- Konu Sahibi kumsalberil
-
Dr.Abdülkadir Göksel 'e ameliyat olma kararı verdim. Yaptığı burunlar çok doğal ve güzel. Ayrıca çene ameliyatı da önerdi bana.
Dr.Abdülkadir Göksel 'e ameliyat olma kararı verdim. Yaptığı burunlar çok doğal ve güzel. Ayrıca çene ameliyatı da önerdi bana.
Ne guzel soylemissin canim. Yuze uyumsuz birsey isteniyorsa gerekceleri ile gostrrerek izah eder ve kedinlikle harika bir sonuc çikar. Hem de en dogalindan :)
Doğal burun denince akla ilk gelen isim tabi ki de Emre İlhan sevgili arkadaşlar:) Ben yeni ameliyat oldum bugün 14. günüm ve çok cabuk toparladim diyebilirim. Ancak bantlarim cikmadi ve burnum çok şiş olmasına rağmen bu haliyle bile çok olumlu tepkiler alıyorum. Emre Bey sonsuz güvenebileceğiniz bir doktor asla o konuda şüpheniz olmasın. Size facebook sayfasına bakmanızı öneririm orada göreceksiniz zaten yaptığı doğal burunları.
https://www.facebook.com/pages/Op-Dr-A-Emre-İlhan/158281844215227?fref=ts
O kadar çok doktor araştırdım böylesini görmedim diyebilirim, vakit kaybetmeden hemen randevu alın derim. Çünkü çok fazla yoğun ve randevu almak bile çok zor. Acele edin, pişman olmayacaksınız! :)
Abdulkadir bey nerde yapio amelyati.muayene ucreti varmi.muayenehanesi nerde? Ben dogal yapio diye cemil tugayi dusunuyodum ama kafam karisti
Emre Ilhan cok iyi. Yaptigi burunlar yuz sekline cok uyumlu
ben de bu sebeple emre beyi tercih etmiştim. kişiye özel burun tasarlıyor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?