katlanmak için hiçbir sebebin yok..korkuyorsun anlıyorum ama bunu yapabilirsin.. keşke dememek için bir adım at gerisi gelecek emin ol..git avukata danış hemen ve adım adım ilerle ..tek ihtiyacın olan cesaret lütfen korkma
galiba önce ailem sonrada bir avukata gitmeliyim
sesini çıkartsan bir şeyler değişir mi çok tereddüt ettim...
Bence konuyu tamamen uydurdun. Bu ne ya gelmişin burda dövüyor dayanamıyorum dyorsun. sen bunları bu kadar rahat yazdığına göre kocan evde değil ve şu an eşyalarını alıp o evden gidebilirdin hala millete laf yetiştirme çabasındasın, takının derdindesin. Biz ne diyelim şimdi sana.. ya konu uydurma ya da sen cok safsın gitmen gereken yerde kalıyorsun bilemiyorum
hayır arkadaşım konu baştan aşağı doğru ben buraya yardım almak için yazdım siz beniaşağılayın diye yazmadım sadece çıkmaz bir yoldayım ve bana yaptıklarını sindiremiyorum birazda yaşadığım olay birazda yarının küçüklüğüne verin caresizligimi sadece çok çaresizim o kadarYanlis anlama ama boyle bir adamdan bahsediyorsun ve hala intikami, takiyi dusunuyorsun. Konun fake mi demek geliyor icimden. Yok eger fake degilse biran once bosanmaya bak. Ayrica bosandiktan sonra can guvenligin olmadigina dair savciligina suc duyurusunda bulun. Bir avukatla herseyi konus. Dediklerin dogruysa bosansan bile sana zarar vereceginden suphelendim. Ailene sigin mumkunse yerinizi degistirin.
hayır arkadaşım konu baştan aşağı doğru ben buraya yardım almak için yazdım siz beniaşağılayın diye yazmadım sadece çıkmaz bir yoldayım ve bana yaptıklarını sindiremiyorum birazda yaşadığım olay birazda yarının küçüklüğüne verin caresizligimi sadece çok çaresizim o kadar
merhaba canım,konunu şimdi okudum ve hayrete düştümmmbeterin beteri var derler ya o hesap...seninde yaşın küçük formda ki birçok arkadaş ahh sizin yaşınız da şimdi olsaydık neler yapardık diyor!!!doğru da söylüyorlar...sana en baştan yalanlar söylemiş yaşını evlenip boşandığını vs..annem hep derdi yalanlar üstüne bir evlilik kurulmaz diye!hadi zamanla herşey düzelir dersin ama birde şiddet alkol var...neyi nasıl düzelteceksin...bende birtakım şeyleri düzeltemiyorum hele ki yaş farkı varsa kaale bile alınmıyorsun canım..bak sen ailenle görüşüyormuşsun enazından yapacağın şeyler daha kolay..sen yapacağın şeyleri biliyorsun aslın da sadece zaman diyorsun ama o zamanı bekleme derim...kendini heba etme!!sabır tükeniyor zaman geçiyor ve arkana baktığın da kimin için katlandım heba oldum diyorsun koskoca bir hiç için...peki değer mi????
hayır arkadaşım konu baştan aşağı doğru ben buraya yardım almak için yazdım siz beniaşağılayın diye yazmadım sadece çıkmaz bir yoldayım ve bana yaptıklarını sindiremiyorum birazda yaşadığım olay birazda yarının küçüklüğüne verin caresizligimi sadece çok çaresizim o kadar
yardım eden arkadaşlarıma şimdiden teşekkürler..
arkadaşlar ben evliyim ama çok büyük sorunlar içindeyim sizce en doğrusu nedir ayrılmak mı yoksa devemm mı etmek?
evlendiğim zaman henüz 16 yaşındaydım.. 33 yaşında biriyle evlendim.. evlendiğim kişi evlenip boşanmış ve birde çocuğu var.. evlenmeden önce herşey çok güzeldi ben çok mutluydum ama sonra herşey değişti.. ben eşim ile arkadaşken 33 yaşında olduğunu ve evlenip boşandığını bilmiyordum bide yaşından küçük gösteriyordu bana gerçek yaşını söylemedi bende inandım yalanlarına ve başıma talihsiz bir olay geldi ve birlikte olduk(çok utanıyorum) ve dahada kopamaz hale geldim ona mecburdum ve eşim benden almak istediğini aldı ve ayrılmak istedi bana söylediği yalanları itiraf etti ayrılmam için elinden geleni yaptı ve daha sonra ailem durumu öğrendi şikayet etmek istedi bunu buda durumun ciddiyetini anladı ve hapse girmemek işten atılmamak için evlenelim yoksa beni şikayet ederse babanı öldürürüm ve ben seni seviyorum dedi bende korktum ve inandım malesef evlenecem dedim ailem bırakmadı bende yoksa kaçarım dedim ve evlendik
eşim daha evliliğimin ilk haftası yemek tam pişmemiş diye beni dövdü ve benden ayrılmak için elinden geleni yaptı ama ben geri dönemezdim çünkü aileme o kadar eziyrt ettikten sonra nasıl dönerim ki ve eşim sürekli bir bahene bulup beni dövüyor benim hiç bir ihtiyacımı karşılamıyor ve beni sadece köle gibi kullanıyor bende ne yapacağımı bilmiyorum ve ayrılacam senden ve sana hiç birşey vermeyecem diyr hep tehtit ediyor ve o şimdi 35 bende 18 yaşındayım artık kafayı yedim biri bana akıl versin tek çarem ölüm olacak yoksa sürekli eziyet ediyor ve bende hep sessiz kalıyorum sizce sessizlik hata mı
yardım eden arkadaşlarıma şimdiden teşekkürler..
arkadaşlar ben evliyim ama çok büyük sorunlar içindeyim sizce en doğrusu nedir ayrılmak mı yoksa devemm mı etmek?
evlendiğim zaman henüz 16 yaşındaydım.. 33 yaşında biriyle evlendim.. evlendiğim kişi evlenip boşanmış ve birde çocuğu var.. evlenmeden önce herşey çok güzeldi ben çok mutluydum ama sonra herşey değişti.. ben eşim ile arkadaşken 33 yaşında olduğunu ve evlenip boşandığını bilmiyordum bide yaşından küçük gösteriyordu bana gerçek yaşını söylemedi bende inandım yalanlarına ve başıma talihsiz bir olay geldi ve birlikte olduk(çok utanıyorum) ve dahada kopamaz hale geldim ona mecburdum ve eşim benden almak istediğini aldı ve ayrılmak istedi bana söylediği yalanları itiraf etti ayrılmam için elinden geleni yaptı ve daha sonra ailem durumu öğrendi şikayet etmek istedi bunu buda durumun ciddiyetini anladı ve hapse girmemek işten atılmamak için evlenelim yoksa beni şikayet ederse babanı öldürürüm ve ben seni seviyorum dedi bende korktum ve inandım malesef evlenecem dedim ailem bırakmadı bende yoksa kaçarım dedim ve evlendik
eşim daha evliliğimin ilk haftası yemek tam pişmemiş diye beni dövdü ve benden ayrılmak için elinden geleni yaptı ama ben geri dönemezdim çünkü aileme o kadar eziyrt ettikten sonra nasıl dönerim ki ve eşim sürekli bir bahene bulup beni dövüyor benim hiç bir ihtiyacımı karşılamıyor ve beni sadece köle gibi kullanıyor bende ne yapacağımı bilmiyorum ve ayrılacam senden ve sana hiç birşey vermeyecem diyr hep tehtit ediyor ve o şimdi 35 bende 18 yaşındayım artık kafayı yedim biri bana akıl versin tek çarem ölüm olacak yoksa sürekli eziyet ediyor ve bende hep sessiz kalıyorum sizce sessizlik hata mı
canım ben evlendim zaten şimdi kocam olur kendisi bundan sonra ne yapacağım şimdiki aklım olsaydı zaten alırdım ama artık geçti evlendik
evet o kanun şu an kalktı ancak arkadaş kendi rızasıyla evlenmiş 2 yıldır evli ve karakola gidip hiç şikayet dilekçesi de vermediği için zorla evlendirildiğini iddia edemez. Yani adamın ceza alması için arkadaşın iyi bir avukat bulması lazım. Tabi bu boşanmasına ve ayrıyeten şiddet için tazminat almasına engel değilhayır ceza çekmesi işin geç degil sizin galiba yeni kanundan haberiniz yok birlikte oldugunuz tarihte 16 yaşındaymışsınız yinede ceza alır arkadaşım o eskidenmiş evlen kurtul ceza almasın isterse 10 yıl geçsin ceza alır çünkü yaşınız küçükmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?