En doğrusu nedir,ayrılmak mı yoksa devam mı etmek?

Senin o kişinin yanında geçirdiğin her dakika aileni kahrediyordur emin ol. Onlar haberini almıyorlar diye söylemiyorsun diye rahat olduklarını mı sanıyorsun.. Onlar her an seni düşünüyorlardır emin ol. Baban polisi de alsın gelsin yanına..

canım bile bile lades demişsin,mahkemede kanıt olabilecek herşeyi kullan,videoya çek gizlice dayaklarını,gizlice darp raporu al bu arada davadan önce darp raporu 6 ay içinde geçerli olur aklında bulunsun,ihanet varsa delil bul,akraba olmayan şahit bul,kısacası boşanmak istediğinde adamın herşeyini alacağın kadar kanıtın olsun ne kdr çok kanıt o kadar çok para -yeni bi hayat kurman için-

ayrıca evlilik öncesi ailen şikayet etmiş,ona da tecavüz etmişti bana dersin.

Aileni neden çağırıyorsun ?
Çek kapıyı git ailenin yanına.
Ailen nerede,başka şehirde mi ki ?

16 yaşındaki hatanın bedeli,ömür boyu çekilmez.
Çocukmuşsun ve bana göre hala çocuk sayılırsın.
33 yaşında bir adamın,16 yaşında bir kızı kandırması çok kolaydır.

Daha hayatın başındasın.
Kır zincirlerini,kendine doğru düzgün bir hayat kur.
Evine dön,gerekirse annenin babanın elini ayağını öp,kapılarında yat.
Bu adamdan kurtulup eğitimine devam et.Bir işin olsun.
Ve sonraki adımını çoook ince eleyip sık dokuyarak at.

Şu an,her günün,her dakikan hayatından kayıp anlamına geliyor.

Geri dön ve hayatını geri al.

artık ağlamaktan gözümde yaş tükendi.. en doğrusu ayrılmak korkularımı yenip ilk fırsatta ayrılacağım tüm yorum yapanların allah sıkıntılarını bitirsin hepiniz sağolun..

Hiç bekleme çek git.
Sen onun kölesi misin?
Adam kendine eş degil, köle almış resmen!

Olay en baştan yanlış ama olan olmuş artık.
Tek yapacagın boşanmak!

artık ağlamaktan gözümde yaş tükendi.. en doğrusu ayrılmak korkularımı yenip ilk fırsatta ayrılacağım tüm yorum yapanların allah sıkıntılarını bitirsin hepiniz sağolun..

Korkma.. Kapı gibi ailen var arkanda.. Yalnız olduğunu da düşünme.. Şimdi bu saçma insandan kurtar,sonra ailene karşı yaşadığın utancı,vicdan azabını ötersin..

inşallah ayrıldıktan sonra unuturum bunları yeniden hayata tutunurumm

Tabii ki unutursun.Ben 16-18 arası yaptığım saçmalıkları,daha çok,"ne salakmışım" diye hatırlıyorum.
38 yaşında değilsin,18 yaşındasın.
Şimdi 18 yaşında olsam,uçurumun dibinden bile çıkardım :)

önce ailemle konuşacağım ardından bitecek bitmesine sevinmek yerine çok büyük acılar çekiyorum

Kimseyle konuşma.Çek kapıyı,ailenin kapısını çal.Ben geldim de.Bu kadar basit.

daha çok küçüksün. hayatının en güzel çağları... at gitsin o adamı. hiç vakit kaybetme boşan. hayatında tertemiz yepyeni bi sayfa aç

üzerimde o kadar büyük etkiler bırakmışki onun herşeyinden korkuyorum.. bu arada onun burbu kova benimki boğa artık yorum size düşer

lütfen boşan ! karaktersiz biri için hayatını mahvetme yaşın henüz genç.. geç olmadan boşan ve kendine yeni bir yol çiz..darp raporu al mahkemeye başvur ailen kabul etmiyorsa kadın sıgınma evine git bir şekilde ayaklarının üstünde durmayı dene. yapabilceğine inanıyorum cünkü en güçlü yaşındasın daha fazla kendine eziyet ettirme.. bir bakacaksın 2-3 yıl sonra yeni bir hayatın olmuş bu günlerin izleri silinmiş.. LÜTFEN daha fazla bekleme !!

bu hayat cekilmez
bende 18 yasindayim,ve hayata hala atilmadim gibi hissediyorum kendimi,18 yasinda birisi hayatin basindadir
ve bence hala hayatin basina donebilirsin,yeni kararlar,yeni adimlar
hersey senin elinde,butun kanitlari topla ve ayril

daha çok gençsin . 18 yaş nedir ki ? yolun başındasın.

düşünsene aradan 10 yıl geçmiş. bu adamdan kurtulmuşsun.
çocuk gelişimi okuyorum demişsin . anasınıfı öğretmeni olmuşsun. maaşın var. kendi ayakların üstünde durabiliyorsun.
ve sen 10 yıl sonra bile 28 yaşındasın. hala gençsin. kızlar artık 28 inde 30 unda evleniyor.
10 yıl okadar uzun bi zaman ki bu adamın adını bile hatırlamazsın.
tek yapman gereken kararını verip bi adım atmak.
Allah yardımcın olsun. dua et hem kendin hem ailen için.

birşey olduğu zaman bir kavga olduğu zaman hemen bir iftira atıyor bana hemen ailesini arayıp söylüyor ve benim bu evlilikte en büyük acımda apandisit ameliyatı olmuştum ve daha üstünden 5 gün geçmişti beni dövdü sebebide temizlik yapamamıştım

katlanmak için hiçbir sebebin yok..korkuyorsun anlıyorum ama bunu yapabilirsin.. keşke dememek için bir adım at gerisi gelecek emin ol..git avukata danış hemen ve adım adım ilerle ..tek ihtiyacın olan cesaret lütfen korkma

sesini çıkartsan bir şeyler değişir mi çok tereddüt ettim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…