- Konu Sahibi kumsalberil
-
Evet arkadaşlar sorum bu; en doğal burnu kim yapıyor? Benim burnum büyük değil ama çok asimetrik. Düzelttirmek istiyorum ama belli olmasın istiyorum. Eheheh! psikopat gibi cümle kurdum!
Angelina jolie yi örnek vericem ama burnunun şeklini istediğim için değil. Sadece şu açıdan veriyorum; onun da estetikmiş ama eski hallerine baktığında çok az bir fark var ve eski fotolarını görmesen anlamazsın estetik olduğunu. İşte bunu başarabilen bildiğiniz bir dr var mı?
benim de ödemler geçene kadar sabretmem gerekti ama çok güzel oldu sonuç. çok kalın derili olmamama rağmen ödem oldu. Samsun'da Dr.Halit Urgan'a ameliyat olmuştum. benim için iyi bir seçimdi. :)Benim doktorum da serdar öztürk,kavisli oldugu halde doğal durduğuna inanıyorum nerdeyse hiç yadırgamadım hemen alıştım kesinlikle yüzüme uygun oldu..söylemesem anlamıyor insanlar..tek sıkındı derim kalın ve yağlı 1 ay 20 gün oldu şişliklerimin inmesi yavaşladı. Sabır gerektiren bir süreç kesinlikle..
bunu duyduğum iyi oldu :) galiba ben de halit beye ameliyat olacağım.benim de ödemler geçene kadar sabretmem gerekti ama çok güzel oldu sonuç. çok kalın derili olmamama rağmen ödem oldu. Samsun'da Dr.Halit Urgan'a ameliyat olmuştum. benim için iyi bir seçimdi. :)
benim de ödemler geçene kadar sabretmem gerekti ama çok güzel oldu sonuç. çok kalın derili olmamama rağmen ödem oldu. Samsun'da Dr.Halit Urgan'a ameliyat olmuştum. benim için iyi bir seçimdi. :)
Kesinlikle Dr.TEVFİK SÖZEN... Estetik olduğu belli olmayan,yuz ile uyumlu,dogal ve bir o kadar da hoş burunlar yapıyor. Zaten fotograflarımıza bakınca ne kadar hakli oldugumuzu anlarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?