Anket En çok hangi mevsimi seversiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi murmble
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hangı mevsımı daha cok seversınız?

• kış

OY: 37 10,3%
  • ilkbahar

OY: 126 35,0%
  • yaz

OY: 117 32,5%
  • sonbahar

OY: 51 14,2%
  • hepsi

OY: 29 8,1%

• Ankete Katılan
    360
ben sıcağa alışkınım doğduum büyüdüğüm bölge yazın 40 derecenin altına düşmezdi,hatta 47,48 i görmüşlüğümüz bile var,şimdi yaşadığım yerde yazın sıcak denildiğinde içimden hep gülmek gelir,öyle bir iklimi yaşamadıklarından olsa gerek,yumurtanın asfalta düştüğünde hemen pişmesini kavrayamazlar,son bir kaç yıldır kışında ayrı bir zevk olduğunu anladım,her ne kadar üşümekten hiç hoşlanmasamda kedi misali,durgunlaşmak ve dinginleşmek adına kışıda seviyorum artık....
yazarmı olcem netcemikısacık ankete bile bu kadar şey yazabildiğime göre...kaydirigubbakcemile3

YAZZZZ. vallahi kuş olsam kışın sıcak iklimlere uçsam diyorum, kışı hiç sevmiyorum çünkü çok üşüyorum sıcak gibisi yok.

yagmurlu hava haric her mevsimi seviyorum

sonbaharı severim bende yağmuru yaprakların dökülmesini falan

hepsinin ayri bi guzelligi var hepsini seviyorum ben kaydirigubbakcemile4

kış çocuğuyum ben kışı seviyorum opuyorumnanaktan

yaz kesinlikle yaz

Hepsinin ayrı bir güzelligi var,
kısın sıcacık evimde dısarda lapa lapa kar yagarken elimde kahvemle pencereden izlemeyi seviyorum,
ilkbaharda sabah ise giderken her gün gördügüm ciceklerin yavas yavas acması beni mutlu ediyor,
yazın türkiyeme gitmeyi
sonbaharda o yeseren agacların yapraklarının dökülmesini seviyorum

Son düzenleme:
yaz yaz yaz yaz yaz yaz y.....
ezlong.gif

ilkbahar :lepi: doğa canlanıyor,yeşilin binbir rengi,güneş ılıcık oluyo,bazen hafif bi meltem...İlkbaharın üstüne tanımamalkisalkisalkis

ilkbaharı çok seviyorum
kış çok soğuk yaz çok sıcakk
ilkbahar çok güzel bana göre.

Back
X