- Konu Sahibi acemihayat28
Ayy ayyy ben tam bi çamaşırsuyu hastasıyım
Bulaşık yıkamak mutfak temizlemek favorilerim arasında
Sinirli oldugum da, kafam bişeye bozuk oldugunda hemen temizliğe başlarım bu iyi mi kötü mü bilmiyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa ben hatta astıktan sonra şöyle bi bakarım,özellikle beyazları astıysam vay bee bembeyazlar,gurur duyuyorum kendimle derim:))))
çamaşır asmak bir sanattır canlarım :) ben öyle düşünüyorum :) çünkü bir kadının titizliği dışardan belli olur astığı çamaşırlarla...gelişigüzel asılan çamaşır belli ediverir hanımlığı...:) basittir belki ama özenle asrım hepsini balkona....dediğin gibi hele asıp karşısına geçer bakarım ohh mis gibi bembeyaz derim :)
Ayy ayyy ben tam bi çamaşırsuyu hastasıyımBulaşık yıkamak mutfak temizlemek favorilerim arasında
Sinirli oldugum da, kafam bişeye bozuk oldugunda hemen temizliğe başlarım bu iyi mi kötü mü bilmiyorum
![]()
yemek yapmayiiiiii pasta yapmayiiiii mutfakta biseyler uremeyiii cokk seviyorummmmmmmm ve ben harikalar yaratirken arkamdan birisininnde toplamasiniii istiyorummmmmm![]()
yemek yapmayiiiiii pasta yapmayiiiii mutfakta biseyler uremeyiii cokk seviyorummmmmmmm ve ben harikalar yaratirken arkamdan birisininnde toplamasiniii istiyorummmmmm![]()
bulaşık yıkamak hobim benim
boş zamanlarımda rafları boşaltır her şeyi tekrar tekrar yıkarım
çok severim napiim
küçüklüğümden beri ütü yapmayı severim ben
can sıkıntısına birebir
bugün iftarı beklerken zaman geçsin diye açtım ütüyü epey bişeyler ütüledim, sıcak meselesi olmasa daha da devam ederdim de sıcaklar bunaltıyor işte![]()
sadece yemek yapmayı seviyorum gerisi işkence gibi geliyooooorr:))