En dipte olduğunuzda ne yapıyorsunuz?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Dünya üstünüze üstünüze geldiğinde nefes alamadığınızda, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak düzelmeyecek diye düşündüğünüzde ne yapıyorsunuz kızlar. Nefes alamıyorum dipteyim mutsuzum kalbimi nasıl ferahlatacağım? Allahım herkesin kalbine ferahlık versin huzur versin beni de ayırmasın ne olur.

Bu zamanlar geçip gidecek ve şimdi hissettiğim bu acıyı hatırlamayacağım bile, sakin olmaya çalış geçecek, diye diye kendimi telkin ederim hep ve kafamı dağıtacak şeylere odaklanırım filmleri dizileri köklerim, deli gibi temizlik yaparım, kendimi sürekli meşgul ederim ki günler çarçabuk geçsin, sıkıntılı zamanlar son bulsun diye.
Tüm acılar tüm zor zamanlar geçip gidiyor, kalbinizi ferah tutun ve her şeyin yoluna gireceği inancını hiç kaybetmeyin.

Bu halde güldürdünüz beni allah da sizi güldürsün :)
Amin hepimizi.
Ben geceleri şöyle sakin bir odaya geçiyorum.
Canımı sıkan şeyleri düşünüyorum sonra hangisi geçmedi bitmedi diyorum.
Aniden ölüm geliyor herşey bitiyor.
Bütün hesaplar boşa .
Çok samimi arkadaşım meme kanseri oldu aniden.
Onunla çok şeyi daha farkına vardim.
Bu hayatta giden sağlığın ve ölümün telafisi yok.
Geri herşey hallonur.

Bence En dip diye bir sey yok aslında. Hayatta kırılma noktası var. O kırılma noktası ruhen ve bedenen, maddi manevi anlardan oluşuyor. Bazılarında birkaç bazılarında da daha fazla.
Yani bu bir çocuk gördüm, aşık oldum, ama sevgilisi var diyip ağlamayı kastetmiyorum.
Ciddi manada kalbinin, ruhunun, dünyanın kırılmasından, değişmesinden bahsediyorum. Ve bu biz insanlar için kaçınılmaz, gerekli bir durum. Yapilacak şey ise oturup bitmesini beklemeyin. Bir şeyler yapın. Yapılacak mutlaka bir şey vardır.

Benimki çok uzun ve yazarsam ifşa olabilirim. Bu yüzden sadece bu şekilde yazdım. Umarım anlatabilmișimdir.

Dünya üstünüze üstünüze geldiğinde nefes alamadığınızda, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak düzelmeyecek diye düşündüğünüzde ne yapıyorsunuz kızlar. Nefes alamıyorum dipteyim mutsuzum kalbimi nasıl ferahlatacağım? Allahım herkesin kalbine ferahlık versin huzur versin beni de ayırmasın ne olur.
NAMAZ diyorum baska birsey demiyorum.. tabiki terapiyede gidiyorum..

En dipte olunca kendimi yemeğe veriyordum, aburcubur, hamurişi en sevdiğim şeyler....Ama şimdi diyetteyim onu da yapamıyorum...Bugun mesela dipte hissediyorum, aburcubur da yok

Ben su sekilde bas ediyorum. Dunyayi ve olaylari algiladigin sekilde goruuyorsun, bakis acini degistir algini degistir. Suan elinden ne geliyorsa ne yaoman gerekiyor onu yap ama sakin durma , kendini guzel islerle mesgul et. Hic bisey baki degil bu da gececek. Senneleri atlatmadin ki.....gibi gibi.

Kendimi bayagi bir gazliyormusum😁🌺

Bu zamanlar geçip gidecek ve şimdi hissettiğim bu acıyı hatırlamayacağım bile, sakin olmaya çalış geçecek, diye diye kendimi telkin ederim hep ve kafamı dağıtacak şeylere odaklanırım filmleri dizileri köklerim, deli gibi temizlik yaparım, kendimi sürekli meşgul ederim ki günler çarçabuk geçsin, sıkıntılı zamanlar son bulsun diye.
Tüm acılar tüm zor zamanlar geçip gidiyor, kalbinizi ferah tutun ve her şeyin yoluna gireceği inancını hiç kaybetmeyin.
Çok teşekkür ederim emin olun öyle iyi geliyor ki bu mesajlar hem ağlıyorum hem umut doluyorum

Şimdi en dip konusu çok farklı bir konu. Mesela ben, 34 yıllık hayatımın en dip anında, 29 günlük insomniadan ve düzenli kullandığım bir sürü psikiyatrik ilacın farklı etkilere sebep olmasından dolayı krize girince acil doktorları tarafından ilaçla uyutulmuştum. Bu kadar mı diptesin? Aaa bak shusui benden dipteymiş de sevin 🤭 Şaka bir yana ,konu her neyse ,otur yaz. Aklını kağıda dök ve kendi kendine konuş. Düşündüklerini yazmak onları organize etmeye ,onları duymak ise farklı açıdan bakmaya yardım eder. Sorun ne mesela ? Ekonomik mi? Neden böyle oldu, nasıl düzeltebilirim diye düşün. Ama sebebin benim gibi aileden birini travmatik bir şekilde kaybetmekte terapiden başka şansın yok.

Amin hepimizi.
Ben geceleri şöyle sakin bir odaya geçiyorum.
Canımı sıkan şeyleri düşünüyorum sonra hangisi geçmedi bitmedi diyorum.
Aniden ölüm geliyor herşey bitiyor.
Bütün hesaplar boşa .
Çok samimi arkadaşım meme kanseri oldu aniden.
Onunla çok şeyi daha farkına vardim.
Bu hayatta giden sağlığın ve ölümün telafisi yok.
Geri herşey hallonur.
O kadar doğru ki. İnsan sıcağı sıcağına farkedemiyor bazı şeyleri. Bende öyleyim şu an. Deli gibi ağlamak istiyorum sadece.

Şimdi en dip konusu çok farklı bir konu. Mesela ben, 34 yıllık hayatımın en dip anında, 29 günlük insomniadan ve düzenli kullandığım bir sürü psikiyatrik ilacın farklı etkilere sebep olmasından dolayı krize girince acil doktorları tarafından ilaçla uyutulmuştum. Bu kadar mı diptesin? Aaa bak shusui benden dipteymiş de sevin 🤭 Şaka bir yana ,konu her neyse ,otur yaz. Aklını kağıda dök ve kendi kendine konuş. Düşündüklerini yazmak onları organize etmeye ,onları duymak ise farklı açıdan bakmaya yardım eder. Sorun ne mesela ? Ekonomik mi? Neden böyle oldu, nasıl düzeltebilirim diye düşün. Ama sebebin benim gibi aileden birini travmatik bir şekilde kaybetmekte terapiden başka şansın yok.
Şu an elimde olmayan bir sebepten ötürü birini üzdüm ve onu tamamen kaybettim. Onun haberi yok durumumdan keyfi ondan vazgeçtim sanıyor. Her şeyi düzeltip onu geri kazanma şansım var ama bir süre lazım bana o sürede ne olacak bilmiyorum bir daha geri kazanamazsam diye kahroluyorum. Saçma bir durumun içindeyim ağlamak istiyorum sadece ve ağlıyorum

Ben bunuda başaracağim diyip kendimi gazlayarak düse kalka devam ediyorum.
Tutacak el bulamazsam bir elimle digerini tutuyorum.
İnsan kendi kendini teselli etmezse hic bir sey teselli etmiyor.

Dünya üstünüze üstünüze geldiğinde nefes alamadığınızda, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak düzelmeyecek diye düşündüğünüzde ne yapıyorsunuz kızlar.
Beni daha çok dibe çekecek şeyler yaptım. Sanki dünyanın en büyük derdi bende zannettim. Şimdi uzaktan bakınca çok dramatize ettiğimi anlıyorum.
Kimi derdim bitti, kimisi eskisi gibi üzmüyor. Her şeyin bir sonu var. Acınında..

Back
X