- Konu Sahibi kumsalberil
-
slm arkadaşlar yiğit beye ameliyat olan var mı acaba aranızda
Cemil tugay fiyat olarakta 3000-3500 falan diyo.piyasada bu sekilde sanirim
boğazıçi tıp merkezinde necdet uçar var,mükemmel bi doktor,harika ve doğal burunlar yapıyor,veli beyin üniversiteden arkadaşıymış,onun ofisini ortak kullanıyorlar.şiddetle tavsiye ediyorummm
ha bu arada ben ve 2 arkadaşım ona yaptırdık,hepimiz de çok memnunuz ordan biliyorum
Ben 25 günlük burun ameliyatlıyım. Kesinlikle doğal derseniz Cemil Tugay diyorum hanımlar. Kendisinden , burun kemerimi almasını, burun ucumu inceltmesini, burun kanatlarımı küçültmesini istedim. Ancak tüm bunları yaparken estetik operasyon geçirmiş olduğumun anlaşılmamasını, yüzüme ait değilmiş gibi durmamasını istedim. Çok şey mi istedim bilmiyorum ama henüz daha oturmamış olmasına rağmen oldukça başarılı bulduk. Estetik operasyona kesinlikle karşı olan 4 senede ikna edebildiğim eşim bile beğendiğine göre doğal olmuştur:) tabi uzun bir iyileşme süreci son halini merakla bekliyorum. Burun ucu şişliğimin inmesi 2 ayı bulurmuş. Bekleyip göreceğiz.
EN DOGAL BURNU MHAMMET DILBER YAPIO TASTİKLEMİŞ DURUMDAYIM :d:d AYNAYA BAKTIGIMDA BEN BILE ESTETK OLDUGUMU ANLAMIORUM OKULA GITTIM BUGUN KAC YILLK ARKDSLARIM BILE ANLAMADI :d:d DIORM KI BEN BI SEY YAPTIRDIM BAKSANA NE YAPTRDN SACINI BOYATMSSN DEDI ARKDSM :d İYKİ MHAMMET DLBERE OLMSM
Ben Abdülkadir Göksel Hocaya ameliyat olalı 2 yılı geçti ve burnumdan çooook ama çooook memnunumç En yakın arkadaşlarım bile beni gördükelerinde burnumun ameliyatını anlamadılar ama sen bir güzelleşmişsin dediler. Hocamın muayenehanesinde her gittiğimde bir sürü hastasını görüyorum. Hepsinin burnu birbirinden değişik ve hepside çok doğal güzel görünüyor. Kesinlikle Abdülkadir Göksel en doğal burnu yapıyor.
kızlar ben de amelıyat olucam gercekten en ıyısı kım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?