en çok sevdiğimiz ev işi var mı ;)

acemihayat28

yeniden başlar mı herşey
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2012
2.967
2.001
133
hanımlar nefret ettiğimiz kadar sevdiğimiz ev işleri de vardır severek yaptığımız zewk aldığımız

mesela benim en sevdğim şey çamaşırları yıkamak
annemler tatile gitmişlerdi evde tektim akşam 8den gece 3e kadar tüm çamaşırları yıkamıştım balkon çamaşır kaynıyordu
karşı komşumuz aramştı hayrdır evde bşşimi var diye çamasşırı asmayı katlamayı severim önceden katlamadan bırktırirdik ama şimdi hemen katlamayı öğrendm evlenınce zorlanımıcam
evet evet buyrun sohbete
gazeldüştü baglara valla aklıma geldi senın konunun tersi

ben çamaşır işini pek sevmiyorum :) süpürmek ve mutfak işleri bana cazip gelen:)

ben de bekarken çamaşır asmayı çok severdim. şimdi severek yaptığım hiçbir şey yok:)
ama temizlik sonrasındaki duyguyu seviyorum

ah seni seniiiii :) çaldın konumu dimi :) şaka tatlım estağfrullah ne demek...paylaşıyoruz işte bacılar gardaşlar :) münazara gibi oldu vallahi.... en fazla yorumu toplayan diye beklentiye girmeyelim yaaa :)

valla benim en sevdiğim ev işi yatak odamı düzenlemek silip süpürmektir...nedense yatak odama ayrı bi özen gösteririm... özellikle yatak çarşaf ve nevresimleri sık sık değiştirmekten çok zevk alırım....çünkü her defasında yeni bir oda meydana geliyor gibi hissediyorum :) saçma belki ama ben seviyorum renk renk desen desen çarşaflarım vardır ve kirlenmelerini bile beklemeden sıkça değiştirir dururum :)
başka çamaşır asmayı çok severim.... oğlumun kıyafetlerini katlamayı severim mini mini giysileri dizayn etmek çok hoşuma gider....perdelerle uğraşmayı severim yıkamak takmak gibi.....
aklıma geldikçe yine yazarım....
sıkı takipçinim unutma canım :)

Valla banyoyu çıplak ayaklarla yıkamayı çok seviyorum yaz günü özellikle serinletiyo

Bi de mutfak işlerini severim özellikle yemek yapmayı,hamurişleriyle uğraşmayı falan çok severim...

fayans olan heryeri çamaşırsuyu ile ovmak lavabo ovmak deterjan karışımı yaparak tezgah ovmak..yerleri silmek ...kısaca çamaşır suyu+silmek ovmak parlatmak

Son düzenleme:

iyi tabıkı bende öyle yapıorum bazen valla tam terapi oluyor cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…