En doğru tartı...

arkadaşlar bende tefal bodysignal var. yağ da ölçüyor. aynı zamanda kas/yağ değişimini de gösteriyor. digital olması daha iyi çünkü zaman içinde hassasiyet kaybı olmuyor. tavsiye ederim...

edadeniz bir hafta sonra cevap geldi,sorun varmis boyle sikayet edenlerde varmis senin tartinda sorun yokmu minumum maksimum cizgisindesen ağlama senağlama senağlama

:1yes2: merhaba kızlar bende tartımı sipariş verdim p.tesi gelcek tefalin dicital bayağı araştırma yaptım piyatıda iyi 50 ytl 10 taksit gelsin ayrıntılı yazarım ....

Arkadaşklar ben de tartı alıcam,pazartesi.bu gün baktım ama daha çok kafam karıştı.ben kas ve yağları ölçenlerden istiyorum.ama markada karar veremedim.siz ne tavsiye edersiniz?

selam
benim dijital baskül vardı 3 yıl kullandım çok iyiydi
bir süredir yağ ağırlığını ölçen tartıya kafayı takmıştım eşim sağolsun aldı
eski tartımı anemlere verdim...
Pişmanııııııımmmmmmmmm

kızlar benim baskül kafayı yediği için dijital baskül almaya karar verdim. az sonra çarşıya çıkıcam. hemen bir tavsiye bana lütfeenn:1hug:

sinbo dijital baskül hem hesaplı hemde çok kullanışlı canım 20 ytl sanırımmm..markaya para verme derim çünkü zaten ikiside aynı işi yapıyıor

canım bende sinbonun ki var yeni aldım ama her defasında farklı farklı kilolarda gösteriyo o yüzden tavsiye etmiyorum

Tartımı alalı sanırım 3-4 sene oldu..
Tefal
Hiç başımı ağrıtmadı bugüne kadar..

sinbo dijital baskül hem hesaplı hemde çok kullanışlı canım 20 ytl sanırımmm..markaya para verme derim çünkü zaten ikiside aynı işi yapıyıor

ben de başta sinbo almıştım ama geldiği gibi iade ettim gitti çünkü her seferinde 1-2 kilo farklı gösteriyordu hatta iade ederken kontrol amaçlı tarttılar 2.5 kiloluk pirinci 4 kilo gösterdi ve denediler oradaki ürünlerin hepsi hatalıydı yani sorun sinbo tartıda
sonra tefal digital tartı aldım ve çok memnunum hatta en ucuzunu aldım yani yağ oranı falan göstermiyor o zamanlar o üründe kampanya vardı ve 40 ytl civarında idi

kızlar benim baskül kafayı yediği için dijital baskül almaya karar verdim. az sonra çarşıya çıkıcam. hemen bir tavsiye bana lütfeenn:1hug:

bende felix marka dijital baskül vardı.her seferinde farklı çıkarıyordu zamanla zaten aramızda bozuldu onla:roflol:çünkü hep beni şişko çıkarıyordu.fazla dayanamadı ve bozuldu açıkçası hiç memnun kalmadım.şimdi dijital olmayan kullanıyorum ama en kısa zamanda tefal alıcam bana göre en kalitelisia.ssevgiler:1hug:

sonunda bende aldım br tane tanıdık bir marka değil ama yani ben ilk defa gördüm çok doğru tartıyo kilosundan emin olduğumuz herşeyi tarttık sonuç hep doğru çıktı ama ben yerinin değişince hiç farketmiyo yine aynı tartıyo fiyatıda çook uygun 20 lira aynı markanın aynı fiyata su ısıtıcısını aldım o da çok şirin görünüyo ayrıca o fiyata gizli rezistanslı olmasıda cabası:teytey:

benim ki sunny marka dijital. 2 senedir kullanıyorum ve çok memnunum.2 sene önce 25e almıştım.spor salonundaki 600 ytl lik tartı ile aynı tartıyor.kilom aynı çıkıyor.ayrıca diyetisyenimde de çok fonksiyonlu büyük bir tartı var.haftalık görüşmeme gitmeden önce evde aynı kıyafetlerle tarılıyorum sonra diyetisyenime gittiğimdede aynı kiloda çıkıyorum.yani profesyonel tartılarla aynı ölçümü yapıyor.ben tefal tartılarda tartıldığımda neden 2-3 kg fazla çıkıyorum.tüm tefallerde bu şekilde oluyor.neden anlamadım.yani dolayısıyla diyetisyenimdeki tartıda tefallere göre eksik tartmış oluyor.ya tefallerde var bi problem ya da bizdekilerde..

Bende geçen yaz dijital tartısını almıştım arzum'un. Ondan önce bildiğimiz anam babam usulü bir tartıda tartılıyodum. Onda 72 çıkıyordum, sonra bu arzumda tartılınca bir baktım 78!! Şok oldum valla....

ben geçen sene king dijital aldım yağ falan ölçmüyor ama her çıktığimda aynı çıkıyor kilom memnunum ama pili azaldı bunların pili nerede satılırkı acaba

Back
X