En dipte olduğunuzda ne yapıyorsunuz?

Beni daha çok dibe çekecek şeyler yaptım. Sanki dünyanın en büyük derdi bende zannettim. Şimdi uzaktan bakınca çok dramatize ettiğimi anlıyorum.
Kimi derdim bitti, kimisi eskisi gibi üzmüyor. Her şeyin bir sonu var. Acınında..
Umarım geçecek her şey. Teşekkür ederim

Şu an elimde olmayan bir sebepten ötürü birini üzdüm ve onu tamamen kaybettim. Onun haberi yok durumumdan keyfi ondan vazgeçtim sanıyor. Her şeyi düzeltip onu geri kazanma şansım var ama bir süre lazım bana o sürede ne olacak bilmiyorum bir daha geri kazanamazsam diye kahroluyorum. Saçma bir durumun içindeyim ağlamak istiyorum sadece ve ağlıyorum
Aslında basitmiş çözümün. Nedenini şimdi söyleyemeyeceğini ama onunla herşey düzelince konuşacağını yaz bitsin. Sorun her neyse bittiğinde dönersin. O zaman seni kabul ederse eder , etmezse hayatına devam edersin. Bir abla tavsiyesi ailen haricinde ki insanları aşırı önemsemeyi bırak, çok rahat edersin.

Dünya üstünüze üstünüze geldiğinde nefes alamadığınızda, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak düzelmeyecek diye düşündüğünüzde ne yapıyorsunuz kızlar. Nefes alamıyorum dipteyim mutsuzum kalbimi nasıl ferahlatacağım? Allahım herkesin kalbine ferahlık versin huzur versin beni de ayırmasın ne olur.
Hicbir mutluluk ve hiçbir hüzün sonsuza dek sürmüyor bunu biliyorum.Elimden gelenler var beni aşan şeyler var.Elimden gelini yapıp asanlari ise inandığım Allah'a bırakıyorum.

Dünya üstünüze üstünüze geldiğinde nefes alamadığınızda, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak düzelmeyecek diye düşündüğünüzde ne yapıyorsunuz kızlar. Nefes alamıyorum dipteyim mutsuzum kalbimi nasıl ferahlatacağım? Allahım herkesin kalbine ferahlık versin huzur versin beni de ayırmasın ne olur.
Dünyada her şey bitecek bir gün. İyi günler de , kötü günler de . Geçecek hepsi , geçecek hepsi , geçecek deyip bekliyorum sadece .

Seni şu an üzen şey birkaç ay sonra da üzecek mi?
Yani bu üzüldüğün şey hayatının gelecekteki birkaç ayını ya da bir senesini etkiler mi?
Eğer aşk meşk işleri ise boş işler aslında üzülmek için. Ama atıyorum işle alakalı bir durum ise misal açığa alındıysan, davalık olduysan, yüz kızartıcı bişey falansa öyle şeyler kafaya takılır yani ona bişey diyemem.
Yani sorunun büyüklüğü ile doğru orantılı ama her zaman en hayırlısını dilemek ve kötü zamanları bile hayırlı olduğunu düşünerek kabul etmek mantıklı.
Güzel meşguliyetler bulmak mümkünse harika olur.

Bence En dip diye bir sey yok aslında. Hayatta kırılma noktası var. O kırılma noktası ruhen ve bedenen, maddi manevi anlardan oluşuyor. Bazılarında birkaç bazılarında da daha fazla.
Yani bu bir çocuk gördüm, aşık oldum, ama sevgilisi var diyip ağlamayı kastetmiyorum.
Ciddi manada kalbinin, ruhunun, dünyanın kırılmasından, değişmesinden bahsediyorum. Ve bu biz insanlar için kaçınılmaz, gerekli bir durum. Yapilacak şey ise oturup bitmesini beklemeyin. Bir şeyler yapın. Yapılacak mutlaka bir şey vardır.

Benimki çok uzun ve yazarsam ifşa olabilirim. Bu yüzden sadece bu şekilde yazdım. Umarım anlatabilmișimdir.

Aynen
Bir Aile, Elalem icin, kendi Kiz Evlatina Destek etmemeleri gibi..
Bir Kiz.. Ailesi Hayatta oldugu halde onlarsiz Hayatta tutunmasi gibi..

Ben bu durumlarda dini yönümün zayifladigini o yüzden kendimi dipte hissettigimi düsünüyorum ve Allahima daha bi yöneliyorum.abdest alip kuran okuyorum ,namaz kiliyorum ve bol bol dua ediyorum.
rabbim dermansiz dert vermesin,hersey gelip geciyor

Aslında basitmiş çözümün. Nedenini şimdi söyleyemeyeceğini ama onunla herşey düzelince konuşacağını yaz bitsin. Sorun her neyse bittiğinde dönersin. O zaman seni kabul ederse eder , etmezse hayatına devam edersin. Bir abla tavsiyesi ailen haricinde ki insanları aşırı önemsemeyi bırak, çok rahat edersin.
Ya Başta Aile diye birşey yoksa?

Şu an belki de en çok ihtiyacım olan şey bir abla tavsiyesi. Dinleyeceğim sizi. Teşekkür ederim tüm güzellikler sizi bulsun dilerim🙏🏻

Elimden geleni yaptım mı? Keske yapsaydım dediğim şeyleri deneyip içimde bıraktım mı? Diye sorarım kendime.
Yaptıysam ve sonuç istediğim gibi olmazsa daha da hiçbirşey yapmam. Akışına bırakırım. Kendimi yıpratmaktan vazgeçerim. Bol bol dua eder, Allahtan hayırlısını dilerim.
Hayatta malesef her şeyi kontrol edemiyoruz. Elimizde olmayan bir sürü sebep ve faktör var.
Dilerim gönlünüze ferahlık gelir ve huzura kavuşursunuz sıkıntınız her ne ise.

Elimden geleni yaptım mı? Keske yapsaydım dediğim şeyleri deneyip içimde bıraktım mı? Diye sorarım kendime.
Yaptıysam ve sonuç istediğim gibi olmazsa daha da hiçbirşey yapmam. Akışına bırakırım. Kendimi yıpratmaktan vazgeçerim. Bol bol dua eder, Allahtan hayırlısını dilerim.
Hayatta malesef her şeyi kontrol edemiyoruz. Elimizde olmayan bir sürü sebep ve faktör var.
Dilerim gönlünüze ferahlık gelir ve huzura kavuşursunuz sıkıntınız her ne ise.
Çok teşekkür ederim dilerim sıkıntısı olan herkes çözümünü dermanını huzurunu bulur🙏🏻

Sanırım bunu yapmaktan başka çare yok
Duaya ve şükre yoneliyorum tekrardan kuvvet isteyip devam ediyorum. yolculuğa cikiyorum sevdiklerimle görüşüyorum biraz inzivadan sora değişiklikler dikkatimi dağıtıyor sana iyi gelen ne varsa yap 😊 çok ağır durumlarda destek almak lazım irade bazen devre dışı kalabilir.

Genellikle ağlarım öyle rahatlatmaya çalışırım kendimi yada sehirdisinda olan arkadaşlara giderim yolculuk çok iyi geliyor bana 😊 bir ara psikiyatri ve psikolojik destek almıştım oda iyi geldi.

Dip dediğiniz an aslında geçiş dönemi olacak bir süre sonra geriye dönüp baktığınızda.
Ben canım acıyorsa yaşamayı tercih ediyorum. Ağlar üzülür bağırır çağırırm da lazımsa. Sonra yatağıma gömülürüm çok kısa bir süre. Sonra da hayatımı düzenlemeye koyulurum. Kendimle dertleşirim. Eşimle çözüm ararım. Arkadaşımla iyi hissetmeye çalışırım. Mental olarak beni hala yıpratan bir durumda da psikolojik destek alırım.

Back
X