En doğal burnu kim yapıyor?

Dr.Abdülkadir Göksel 'e ameliyat olma kararı verdim. Yaptığı burunlar çok doğal ve güzel. Ayrıca çene ameliyatı da önerdi bana.

Ne guzel soylemissin canim. Yuze uyumsuz birsey isteniyorsa gerekceleri ile gostrrerek izah eder ve kedinlikle harika bir sonuc çikar. Hem de en dogalindan :)

Abdulkadir bey nerde yapio amelyati.muayene ucreti varmi.muayenehanesi nerde? Ben dogal yapio diye cemil tugayi dusunuyodum ama kafam karisti

Nerde calisiyo.amwliyat ve muayene ucretleri nasil.sanki biraz sosyete doktoru gibi geldi fotolarda ucretleri ucuk olmasin.ben cemil tugayi dusunuyodum dogal diye ama kafam karisti iyice

Arkadaslar ben cemil tugaya muayene oldum.konusmasi tavirlari cok iyiydi.gerilmedim pek.dogal burun seviyomus.ucu kalkik cok kavisli findik burun gibi modeller istensede yapmiyomus.bilen goren ameliyat olan varmi

Son düzenleme:
Abdulkadir bey nerde yapio amelyati.muayene ucreti varmi.muayenehanesi nerde? Ben dogal yapio diye cemil tugayi dusunuyodum ama kafam karisti

Cnm mesajını şimdi gördüm. Doktor bey ameliyatı 2 hastanede yapıyor. Muayene ücretli galiba 200 tl. Ameliyat ücreti de 7000 TL. Resimlerime bakabilirsin albümümden.

Fatih Dagdelen! 3 yili gecti burunumu ona yaptirali. Nasil diyeyim, insanlar burnuma iltifat ettiginde garip geliyor. Daha once hic olmazdi. Kimse islem oldugunu anlamadigi gibi, doktorlara model olabilir diyecek kadar guzel buluyorlar. Fabrikasyon burun yerine kisinin suratina uygun olani yapiyor. Bugun de prp yaptirdim. Simdiden cilt bi canlandi. Neyse cok da sakin ve nazik. Korkusu olanlara ideal.!

Mrb
Göksel hocam bu işin piri bence o kadar doğal burunlar yapıyor ki kimse ameliyat olduğunuzu anlamıyor
ameliyat olalı 3 hafta olacak burun ucu şiş olduğu halde ameliyat olduğum anlaşılmıyor doktoruma sonsuz teşekkürleri sunuyorum

Abdulkadir Göksel ve doğal burunlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…