kesinlikle bosan o pis heriften
yas farkıda baya cokmus ama hemen polise sikayet et
canım bu yaslar en güzel dönemlerin
ne evliliği((((((((
ben çok büyük bir hhata yaptım buda bedeliydi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle bosan o pis heriften
yas farkıda baya cokmus ama hemen polise sikayet et
canım bu yaslar en güzel dönemlerin
ne evliliği((((((((
Arkadasim , kardesim birincisi bu erkek seninle 18 yasindan önce evlendigi icin bile ceza alir . Hatta bu konuda ailende ceza alabilir. Seninle 16 yasindayken iliskiye girdigi icinde ceza alir. Bu bir nevi cocuk istismarina giriyor. Yanlis söyliyorsam arkadaslarim düzeltsin. Bir de seni dövdügü anda Darp raporu al ve polise sikayette bulun. Tazminat davasi bile acarsin.. Para pulu düsünme o zaten hepsini yerine getirmek zorunda. Bir hata yapmissin budan sonra hayatina düzen vermeye calis.. Daha gencsin , universiteye vs. gidebilirsin. Kurtul bu adamdan..
bende ailemin ve onun ceza alacağını biliodum ama şimdi 18 e girdim diye artık ceza almazlar diye biliyordumm senden öğrendim yeni
Esin 100% alir. Arada 16 yasinda bir kizla iliskiye girmis. Aileni bilemem burada avukat arkadaslarimiz da var...
hem birlikte olduk diye hemde ailem onu şikayet edecekti buda babanı öldürürm dedineden evlendinki zaten birlikte oldun diye mi
simdi daha mi iyi oldu
bu sorun böyle mi cözülür
yazik degil mi sana bu yasta hemde
senin bu yasta hangi okula gitmem gerekir ne okumam gerekir diye düsünmen lazim
hersey yasinda zamaninda güzel
madem bir yanlisligi baska daha büyük bir yanlislikla kapatarak büyük bir hata yapildi simdi artik tek caren kurtulmak
ailene yalvar
eger istemiyorlarsa kadin siginma evleri var
ama sakin cekme cek kurtar kendini cok gencsin daha yazik
allah yar ve yardımcın olsun kardeş. biz insanız ve hata yapmak insana mahsustur. sen de çocuk yaşta bi hata yapmış sevdiğini sanmışsın. ama hiç bi şey kendini kurtarmana engel değil. okulunu güzelce bitir ve hemen işe girmeye çalış. ailene sığın onlar sana kol kanat gererler. kendini işine yoğunlaştır ve psikolojik destek al olumsuz düşünce ve ümitsizlikten kurtul. o adam senden boşanınca kendisi gibi bi tane bulur sende kurtulursun. hatta boşanınca kurban kes. böyle bir beladan kurtulduğun için. çok uzun yazıp sıktım kusura bakmayın ama ileriki yıllarda bu günlerine eminim gülüp geçersin.
tam bilmiyorum ama evlendiği için ceza almayabilir.sanki öyle bişey kalmış aklımda.avukat arkadaşlardan biri konuyu okuyup yardımcı olsa iyi olur aslında.
hayır sıkmadın aksine bunlara ihtycım var
canım sana moral ve destek verebildiysek ne mutlu bize ama sakın negatif düşünme. senden boşanmak isterse bence hemen kabul et ileride seni iyice sindirir daha çok işkence yapar.ailene sanmam hiç bi şey yapamaz birlik beraberlik içinde olursan ailenle bu felaketten tez zamanda kurtulabilirsin inş.
hala takı dıyorsun, yaptıkları yanına kalmasın dıyorsun ne dıyım ya
öncelığın o adamdan kurtulmak olsun
hemde en kısa sürede, böyle hayat mı geçer
afedersın ama baban bıle olabılır 35 yaşında ya yuh nasıl gızlemış
Öyle bir konu hatirliyorum. Kiz cok genc evlendirmisler. Sonra kiz 19 yasinda mi ne bosanmisti.. Hepsi ceza aldirlar... Ayrica esiyle 16 yasinda birlikte olmus...
canım yanlış anlamadıysam takılarına içerlemişsin. her gelin takı takmak ister. ama sen bu faciadan kurtar kendini işine gir güzelce kendine ne ciciler ne mücevherler alırsın. paranı kendine sevgili ailene harcar çatır çatır yersin.
yaşından küçük gösteriodu ebirazda benim salaklığım
senin salaklığın değil 16 yaşında hangi çolcuk insan analizi yapabilir karşındakinin sözlerine inanman çok normal