bende b.makinesi alırken kkda araştırmalarım üzerine boşşşş aldım ama senin yaşadığın sorunları bende yaşıyorum
bideönce hiç sesi çıkmıyordu şimdi kalk gidelim diyor
acaba ayarlarındanmıki bilirsen venide haberdar et birde ben almanyada üretileni almıştım
deterjan olarak hep calgonit kullandım
bugün arkadaşımda fairy den çok memnunum dedi det.im bitince bende alıp deniycem yalnız ben ayrı ayrı kullanıyorum hepsi bir arada pahalıya maloluyor
bende b.makinesi alırken kkda araştırmalarım üzerine boşşşş aldım ama senin yaşadığın sorunları bende yaşıyorum
bideönce hiç sesi çıkmıyordu şimdi kalk gidelim diyor
acaba ayarlarındanmıki bilirsen venide haberdar et birde ben almanyada üretileni almıştım
deterjan olarak hep calgonit kullandım
bugün arkadaşımda fairy den çok memnunum dedi det.im bitince bende alıp deniycem yalnız ben ayrı ayrı kullanıyorum hepsi bir arada pahalıya maloluyor
Benim bulaşık makinemde bosch hiç memnun değilim güzel yıkamıyor 1.5 saat yıkıyor 90 derecede 2 kere yıkadığım oluyor ama sonuç aynı teyzem yeni almış onunkide bosch o da aynı annemim arçelik lady 20 yıllık makina inanırmısınız bırakın yıkamayı bardaklarında bir çizik yok
Canim makinanin genisligi onemli tabi. Sonucta azicik bi bulasik alan makinayi istemem dogrusu, bi toplayinca tezgahi hepsi sigsin bulasiklarin isterim. Ama programda onemli. Cok olmasa bile sana uygun olmasi lazim. mesela kac dakikada yikadigi onemli. Herzaman uzun program kullanmiyorsun sonucta. ben genelde 55 dk ve 105 dk programlari cok kullaniyorum. Ve cok sukurde coook memnunum, bulasiklarim herzaman tertemiz cikiyor. arada temizliginide aksatmiyorum tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?