- Konu Sahibi kumsalberil
-
Evet arkadaşlar sorum bu; en doğal burnu kim yapıyor? Benim burnum büyük değil ama çok asimetrik. Düzelttirmek istiyorum ama belli olmasın istiyorum. Eheheh! psikopat gibi cümle kurdum!
Angelina jolie yi örnek vericem ama burnunun şeklini istediğim için değil. Sadece şu açıdan veriyorum; onun da estetikmiş ama eski hallerine baktığında çok az bir fark var ve eski fotolarını görmesen anlamazsın estetik olduğunu. İşte bunu başarabilen bildiğiniz bir dr var mı?
Evet arkadaşlar sorum bu; en doğal burnu kim yapıyor? Benim burnum büyük değil ama çok asimetrik. Düzelttirmek istiyorum ama belli olmasın istiyorum. Eheheh! psikopat gibi cümle kurdum!
Angelina jolie yi örnek vericem ama burnunun şeklini istediğim için değil. Sadece şu açıdan veriyorum; onun da estetikmiş ama eski hallerine baktığında çok az bir fark var ve eski fotolarını görmesen anlamazsın estetik olduğunu. İşte bunu başarabilen bildiğiniz bir dr var mı?
hem doğal olsun hem de güzel olsun istiyorum doktor önerebilir misiniz
ilk ameliyat için seçenek çok çok fazla ama revizyonda ne yazık ki akla gelecek parlak bir doktor yok.
hiçbir doktorun randevu vermek için hastasını 1 ay bekletmesi bana mantıklı gelmiyor hep reklam bir hareket gibi gorunuyor o yuzden doktorların sadece isim yapmış olanlarına değil isini iyi yapmış olanlarını secmemiz gerekiyor ben hiçbir ünlünün burnunuda begenmiyorum bu yuzden kime ameliyat olacagım konusunda cok kararsızım !!!
hiçbir doktorun randevu vermek için hastasını 1 ay bekletmesi bana mantıklı gelmiyor hep reklam bir hareket gibi gorunuyor o yuzden doktorların sadece isim yapmış olanlarına değil isini iyi yapmış olanlarını secmemiz gerekiyor ben hiçbir ünlünün burnunuda begenmiyorum bu yuzden kime ameliyat olacagım konusunda cok kararsızım !!!
yoğun olması işinde başarılı olduğunu gösterir bence.ben daha öncede bi ameliyat geçirdiğim , biçok doktorla görüştüğüm ve ameliyattan sonra çok memnun kaldığım için bu kadar emin konuşuyorum.Emre bey hastalarına karşı çok ilgili onların isteklerine önem veren ve alanında çok başarılı bi doktor bence.ben doğru bi tercih yaptığımı düşünüyorum.inş sende kendin için doğru bi doktor bulursun :)
Mesela estetik olduğunu söyleyen birine bakıyorsun.burnu kusursuz derecede güzel.doğal.soruyorsun devlet hastanelerinden birine rast gele ameliyat olmuş.Gerçekten pahalı ve ünlü olunması bir şey ifade etmiyor.
bende böyle düşünüyorum... yaptırmaya karar verdiğimden beri beğendiğim estetik yaptıran herkese dr.unu soruyorum.hepside ilk defa duydugum farklı isimler veriyor.sanırım hepsiyle görüşmek ve yaptığı burunları incelemek en doğru kararı verdirebilir çünkü her doktorun yaptığı burun tarzı farklıı bence kendimize uyanı o sekilde secebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?