En doğal burnu kim yapıyor?

emre ılhan hazıran a randevu verıyo o da muayene ıcın muhammet bey den 31 ocak ıcın randevu aldım ama hala arastırıyorum

Ben sana erdinç ak i öneririm Üsküdar hospital Türk te ben ilk önce boğaziçi tıp a gittim tlf da farklı fiyat verdiler gidince dr.gorustum hic muayene etmeden fiyat için biryere ginderdi 4000 lira fiyat verdi neymiş burnumu once kbb yapicakmis iki dr giricekmis tlfonda neden 2500 oyle soyluyoruz dedi acik acik yersen dedim burnum sağlıklı bir problem yok doktor illa birsey görmüştür dedi uzatmadim çıktım erdinç bey ailemden 4 kişinin ameliyatını yapti (sağlık nedeniyle) hem çok doğal hem sağlıklı vede sağlam bir burun yapiyor düşme korkusu olmayan ben estetik amaçlı oldum cok doğal bende onu seçtim ve oldm 2000 bu arada sinüzit imde vardi ameliyat günü onuda söyledim onuda halledicem dedi çok memnunum :)

hangı sehırdesınız

hem doğal olsun hem de güzel olsun istiyorum doktor önerebilir misiniz

Günaydın, uzun zamandır forumda yoktum.15 Temmuz 2013 te hem burun, hem göğüs ameliyatımı oldum.Doktorum Doç.Dr.Tayfun Türkaslan'dı.1 Şubatta 6.Ay kontrolüme gittim.Hem ameliyat sonrası çabuk toparlandım, hem de sonuçtan çok memnunum.40 yaşındayım.40 yıldır yaşadığım yüzde çok fazla bir değişiklik olmadan güzelleştim:)İstediğim de buydu.Burun ucum çok düşüktü.Ve hafif bir kemerim vardı.Görenler sende bir güzellik var, dudaklarım daha belirginleştiği için dolgu mu yaptırdın, botox mu yaptırdın diye sorup duruyorlar.Göğüslerim zaten Baktıkça bakasım geliyor.275 cc takıldı.İzlerim geçmeye başladı(Göğüsten söz ediyorum)Keşke çok daha önce yaptırsaydım diyorum.Yok ailemi, yok eski eşimi dinleyip ertelemeseydim.Tabi bunu rahatça nefeste alabildiğim için kolaylıkla söylüyorum.Umarım sende istediğin sonuca ulaşırsın arkadaşım.Sevgiler.

teşekkür ederim ilginiz için. doktorların paylaşımlarını görüyorum internette bazı sitelerde. bazı burunlar evet doğal ama bazı burunların estetik olduğu cok belli oluyo. ama iki ameliyatıda yapan aynı doktor. buda doktor seçimimi zorlastırıyor. burun yapısı faktörüde buna etken tabi ama. off ne zor iş bu iş

hiçbir doktorun randevu vermek için hastasını 1 ay bekletmesi bana mantıklı gelmiyor hep reklam bir hareket gibi gorunuyor o yuzden doktorların sadece isim yapmış olanlarına değil isini iyi yapmış olanlarını secmemiz gerekiyor ben hiçbir ünlünün burnunuda begenmiyorum bu yuzden kime ameliyat olacagım konusunda cok kararsızım !!!

yoğun olması işinde başarılı olduğunu gösterir bence.ben daha öncede bi ameliyat geçirdiğim , biçok doktorla görüştüğüm ve ameliyattan sonra çok memnun kaldığım için bu kadar emin konuşuyorum.Emre bey hastalarına karşı çok ilgili onların isteklerine önem veren ve alanında çok başarılı bi doktor bence.ben doğru bi tercih yaptığımı düşünüyorum.inş sende kendin için doğru bi doktor bulursun :)

Mesela estetik olduğunu söyleyen birine bakıyorsun.burnu kusursuz derecede güzel.doğal.soruyorsun devlet hastanelerinden birine rast gele ameliyat olmuş.Gerçekten pahalı ve ünlü olunması bir şey ifade etmiyor.

ben sadece emre bey için konuşmadım canım bir çok doktor fiyatları euro üzerinden veriyor yada paket diye olay çıkmış o fiyatı soyluyorlar herkesin burnuna yapılacak işlem baska yada döviz ile çalışılacak bir ameliyat değil bu silikon gibi.. işlerinde elbet başarılı olabilirler fakat reklamın çok büyük etkisinin olduğunu düşünüyorum ben zaten parayı gözden çıkardım sadece olayı ticarete dökmeye çalışanların elinden bir ameliyat istemiyorum.umarım doğru kararı verebilirim...
:18:

Mesela estetik olduğunu söyleyen birine bakıyorsun.burnu kusursuz derecede güzel.doğal.soruyorsun devlet hastanelerinden birine rast gele ameliyat olmuş.Gerçekten pahalı ve ünlü olunması bir şey ifade etmiyor.

bende böyle düşünüyorum... yaptırmaya karar verdiğimden beri beğendiğim estetik yaptıran herkese dr.unu soruyorum.hepside ilk defa duydugum farklı isimler veriyor.sanırım hepsiyle görüşmek ve yaptığı burunları incelemek en doğru kararı verdirebilir çünkü her doktorun yaptığı burun tarzı farklıı bence kendimize uyanı o sekilde secebiliriz

merhaba hanimlar,
gaziantepde burun estetigi olan bayanlara estetik fiyatlarini soruyorum hangi doktor ne kade alior biliormusunuz.hangi doktor cok basarili sizce???

Bir ay mı ? Ben aradım da Haziran dediler... Şok olmuştum.. Bana da komik gelmişti.. 15 tatil de ameliyat olmam gerekiyordu çünkü.. Nasıl yani dedim o zaman ameyatlar ne zaman.. O da Ağustosa Eylüle veriliyomuş.. Telefon şakası gibi..

İşte buna bende gerçekten katılıyorum kızlar bir çok devlet hastahanesi doktoru veya KBB ci çok güzel burun yapabilir.. Biraz da şans..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…