En büyük pişmanlıklarınız nelerdir?

yumu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2011
1.250
6
358
ığdır
mesela ben çoğu zaman birilerine bişey anlatınca pişman olurum. ama anlattıktan sonra artık çok geç olur.

bende evlenmeden önce iyi bir meslek sahibi olmadığıma pişmanım liseden sonra tezgahtarlık yaptım sonra evlendim .çalışmasamda güzel bir mesleğim, nasıl derler altın bileziğim olsun isterdim

Son düzenleme:
bende evlenmeden önce iyi bir meslek sahibi olmadığıma pişmanım liseden sonra tezgahtarlık yaptım sonra evlendim .çalışmasamda güzel bir mesleğim, nasıl derler altın bileziğim olsun isterdim

naparsın. pişmanlıklarımızı çocuklarımıza anlatırız ilerde onlar da aynı pişmanlığa düşmesin diye. benim en büyük pişmanlığım birilerine güvenmek olmuştur kime güvendimse sırtımdan vurdular

bir ihtimal diye hala bekliyorum. ona sorucam işte evet mi hayır mı diye ...bir ihtimal varsa yaşıycaz,yoksa gönül gözüm artık başkasını görücek...:)

senin için hayırlısı olur inşallah canım. allah gönlüne göre versin

geçmişte sevgili olduğum 2kişiden dolayı pişmanım...
almasaymışım hayatıma onları daha iyi olurmuş...

geçmişte sevgili olduğum 2kişiden dolayı pişmanım...
almasaymışım hayatıma onları daha iyi olurmuş...

o pişmanlıklar deneyim oluyo insana, ben aynı hatayı 2 kez yaptım pişmanım

Kaynana konusunda ona karşı baştan beri kötü ve mesafe olmalıydım bana çok zarar verdi!

bencil olun bayanlar. bencil olan, kendi mutluluğunu düşünen hep mutlu oluyor. en önce kendinize değer verin aynı değer verme hatasını bende çok yaptım

tek pişmanlığım güvenmek oldu dost yerine koyup sırrımı verdim
güvendim değer verdim kimseye dostum dememiştim ona dedim
oysa beni baştan beri sırtımdan buçaklıyormuş haberim yokmuş çok aptalım
kimseye güvenmeyin kendinizden başka....

Fazla iyimser davranmak oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…