• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En doğrusu nedir,ayrılmak mı yoksa devam mı etmek?

haya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
94
0
96
Elazığ
yardım eden arkadaşlarıma şimdiden teşekkürler..
arkadaşlar ben evliyim ama çok büyük sorunlar içindeyim sizce en doğrusu nedir ayrılmak mı yoksa devemm mı etmek?
evlendiğim zaman henüz 16 yaşındaydım.. 33 yaşında biriyle evlendim.. evlendiğim kişi evlenip boşanmış ve birde çocuğu var.. evlenmeden önce herşey çok güzeldi ben çok mutluydum ama sonra herşey değişti.. ben eşim ile arkadaşken 33 yaşında olduğunu ve evlenip boşandığını bilmiyordum bide yaşından küçük gösteriyordu bana gerçek yaşını söylemedi bende inandım yalanlarına ve başıma talihsiz bir olay geldi ve birlikte olduk(çok utanıyorum) ve dahada kopamaz hale geldim ona mecburdum ve eşim benden almak istediğini aldı ve ayrılmak istedi bana söylediği yalanları itiraf etti ayrılmam için elinden geleni yaptı ve daha sonra ailem durumu öğrendi şikayet etmek istedi bunu buda durumun ciddiyetini anladı ve hapse girmemek işten atılmamak için evlenelim yoksa beni şikayet ederse babanı öldürürüm ve ben seni seviyorum dedi bende korktum ve inandım malesef evlenecem dedim ailem bırakmadı bende yoksa kaçarım dedim ve evlendik
eşim daha evliliğimin ilk haftası yemek tam pişmemiş diye beni dövdü ve benden ayrılmak için elinden geleni yaptı ama ben geri dönemezdim çünkü aileme o kadar eziyrt ettikten sonra nasıl dönerim ki ve eşim sürekli bir bahene bulup beni dövüyor benim hiç bir ihtiyacımı karşılamıyor ve beni sadece köle gibi kullanıyor bende ne yapacağımı bilmiyorum ve ayrılacam senden ve sana hiç birşey vermeyecem diyr hep tehtit ediyor ve o şimdi 35 bende 18 yaşındayım artık kafayı yedim biri bana akıl versin tek çarem ölüm olacak yoksa sürekli eziyet ediyor ve bende hep sessiz kalıyorum sizce sessizlik hata mı

darp raporu al ve direkt boşan pislikten.
ayrıca şikayet etsen 16 yaşındaki biriyle rızasıyla da olsa birlikte olduğu için ceza alır

33 yaşındaki koskoca adam 16 yaşında bir çocukla beraber olarak zaten zihniyetini göstermiş..yaptıkları hiç şaşırtmadı beni..bu yuva kurtulur falan demeyeceğim çünkü ortada bir yuva yok..küçük bir kız ve onu mahveden bir adam var!..daha çok küçüksün,yeni ve huzurlu bir hayat hakkın..evet hata yapmışsın ama kendini kurtarabilirsin.ailen yanında olacaktır emin ol,seni anlayacaklardır..baban bu durumunu bilse bir dakika durmaz,kimse evledını yolda bulmuyor! korkma sakın ve kurtul bu adamdan!

canm lütfen ailen seni kabul ediyorsa hemen boşan lütfen
ölene kadar eziyet çekme çok küçüksün liseyi bitirmediysen açık liseye falan git kendine bi hayat kur

darp raporu al ve direkt boşan pislikten.
ayrıca şikayet etsen 16 yaşındaki biriyle rızasıyla da olsa birlikte olduğu için ceza alır

canım ben evlendim zaten şimdi kocam olur kendisi bundan sonra ne yapacağım şimdiki aklım olsaydı zaten alırdım ama artık geçti evlendik

canım ben evlendim zaten şimdi kocam olur kendisi bundan sonra ne yapacağım şimdiki aklım olsaydı zaten alırdım ama artık geçti evlendik

ve boşansam ne gibi haklarım olurki mesela düğünde takılan takılarımın hepsini ailesine yedirdi :(

canm lütfen ailen seni kabul ediyorsa hemen boşan lütfen
ölene kadar eziyet çekme çok küçüksün liseyi bitirmediysen açık liseye falan git kendine bi hayat kur

şu anda kız meslek li. çocuk gelişimi okuyorum liseyi bitirmek için açık lise ama çok kötü biri aileme birşey yapmasından korkuyorum içkide içiyor gece gündüz bilgsyar başında iğrençlikler yapıo :( kocam olmasına rağmen ondan para istemeye korkuyorum :(

ve boşansam ne gibi haklarım olurki mesela düğünde takılan takılarımın hepsini ailesine yedirdi :(

ne takısı Allah aşkına?adam dövüyor,hizmetçi olarak kullanıyor seni..18 yaşındasın daha,hayatının en güzel dönemleri olmalı bunlar..bırak malı mülkü canını kurtar.

şimdi takı düşünme zamanı değil
sen boşan oku işe gir sonra kat kat al o takıları :ssz:

ama benim derdim para deil bana yaptıkları yanına kalmasın beni kullandığının bedelini ödesin zaten ben annemi babamı bitirdim o takılar onların derdine derman deil

Allahım deliricem okurken ellerim titredi boşan o it!ten güzelim. Sakın sakın durma daha fazla ailen sana sahip çıkar daha yaşın çok küçük çocuk flan olayları olmadan boşan onun parasına puluna kalmadın...

Allahım yardımcın olsun çok üzüldüm:14:

HA BU ARADA SÖYLEMYİ UNUTTUM. Öyle tipler çok korkak olur. Ailene bir zarar vereceğini hiç sanmıyorum. Anca bayanlara eli kalkar.

Arkadasim , kardesim birincisi bu erkek seninle 18 yasindan önce evlendigi icin bile ceza alir . Hatta bu konuda ailende ceza alabilir. Seninle 16 yasindayken iliskiye girdigi icinde ceza alir. Bu bir nevi cocuk istismarina giriyor. Yanlis söyliyorsam arkadaslarim düzeltsin. Bir de seni dövdügü anda Darp raporu al ve polise sikayette bulun. Tazminat davasi bile acarsin.. Para pulu düsünme o zaten hepsini yerine getirmek zorunda. Bir hata yapmissin budan sonra hayatina düzen vermeye calis.. Daha gencsin , universiteye vs. gidebilirsin. Kurtul bu adamdan..

Allahım deliricem okurken ellerim titredi boşan o it!ten güzelim. Sakın sakın durma daha fazla ailen sana sahip çıkar daha yaşın çok küçük çocuk flan olayları olmadan boşan onun parasına puluna kalmadın...

Allahım yardımcın olsun çok üzüldüm:14:

zaten kalmadım parsına ama bana aileme çok eziyet etti siz olsaydınız hakkınızı istemez miydnz

kesinlikle bosan o pis heriften
yas farkıda baya cokmus ama hemen polise sikayet et
canım bu yaslar en güzel dönemlerin :41:
ne evliliği :(((((((((

Arkadasim , kardesim birincisi bu erkek seninle 18 yasindan önce evlendigi icin bile ceza alir . Hatta bu konuda ailende ceza alabilir. Seninle 16 yasindayken iliskiye girdigi icinde ceza alir. Bu bir nevi cocuk istismarina giriyor. Yanlis söyliyorsam arkadaslarim düzeltsin. Bir de seni dövdügü anda Darp raporu al ve polise sikayette bulun. Tazminat davasi bile acarsin.. Para pulu düsünme o zaten hepsini yerine getirmek zorunda. Bir hata yapmissin budan sonra hayatina düzen vermeye calis.. Daha gencsin , universiteye vs. gidebilirsin. Kurtul bu adamdan..

haklısın işte bende aklımca bedel ödetmeye çalışıyorum

33 yaşındaki koskoca adam 16 yaşında bir çocukla beraber olarak zaten zihniyetini göstermiş..yaptıkları hiç şaşırtmadı beni..bu yuva kurtulur falan demeyeceğim çünkü ortada bir yuva yok..küçük bir kız ve onu mahveden bir adam var!..daha çok küçüksün,yeni ve huzurlu bir hayat hakkın..evet hata yapmışsın ama kendini kurtarabilirsin.ailen yanında olacaktır emin ol,seni anlayacaklardır..baban bu durumunu bilse bir dakika durmaz,kimse evledını yolda bulmuyor! korkma sakın ve kurtul bu adamdan!

sağol ama belkide gençliğin verdiği etki ve tecrübesizlik ne yapacağımı blmyrm

zaten kalmadım parsına ama bana aileme çok eziyet etti siz olsaydınız hakkınızı istemez miydnz
sen onu Allaha havale en güzel hakkı yaradan alır. Ayrıca boşandıktan sonra sana hiç birşey vermıycem demek ona kalmadı buna o karar veremez.

hayır istemezdim..o adamın elinin değdiği hiçbir şeyi istemezdim.sadece hayatımı kurtarmaya bakardım.

Back
X