• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En doğrusu nedir,ayrılmak mı yoksa devam mı etmek?

Öncelikle yaşadıklarına üzüldüm Allah yardımcın olsun.Sende istemezdin bu duruma gelmeyi işte o yaşlarda gözün bazı şeyleri görmeyip boşlukta sevgi aramışsın sen.O adamda senin bu zafından faydalanarak kullanmış etsin.Allah bildiği yapar onu zaten merak etme.Şimdi geçmişte yaşadıklarınızı boşver:20:Huzur istiyorsan o adamdan bir şekilde kurtul ayrıl.Sonra çok pişman olursun.Şuanda hala çok gençsin cahilsin ileride kendine kızarsın ayrılmadığın için.Şu konuda kızıyorum sana.intikam alıcam yada takılar kaldı demişsin tamam kolay değil yaşadıkların ama en önemlisi senin kurtulman yeni bir hayata başlaman.bu kişiyi şikayet edip ayrılmaya bak.Kafanı topla.vakti zamanı gelince kendi denginde seni seven değer veren biriyle yeniden mutlu yuva kurarsın.Geçmişi geride bırakıp kendine yol çizmen gerekiyor kesinlikle evli kalma bu kadar arkadaş çoğumuz sana bunları söylüyorsak senin iyiliğin için diyoruz.Ailene durumu anlat ayrılma deseler bile ayrıl devlete yada yakının yanına sığın ama bu psikopat adamdan Allah aşkına kurtul.Allah yardıcın olsun inşallah.Buraya gelişmeleri yaz.Bizler sana fikir veririz.İnşallah kurtulursun bu durumdan:5:

güzel kardeşim anlıyorum şu an çaresiz durumda sanıyorsun kendini ama herkese haklısın demek yerine ne karar verdin ya da ne yapmayı düşünüyorsun onu söyler misin? bak burada herkes öneri sunuyor sana,anneye-babaya gurur yapılmaz diyoruz..

ben ayrılmayı düşünüyorum ve sizin yardımlarınız ile cesaret aldım

ben ayrılmayı düşünüyorum ve sizin yardımlarınız ile cesaret aldım

peki eşin nerede şimdi? sakın okumasın buraya yazdıklarını,bilgisayar geçmişini silmeyi unutma.ailen anlaşamadığınızı falan biliyormuş,ne tepki veriyorlar?

arkadaşlar herkes takı mal derdindesin diyo ama eşimin bana hiçbir katkısı olmadı oturduğum ev babamın takılar hep benim akrabalarımın e eşyalarımı annem aldı herşeyimi ailem yaptı eşim bana birşey vermedi 1 tek kaynanam 1 altın taktı ve ailemindi herşey onun değildi ondan bu kadra içerliyorum şimdi anlıyor musunuz beni

peki eşin nerede şimdi? sakın okumasın buraya yazdıklarını,bilgisayar geçmişini silmeyi unutma.ailen anlaşamadığınızı falan biliyormuş,ne tepki veriyorlar?

eşim evde şimdi ama o beni takmaz o sürekli bilgisyar ve kadınlarla ilgilenir ailem çok üstüme geliyo ama boşanda diyo

Öncelikle yaşadıklarına üzüldüm Allah yardımcın olsun.Sende istemezdin bu duruma gelmeyi işte o yaşlarda gözün bazı şeyleri görmeyip boşlukta sevgi aramışsın sen.O adamda senin bu zafından faydalanarak kullanmış etsin.Allah bildiği yapar onu zaten merak etme.Şimdi geçmişte yaşadıklarınızı boşver:20:Huzur istiyorsan o adamdan bir şekilde kurtul ayrıl.Sonra çok pişman olursun.Şuanda hala çok gençsin cahilsin ileride kendine kızarsın ayrılmadığın için.Şu konuda kızıyorum sana.intikam alıcam yada takılar kaldı demişsin tamam kolay değil yaşadıkların ama en önemlisi senin kurtulman yeni bir hayata başlaman.bu kişiyi şikayet edip ayrılmaya bak.Kafanı topla.vakti zamanı gelince kendi denginde seni seven değer veren biriyle yeniden mutlu yuva kurarsın.Geçmişi geride bırakıp kendine yol çizmen gerekiyor kesinlikle evli kalma bu kadar arkadaş çoğumuz sana bunları söylüyorsak senin iyiliğin için diyoruz.Ailene durumu anlat ayrılma deseler bile ayrıl devlete yada yakının yanına sığın ama bu psikopat adamdan Allah aşkına kurtul.Allah yardıcın olsun inşallah.Buraya gelişmeleri yaz.Bizler sana fikir veririz.İnşallah kurtulursun bu durumdan:5:

allah razı olsun sayenizde cesaret aldım

arkadaşlar herkes takı mal derdindesin diyo ama eşimin bana hiçbir katkısı olmadı oturduğum ev babamın takılar hep benim akrabalarımın e eşyalarımı annem aldı herşeyimi ailem yaptı eşim bana birşey vermedi 1 tek kaynanam 1 altın taktı ve ailemindi herşey onun değildi ondan bu kadra içerliyorum şimdi anlıyor musunuz beni

Anlıyoruz tabiki kolay değil ama hiç biri senin sağlığın ve huzurundan dahada önemli değil değilmi?İsterse ev altından olsun o evde huzur yoksa napim o evi ben:19:Allah huzur zenginliği versin.Eve ve altınada gelince bir şekilde hakkını alırsın zaten kanun nizam var mahkeme zaten senden yana olur bunları kafana takma:31:

ne istediğini anlamadım ben.boşanmak isstiyosan boşan.ne bekliyosun.ailen de destek oluyomuş zaten.

eşim evde şimdi ama o beni takmaz o sürekli bilgisyar ve kadınlarla ilgilenir ailem çok üstüme geliyo ama boşanda diyo
evin aileninse hersey sizin zaten bir seyini alamazlar. Babani anneni cagir konus, ya da yanlarina git. AIlen yanindaysa hic düsünme.. Onlari durumu anlat rahatla biraz.. Saniyorum gururun ve ailene yaptiklarindan utaniyorsun.. Bunlari hic düsünme affetmisler ki arkandalar..

oturduğun ev babanınmış. eşyalarıda siz almışsınız yani sana kurulu ev. bu adam ceketini alıp çıkacak sen evden gitmeyeceksin o evden çıkıp gidecek. bi kendi boğazın değilmi doyuracağın onuda işe girene kadar aile yardımınla halledersin.....bence durumun bi çok çaresiz kadına gidecek yeri olmayan kadına göre çok daha iyi.

ne istediğini anlamadım ben.boşanmak isstiyosan boşan.ne bekliyosun.ailen de destek oluyomuş zaten.

ben boşanmak istiyordum buraya yazmadan önce ama haklarımı bilmiyordum ve çok korkuyordum bu yaşananlara rağmen boşanmakmı mantıklı yoksa boşanırsam aileme o kadar yaşattıklarımdan sonra haksızlıkmı etmişim diyordum yada ben çekmelimiyim bunu hakettimmi ne yapabilirim en doğrusu nedir bunlara cevap arıyordum cesarete arkadaşa desteğe ihtiyacım var

evin aileninse hersey sizin zaten bir seyini alamazlar. Babani anneni cagir konus, ya da yanlarina git. AIlen yanindaysa hic düsünme.. Onlari durumu anlat rahatla biraz.. Saniyorum gururun ve ailene yaptiklarindan utaniyorsun.. Bunlari hic düsünme affetmisler ki arkandalar..

arkadaşım ben ailemi tekrar nasıl çağırayım bir kavgamızda ilem geldi ve babamla birbirlerine girdiler artık ben bunları kaldıramıyorum babamı dövmeye kalktı cesarete bak babama seni öldürecem dedi ya artık kaldıramıyorum onları çağıramıyorum tekte birşey yapamıyorum onlar üzüleceğine ben üzülürüm diyorum :ssz:

Aman daha 18 yaşındasın yaşadıklarına bak.. :53: Kızım hemen boşan boş ver ailen ne derse desin,kim ne derse desin!.. Kimseye bakma,kimseye muhtaç değilsin. Anlaşmalı hiç bir şey almadan en kısa yoldan kurtulmaya bak! Canım ondan gelecek hayır Allah'tan gelsin. Otur konuş güzellikle karşılıklı hiçbir şey istemeden boşan kurtul. Süründüreyim dersen başına bela alırsın! Canını kurtar.

Bırak kendi pisliğinde boğulsun.. :47: :47: :47: :47: :47: :47: Bırak Allah cezasını en iyi şekilde verir..Sen kendini kurtar.

ben boşanmak istiyordum buraya yazmadan önce ama haklarımı bilmiyordum ve çok korkuyordum bu yaşananlara rağmen boşanmakmı mantıklı yoksa boşanırsam aileme o kadar yaşattıklarımdan sonra haksızlıkmı etmişim diyordum yada ben çekmelimiyim bunu hakettimmi ne yapabilirim en doğrusu nedir bunlara cevap arıyordum cesarete arkadaşa desteğe ihtiyacım var

Cok cocuksu düsünüyorsun.. Ayrica bedelini ödemissin. Daha fazla direnme bak güzel bir hayat seni bekliyor.. Kendine bu kadar sert olma .

geçmişte ailene yaşattıklarını boşver artık.
böyle devam edersen daha bi sürü şey yaşatacajksın ailene ve kendine..
zararın neresinden dönsen kardır diye düşünüyorum. maalesef anlattıkların gelecekte umut değil çok kötü şeylere gebe olduğunu gösteriyor.

pislikle oynamaya devam edersen ,sadecece ellerin batmaz unutma!!!!!!!!!!!!!!
hazır ailen de destekçinken ayrıl kurtul....
gençlik hatasıdır der unutursun...

Cok cocuksu düsünüyorsun.. Ayrica bedelini ödemissin. Daha fazla direnme bak güzel bir hayat seni bekliyor.. Kendine bu kadar sert olma .

ben artık doğru dürüs düşünemiyorumda kendime öfkem çok büyük annemin benim yüzümden döktüğü gözyaşları onlara yaşattıklarım düşündükçe beni bitiriyor :(

Sakın hamile kalmak gibi bir hataya düşme!!!!
18 yaş ne kadar güzel bir yaş.Zararın neresinden dönülse kardır.Çok gençsin inan pişmanlıkların yaşanmayacağı bir yaştır olsa olsa tecrübe edinirsin , biraz okkalı ama o bile önemli değil.
Şanslısın ki henüz erken farkedebildin .Okuma imkanın var , hayatına yön verme imkanın var.Git ailenin yanına açabiliyorsan aç boşanma davasını.
Hiiç üzülme çok gençsin daha...İntikam alıcam diye yorma kendini önce kurtul avukatın sana anlatır zaten yapılabilecekleri.

Back
X