En doğrusunu yaptım değil mi :(

Aslında tavrını burdaki görüşün de çok net belli etmişsin sana ben başkalarına yapan sana da yapar demiyecegim içini dinle kalbimi degil ama için sana ne diyor çok istisnai de olsa bazı insanlar gerçekten sevince degiliyor için sana güvenip kalmanı mı diyor yoksa güvenmemen ve bu kişiden uzaklaşman gerektiginimi diyor kendini dinle sonra karar ver ama bak kalbini dinleme içini dinle

Evlilikten sıkılıncA çapkınlıklara devam eder, adam Rahat bu konuda. Sana da ben sana söyledimdi der.

bugun eski sevgilisini senin için bırakan yarın yeni sevgilisi için seni bırakır kesin ve net

Kabul etmeme de kararlı olun.
Size eski ilişkilerini anlatma şekli, sizle konuşurken ki bayandan ayrılma şekil karakterinin göstergesi...
Bı insan ben adam değilimi bu kadar güzel gösterebilir. Bravo.

Bu adam ilerde seni aldatır sonra da ben sana her şeyi baştan söyledim kızım, ben buyum der.

Çok haklısınız kızlar
Yeni bir yere atandığım için boşluğa düştüğümden kaptırdım kendimi galiba
Yoksa elle tutulur bir yanı yok
İstediği kadar peşimden koşsun kararımda duracağım

sakın aldanma!!! adam mı kalmadı,başkalarından böyle bahseden,saygısız biri sana ne kadar saygı duyar ki, köprüyü geçmeyi bekliyor sadece...

Kadınları aşağılayarak kendini de bir şey göstermeye çalışan erkeklerden nefret ederim. Karakterini henüz ben çocuğum büyüeceğim diyor. Tabi yine de siz bilirsiniz.

Çok haklısınız kızlar artık çapkınlık dönemi bitmiş evlenmek istiyormuş
Benim saflığıma masumiyetime vurulmuş
Arınma programı mıyım ben
Sakın ama sakınnn! Daha ergenlikten cikamamis ki o . Karsinda sevdigin(!) birine aciliyorsun onceki iliskilerinden gülerek bahsediyorsun . Sevgilinden ayriliyorsun sirf begendigin bir kız icin ve hakkında ileri geri konusuyorsun . Bunları 3. gözden bir oku bakalım oturaklı aklı basinda bir adamın yapacagi seyler mi?Her cicekten bal almaya alısmıs senden de hevesini alınca,hosuna gitmedigi bir seyde ayrılacak buraya yazıyorum . Hovarda gibi bir sey izlenimi aldim

kendinize guveniniz var mı yni .. yani çok çabuk kapılan birimisiniz ?
eger değilsenz kaptırmayın kendnizi bağlanmayın.. ama belli de etmeyın..
gidişatı onun karakteri adamşlıgı davranısları göstersin..
merak etmeyın er yada geç ii yada kötu maskesi duser anlarsınız önemli olan anladıgınızda vagzeçebilmnz.
belki de size aşık olmustr beklediği kadın sizsinzdr ama bu bilinmz deidğim gibi duygularınızı kontrol edebilen bi insansanz bağlanmadan guvenmeden ve belli etmeden bi deneyin ama yok ben bağlanırım kendme yaparım diyorsanz hiç bulaşmayın..

Abisi ve yengesiyle tanışınca ne oluyor?
Ciddi düşündüğünü mü çıkarıyoruz? O ciddi düşünüyor olabilir de sen onun gibi biriyle ciddi bir ilişki yaşayabilir misin? Önemli olan bu.

Allah aşkına hemen sizi aileden biriyle tanıştırınca beni seviyooooo moduna girmeyin.
Bu adam midesiz. Kadınları sadece cinsel obje olarak görüyor. Kaç kurtar kendini.

abimden biliyorum yengemi görene kdr el atmadıgı kız kalmadı artık butun sülale hatta oturdugumz semt biliyordu çapkın oldugunu .. yengemi gördu ben bu kızı istiyorum dedi suan 12 yıllık evliller 2 tane çocukları var :) heee dediğim gibi ölçmeli tartmalı denemeli bunu yaparken de bağlanmamalı duygular kontrol etmeli

Mesele çok kişiyle olmak da değilki, onları anlatırkenki üslup çok önemli bence. İnsan eski ilişkilerini anmamalı, anıyorsa da saygıyı elden bırakmamalı. Abiniz öyle biri değildir muhtemelen kadına saygısı varmış ki eşiyle de 12 yıl devam edebilmiş.. bu adam saygısız en başta...

Adam size niye geçmişini anlatıyor Liste de verdi mi? Bugün size bir başkasını anlatan yarın bir başkasına sizi anlatır. Bu ne acele ayrıca evlilik basit mi bu kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…