En büyük mutluluk bu olmalı, allahıma şükürler olsun

Ebrizmcim 1 aydır giremiyodum bilgisayarda sorun vardı şimdi gördüm çok geçmiş olsun canım inşallah enkısa zamanda düzelir, hiç bu konularda bilgim yok ama öğrendiğim bişey olursa mutlaka yazarım.

Yalnız "Oğuz Tanrıdağ" adında bir doktor var nörolog, Gata Haydarpaşa eğitim hastanesinde nöroloji servis şefiydi, şimdi özel bir hastane açıldı burda "nöropsikiyatri hastanesi" sırf nörolojiyle ilgili bir hastane orada çalışıyo bildiğim kadarıyla. ama çocuk yada yetişkin farkediyomu bilemiyorum.
Birde biz istanbulda sen izmirde nasıl olurki, en azından telefonla bir bilgi alabilirsin belki, google'den bulabilirsin adını ve telefonunu bir bak istersen.

az önce isminden cep telefonuna ulaştım oğuz beyin ve sekreteri ile görüştüm durumumuzu anlattım ve mail adresini aldım oğuz beyin yaptırdığımız tetkikleri mail ile göndericem ve tekrar arıycam bakalım ne diycek

ilgin için çok teşekkür ederim tatlım

Prof. Dr. Oğuz Tanrıdağ - Memory Center

bak burda buldum ben bakmanda fayda var.[/QUOTku
kuzicim oğuz bey maillerime bakmış ve beril in durumuyla ilgilendi telefon ettim az önce ve biraz bilgi verdi. şu ana kadar yapılanlar için doğru dedi 9. aydan önce hiç bir net bilgi alamayız çünkü şu an çok küçük neler yapabileceğini bilemeyiz dedi klinik takibinin yapılıyor olması iyi kötüye giden bir durum olursa fark edilir ama izmirdeki drlarınız doğru yolda herhangi bir fizik tedavi gerektirirsede 9. aydan önce yapılamıyor dedi biraz daha sabırla bekleyin arzu ederseniz ağustos sonunda bebeğinizi getirin dedi.

Prof. Dr. Oğuz Tanrıdağ - Memory Center

bak burda buldum ben bakmanda fayda var.[/QUOTku
kuzicim oğuz bey maillerime bakmış ve beril in durumuyla ilgilendi telefon ettim az önce ve biraz bilgi verdi. şu ana kadar yapılanlar için doğru dedi 9. aydan önce hiç bir net bilgi alamayız çünkü şu an çok küçük neler yapabileceğini bilemeyiz dedi klinik takibinin yapılıyor olması iyi kötüye giden bir durum olursa fark edilir ama izmirdeki drlarınız doğru yolda herhangi bir fizik tedavi gerektirirsede 9. aydan önce yapılamıyor dedi biraz daha sabırla bekleyin arzu ederseniz ağustos sonunda bebeğinizi getirin dedi.

ebrizm şimdi gördüm daha mesajını, ay çok sevindim ilgilendiğine, hadi hayırlısı inşallah hiç gerek kalmazda düzelir Beril'im, habersiz bırakma

ebrizm şimdi gördüm daha mesajını, ay çok sevindim ilgilendiğine, hadi hayırlısı inşallah hiç gerek kalmazda düzelir Beril'im, habersiz bırakma

teşekkürler kuzicim Haftasonu Beril i Oğuz Bey e götürdük İzmirdeki doktorumuzla aynı fikirde vep testini tekrarladı vep bulguları gayet iyi dedi motor hareketleri içinde biraz sabır ve kabullenmeniz gerekir dedi. yaşıtları 7 aylıkken emeklerken beril 15 aylıkkken belki emekliycek yaşıtları 12 aylık yürüken beril belki 20 aylık yürüycek önemli olan tek şey sizsiniz ve desteğiniz bu işin ilacı yok tedavisi yok mümkün olduğunca bebek bile olsa eğitmeniz geekir yapabileceğiniz tek şey bu dedi ve İzmirde Hasan Beyde davam edebilirsiniz şu ana kadarki takip çok güzel gitmiş kontrollerini aksatmayın yeterli dedi ve içimizi rahatlattı.

çok teşekkürler.

Kuzicim elif nasıl iyice büyümüştür fıstığım yeni resimlerini eklersen karşıdanda olsa sevelim prensesi.

Back
X