaşında vefat edince en küçük oldum sonra 2 ablam bir abim var ablamlar ikiz bu yüzden çok çektim onlardan çocukluğumdan beri şiddet duygusal istismar . Psikiyatrim majör depresyon teşhisi koydu .Evin en kucugumusunuz?
Psikiyatristiniz herhangi bir akli rahatsizlik teshisi koydu mu?
Sanki biraz kendi ayaginiza celme takiyor gibisiniz, yanlis mi dusunuyorum? Sanki gecmisinizin intikamini almak icin "pot kiran biri olmak" arkasina sigindiginiz bir ozellik gibi geldi bana?
Cunku yanlis oldugunu bildiginiz ortada ama yinede yapiyorsunuz.
Kiz kardesiniz öldügünde kac yasindaydiniz?En küçük değildim aslında kız kardeşim 4 yaşında vefat edince en küçük oldum sonra 2 ablam bir abim var ablamlar ikiz bu yüzden çok çektim onlardan çocukluğumdan beri şiddet duygusal istismar . Psikiyatrim majör depresyon teşhisi koydu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?