En doğal burnu kim yapıyor?

burun estetiği ameliyatımı olalı 6 ay oldu,artık çok güzel oturdu...hem nefes alma sorunum hem şekil problemim tek seferde çözüldü.doğallık benim için olmazsa olmazdı:)hem ince,kavisli hem doğal bir burna doktorum salih emre üregen sayesinde kavuştum:)

Kesin Tugrul Maral.Dr.Docent....
Kac tane onun burnundan gordum hic anlamadim yapildi...yani gercekten cok dogal.....rahat tavsiye edebilirim

Ben Abdülkadir Göksel Hocaya ameliyat olalı 2 yılı geçti ve burnumdan çooook ama çooook memnunumç En yakın arkadaşlarım bile beni gördükelerinde burnumun ameliyatını anlamadılar ama sen bir güzelleşmişsin dediler. Hocamın muayenehanesinde her gittiğimde bir sürü hastasını görüyorum. Hepsinin burnu birbirinden değişik ve hepside çok doğal güzel görünüyor. Kesinlikle Abdülkadir Göksel en doğal burnu yapıyor.

Çok güzel burun yapan doktorlar var bunda herkesle hemfikirim. Ama burun ucunda ve doğallıkta Alper Bayraktar'ın üstüne tanımam. Bana göre burun ucunda en iyisi Alper bey tabiki doğallıkta da.

merhabaaa ya ben sey sorcaktim bende emre beye burnumu yaptirmak istiyorum ama cok korkuyorum ya bn cok burunlara dikkat eden briyim yani cok zor begenirim onun icinde cok korkuorum kesin yâptircam ama en iyi doktora bakiyorum iste , benim burnum yni bana gore buyuk buluyorum ve top burunluyum , ben kucucuuuuuk ve duz bi burun ama en dogal estetik oldugu belli olmasin istiyorum yani emre bey kucuk ve belli olmayan burun estetikleri yapabiliyormu yani bunda basarilimi (((((((((((((((((

arkadaşlar trabzonda bildiğiniz iyi bi KBB doktoru var mı? doğal, estetik olduğu anlaşılmayan bi burun olsun istiyorum :) yakın illerde olabilir bilgilendirirseniz sevinirim :)

canim once ve sonranin resmini cekermisin aceba :)

canim peki eski burnundan cok fark oldumu simdiki burnun ? cunku benim burnum yani bana gore buyuk yaptirirsa kucucuk ve estetik oldugu hic belli olmiyan bi burun istiiyorum ona gore doktor ariyorum yani

fotograflarini görmem mümkünmü acaba canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…