• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en çok sevdiğimiz ev işi var mı ;)

Ayy ayyy ben tam bi çamaşırsuyu hastasıyım :14: Bulaşık yıkamak mutfak temizlemek favorilerim arasında :1: Sinirli oldugum da, kafam bişeye bozuk oldugunda hemen temizliğe başlarım bu iyi mi kötü mü bilmiyorum :1::1:

yaa ben hatta astıktan sonra şöyle bi bakarım,özellikle beyazları astıysam vay bee bembeyazlar,gurur duyuyorum kendimle derim:))))

çamaşır asmak bir sanattır canlarım :) ben öyle düşünüyorum :) çünkü bir kadının titizliği dışardan belli olur astığı çamaşırlarla...gelişigüzel asılan çamaşır belli ediverir hanımlığı...:) basittir belki ama özenle asrım hepsini balkona....dediğin gibi hele asıp karşısına geçer bakarım ohh mis gibi bembeyaz derim :)

çamaşır asmak bir sanattır canlarım :) ben öyle düşünüyorum :) çünkü bir kadının titizliği dışardan belli olur astığı çamaşırlarla...gelişigüzel asılan çamaşır belli ediverir hanımlığı...:) basittir belki ama özenle asrım hepsini balkona....dediğin gibi hele asıp karşısına geçer bakarım ohh mis gibi bembeyaz derim :)

annemlerde hep der ananem falan çamaşır asmanın düzenini hem baktıkça içi ferahlıyor insanın doğru sölyuorsn canım sanattır bencede tum dedklerne katılıyıorum annem ananem fln hep öyle derler

ayyy sevdim ben bu konuyu :1:
şimdiiii en çok sevdiğim ev işi dağınıklık toplamak :52::46:
bazılarına saçma gelebilir ama deli gibi dağınıklık toplarken kendimden geçerim çok çok severim temizlik yapmayı da severim elbette ama her zaman değil bazen çok sıkıştığımda özellikle işler biriktiğinde mecburiyetten olsa gerek her yeri yalanıp yutulacak yaparım dip köşe..annem de hep söyler sen kime çektin kızım böyle bir anda toplayıveriyorsun ortamı diye ama tabi herkeste zevk meselesi işte...

ev işi yapmayı yemek yapmaktan daha çok seviyorum. bana kafa dağıttırıyor. yamak yparken kafa dağıtamıyorum mesela. en çok sevdiğim iş ise düzenleme-dağınıklık toplama. herşeyin yeri olacak ve o şeyler yerlerinde olacak. ayrıca yazın balkon yıkamak foşur foşur.kışın da ütü yapmak. ütü yaptıktan sonra dolabımı tekrar düzenlemek.hoşuma gider. buşalık çamaşır işlerini zaten makine yapıyor.bize düşen tarafına gelirsek çamaşır asmak güzel de buşalık makinesini boşaltmak fena !

Ayy ayyy ben tam bi çamaşırsuyu hastasıyım :14: Bulaşık yıkamak mutfak temizlemek favorilerim arasında :1: Sinirli oldugum da, kafam bişeye bozuk oldugunda hemen temizliğe başlarım bu iyi mi kötü mü bilmiyorum :1::1:

bende çamaşırsuyu çok severim öyle kokulu olan değil kendi kokusu olacak eve girince sprey kokular hiç sevmem özellikle domestos falan her yede kullanırım ama artık beni zorluyor eyer iki banyoyu çamaşır suyu dökersem wc de baş ağrısı başlıyor dr azaltmamı söylemişti onun için dikkat et derim.....

holün ve mutfagın fayanslarını çamasır suyu ıle silmek bazen arap sabunu ilede silerim köpüklerim ace lavanta kokulu benim favorimdir halıların hepsini süpürdükten sonra balkonda havalandırırım sonra heryeri çamasır suyu banyosu yapar tozları alırım en zevkli kısmı halıları sermek camları kapatıp kahve keyfi yapmak

yemek yapmayiiiiii pasta yapmayiiiii mutfakta biseyler uremeyiii cokk seviyorummmmmmmm ve ben harikalar yaratirken arkamdan birisininnde toplamasiniii istiyorummmmmm :56::56:

yemek yapmayiiiiii pasta yapmayiiiii mutfakta biseyler uremeyiii cokk seviyorummmmmmmm ve ben harikalar yaratirken arkamdan birisininnde toplamasiniii istiyorummmmmm :56::56:

onu bende seviyorum ama arkadan toplayan gene ben olurum genelde sende varsa ne alaa:1:

onu bende seviyorum ama arkadan toplayan gene ben olurum genelde sende varsa ne alaa:1:

küçüklüğümden beri ütü yapmayı severim ben :9:

can sıkıntısına birebir :51:

bugün iftarı beklerken zaman geçsin diye açtım ütüyü epey bişeyler ütüledim, sıcak meselesi olmasa daha da devam ederdim de sıcaklar bunaltıyor işte:50:

küçüklüğümden beri ütü yapmayı severim ben :9:

can sıkıntısına birebir :51:

bugün iftarı beklerken zaman geçsin diye açtım ütüyü epey bişeyler ütüledim, sıcak meselesi olmasa daha da devam ederdim de sıcaklar bunaltıyor işte:50:

iftarı beklemek için birebir değilmiş demekki :19:

Back
X