En doğal burnu kim yapıyor?

yaklaşık 2 yıl önce burnumu yaptırdım ve söylemedikçe kimse anlamıyor, hatta ve hatta ameliyat oncesinde beni tanımayanlar ameliyatlı oldugumu soyledigimde bile inanmıyor.

Doktorum Gürkan Kayabaşoğlu ben memnun kalmıştım, tavsiye ederim.

Bence en dogal burnu kesinlikle Dr. Tevfik Sözen yapıyor. Zaten fotolarimizda da apaçık ortada. Söylemesem kimse anlamıyor estetik oldugumu. Kesinlikle tavsiye ederim.

Benim doktorum da serdar öztürk,kavisli oldugu halde doğal durduğuna inanıyorum nerdeyse hiç yadırgamadım hemen alıştım kesinlikle yüzüme uygun oldu..söylemesem anlamıyor insanlar..tek sıkındı derim kalın ve yağlı 1 ay 20 gün oldu şişliklerimin inmesi yavaşladı. Sabır gerektiren bir süreç kesinlikle..

benim de ödemler geçene kadar sabretmem gerekti ama çok güzel oldu sonuç. çok kalın derili olmamama rağmen ödem oldu. Samsun'da Dr.Halit Urgan'a ameliyat olmuştum. benim için iyi bir seçimdi. :)

benim de ödemler geçene kadar sabretmem gerekti ama çok güzel oldu sonuç. çok kalın derili olmamama rağmen ödem oldu. Samsun'da Dr.Halit Urgan'a ameliyat olmuştum. benim için iyi bir seçimdi. :)

öncelikle geçmiş olsun memnun olmanıza çok sevindim..Ben de ameliyat olalı 2 ay oldu sayılır..ben de memnunum ama ucu şiş hala..ve ben de sizin gibi kalın deriliyim..sizin ödemlerden kurtulmanız için ne kadar beklemeniz gerekti acaba mereak ettim :)

onur erol da çok doğal burunlar yapıyor,deniz akkayanın burnunu yapmıştı, yakından gördüm muhteşem.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar selam , kafam çorba oldu ya inanmıcaksınız forumda ismi geçen doktorları artılarıyla eksileriyle bir deftere not ediyim istedim.
30 dan fazla isim çıktı siz düşünün daha forumda geçen konuların çeyreğine ancak bakmışımdır :/

Kesinlikle Dr.TEVFİK SÖZEN... Estetik olduğu belli olmayan,yuz ile uyumlu,dogal ve bir o kadar da hoş burunlar yapıyor. Zaten fotograflarımıza bakınca ne kadar hakli oldugumuzu anlarsınız.

arkadaşlar resmen kafayı yedim okumaktan herkes bşeyler diyo bende burun ameliyatı olucam karar verdim aklıma yatan fethi orak oldu bilgisi olan var mıı

Önümüzdeki ay deviasyon ameliyatı olmayı düşünüyorum.Aynı zamanda brnumun ucunu da kaldırtmak istiyorum.en iyi burun ucunu hangi doktor yapıyor tabi doğal olması da çok önemli.Ameliyat olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.resim paylaşırsanızda çook sevinirim))SEVGİYLE KALIN...

Ben 25 günlük burun ameliyatlıyım. Kesinlikle doğal derseniz Cemil Tugay diyorum hanımlar. Kendisinden , burun kemerimi almasını, burun ucumu inceltmesini, burun kanatlarımı küçültmesini istedim. Ancak tüm bunları yaparken estetik operasyon geçirmiş olduğumun anlaşılmamasını, yüzüme ait değilmiş gibi durmamasını istedim. Çok şey mi istedim bilmiyorum ama henüz daha oturmamış olmasına rağmen oldukça başarılı bulduk. Estetik operasyona kesinlikle karşı olan 4 senede ikna edebildiğim eşim bile beğendiğine göre doğal olmuştur:) tabi uzun bir iyileşme süreci son halini merakla bekliyorum. Burun ucu şişliğimin inmesi 2 ayı bulurmuş. Bekleyip göreceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…