en büyük takıntım KOCAM!!!

Bana yapar gibi geliyor.2 yıl mi bitecek.Nice yıllara.Uğur getirsin yepyeni tertemiz bir sayfa açın.

aynen devam. üç ay beş ay süründür. anlasın kıymetini.

fazla merhametten maraz doğar lafı bunlar için işte.

yapsa da önemseme. sıradan bir şeymiş gibi tepki ver ve tek başına takılmaya devam et. davranışlarınla bak elinden kayıp gidiyorum mesajını gayet iyi alıyor merak etme.

mesela ben iki kez çok ağır hasta oldum. eşim acile götürmedi ve uyudu. çünkü işe gitmesi lazımmış. o hastalandığında aynı şekilde davrandım. şimdi üstüme düşüyor hasta olunca.
hani bir söz var ya damdan düşenin halinden damdan düşen anlar. siz bu evlilikte çok kez damdan düştünüz hayal kırıklıkları yaşadınız. sıra eşlerinizde. bir düşüp kalksınlar bakalım, nasıl oluyormuş.
dün akşam çok güzel bir orkide almıştı eşim
Yemeğe çıkarmak için aradı ama ben çoktan yemeği yapmıştım
Neyse akşamında biraz konuştuk
Bana 'her kadından hatun, her erkektende adam olmaz' dedi
Ben sana adamlık yapmadım, yapamadım
Senden hatunluk beklemekte bencillikti dedi
Düştün kaldırmadım, hasta oldun ilgilenmedim, iş yerinde bir gün sıkıntın var mı diye sormadım dedi
Eee karşılığında senin beni güler yüzle karşılamanı bekleyemezdim
Sen surat astığında ben artık ne verdim ki , ne istiyorum diyorum dedi.
Ben adam olsaydım sen dünyanın en güzel eşi olurdun bana ben bunu biliyorum dedi
Çünkü sen buna her zaman hazırdın dedi
Sana baktığımda bazen bitmişlik görüyorum
Diyorum artık beni sevmiyor diye düşünüyorum üzülüyorum
Ama bazen gözlerinde bir ışık görüyorum ona tutunuyorum dedi
Bende o zaman bütün bu yapmadıklarının cevabını bulabiliyor musun dedim
Neden yapmadın dedim?
Bilmiyorum bunun cevabını bilmiyorum
İster cahillik de, ister beceriksizlik de
Bilmiyorum
Heleki evliliğin ilk yıllarında sana yaşattıklarımı dedi
Bende birşey diyemedim bu sözlere

Düştün kaldırmadım, hasta oldun ilgilenmedim, iş yerinde bir gün sıkıntın var mı diye sormadım dedi
Ben adam olsaydım sen dünyanın en güzel eşi olurdun bana ben bunu biliyorum dedi
Neden yapmadın dedim?
Bilmiyorum
çok güzel. anlamaya başlamış. kendince yeter dediğin zamana kadar biraz daha süründür derim. hemen iki güzel söze kandı demesin bence.
tabi sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle davran.
hadi inşallah çok çok iyi olsun bundan sonraki günleriniz.

çok güzel. anlamaya başlamış. kendince yeter dediğin zamana kadar biraz daha süründür derim. hemen iki güzel söze kandı demesin bence.
tabi sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle davran.
hadi inşallah çok çok iyi olsun bundan sonraki günleriniz.
dün akşam ki tavrından dolayı bende bugün onu yemeğe davet ettim
Fakat uzunca bir süre yalnız takılacağım
Hani paylaşımlarımı azaltacağım
Bunu her gün ona tavır alarak değil ama hissettirerek
Çünkü trip attıkça ben çığrımdan çıkıyorum
Kaptırıyorum bayağı kendimi
Ama bide şey dedi
Hani bu kaç aydır ilaç içiyor yaa
Bir kez bile sormadın, ben bundan sana kırılmadım ama üzüldüm
Sen böyle ilgisiz biri değildin ben seni bu hale getirdim diye dedi

dün akşam ki tavrından dolayı bende bugün onu yemeğe davet ettim
Fakat uzunca bir süre yalnız takılacağım
Hani paylaşımlarımı azaltacağım
Bunu her gün ona tavır alarak değil ama hissettirerek
Çünkü trip attıkça ben çığrımdan çıkıyorum
Kaptırıyorum bayağı kendimi
Ama bide şey dedi
Hani bu kaç aydır ilaç içiyor yaa
Bir kez bile sormadın, ben bundan sana kırılmadım ama üzüldüm
Sen böyle ilgisiz biri değildin ben seni bu hale getirdim diye dedi
o seni sormazken hiç düşünmüyordu. artık anlasın yani.

eşin bazı hatalarının farkına varmış ne kadar güzel :):nazar:

Neden yapmadın dedim?
Bilmiyorum

Hatasını anlamış helal olsun enişteye .Doğru yoldasın devam et.

Nasıl hissediyorsun
Çok kötü demi dedim
Evet dedi
Bende 2 yıldır hep bunu hissediyorum dedim
iyi en azından empati yapabiliyor, konuşuyor. inşallah daha iyi olacak her şey sizin için.
ancak yine de kendini hiçbir şeye mecbur hissetme. içinden geldiği gibi davran ki ruhen sıkıntı yaşama.

Kızlar Grill, Pink banada bir yol gösterin .Ne yapacağımı şaşırdım.Eşimle dün biraz konuştuk.Neden böyle yaptığını kendimi kötü hissettirdiğini çok kırıldığımı falan söyledim.O an öylesine söyledim önemsizdi içinde hakaret küfür v.s yoktu dedi.Kızmanı gerektirecek birşey yok hesabı.Hiç özür filan dilemedi .

Ben hiçbirşey yapmayan biri değilim ama hiçbir şey yapmasam bile bana bu şekilde konuşamazsın dedim .O yüzden iş elbiselerin hala kirli elimi sürmeyeceğim.Ne yaparsan yap dedim.

O da bunu beklemiyordu şaşırdı ama bir şey demedi.Gece çocukla falan ilgilendi sabahta ikimize kahvaltı hazırlamış çay içermişin dedi yok dedim çıktım.

Burnundan kıl aldırmıyor özür mözür kusura bakma falan dediği yok. Bende konuşmadan küs ayrı odalarda durunca falan çok kötü oluyorum.Dün konuşunca biraz rahatladım ama içimin kırgınlığı gitmedi.

Bundan sonra ne yapmalıyım?

Kızlar Grill, Pink banada bir yol gösterin .Ne yapacağımı şaşırdım.Eşimle dün biraz konuştuk.Neden böyle yaptığını kendimi kötü hissettirdiğini çok kırıldığımı falan söyledim.O an öylesine söyledim önemsizdi içinde hakaret küfür v.s yoktu dedi.Kızmanı gerektirecek birşey yok hesabı.Hiç özür filan dilemedi .

Ben hiçbirşey yapmayan biri değilim ama hiçbir şey yapmasam bile bana bu şekilde konuşamazsın dedim .O yüzden iş elbiselerin hala kirli elimi sürmeyeceğim.Ne yaparsan yap dedim.

O da bunu beklemiyordu şaşırdı ama bir şey demedi.Gece çocukla falan ilgilendi sabahta ikimize kahvaltı hazırlamış çay içermişin dedi yok dedim çıktım.

Burnundan kıl aldırmıyor özür mözür kusura bakma falan dediği yok. Bende konuşmadan küs ayrı odalarda durunca falan çok kötü oluyorum.Dün konuşunca biraz rahatladım ama içimin kırgınlığı gitmedi.

Bana göre dediğim gibi saçma bir söz olmuş sana söylediği
Ama kasıtlı da olmayabilir
Eşini en iyi sen tanıyorsun
Gerçekten böylemi düşünüyordur
Bide bazen dilden çıkacak özüre değilde tavırlara da bakmak gerekli

Pink gelişmeler umut vadediyor. Akıllıca tavrını sürdürmeye devam;) biraz da o anlasın ne demekmiş ilgisiz bırakılmak

Pink gelişmeler umut vadediyor. Akıllıca tavrını sürdürmeye devam:KK66: biraz da o anlasın ne demekmiş ilgisiz bırakılmak
Aynen öyle
Önceden her şeyde üstüne düşen biri vardı ama artık malesef
Ama tavrım böyle trip atar gibi değil
Mesela arıyor konuşuyorum hiç birşey yokmuş gibi
Ama ben aramıyorum onu

sen açık ol ve samimi bir özür beklediğini söyle.

Aynen öyle
Önceden her şeyde üstüne düşen biri vardı ama artık malesef
Ama tavrım böyle trip atar gibi değil
Mesela arıyor konuşuyorum hiç birşey yokmuş gibi
Ama ben aramıyorum onu
Trip atmak bişeye tavır olur zaten. Soğuk ol sen. Varken kıymetini bilmezler işte.
Ama hata bizde ilk baştan bol keseden veriyoruz ilgiyi alakayı,kudurup ne oldum delisi oluyorlar herhalde. Neyse halledeceksin alimAllah:)

Kızlar ben galiba psikolojik olarak hastayım?

Galibası fazla sanırım? Yani bu anlattıklarına bakılırsa kafanda kurgulamaşsın, sadece oynaması kalıyor geriye.
Eşinin seninle ilgilenmeyişini anlıyorum. Çok fazla üzerine geliyorsun, sonra dik başlılığın.

İnsan dik başlı değil, başı dik olmalıdır. Yani ne gördün ne geçirdin bişey diyemem, ama eşini de anlamalısın, yani ona duygusuz, düşüncesiz ya da buna benzer ifadeler kullanmamalısın. Eğer seninle ilgilenmiyorsa, illâki başka sıkıntıları vardır, hem duygusuz biri, veyahut umrunda olmadığını sandığın biri seninle neden evlensin ki?

Bence de en kısa zamanda doktora anlat derdini, sonra aile için destek al, evliliğinizi kurtarın. En son olarak sâkin bir kafayla da eşinle konuşursun. Vesselâm.

Back
X