En doğrusunu yaptım değil mi :(

Bu yorumunuzla linç yememişsiniz hayret.
Bir kadına ortalık malı gibi olmuş deseydiniz linç ekibi gelirdi değil mi katılıyorum bu arada yorumunuza, karaktersiz bir adam karşıdaki.

Böyle ruhsuzca insanları aşağılar gibi onla yattım bunla kalktım deyince iğrenç olmuş,uzak durulması gereken bir tip bu adam.
 
Sen de benim de geçmişte ilişkilerim oldu saçma sapan şeylerdi bi şeyler yaşadım ama ben anlatmayı sevmiyorum de bakalım hemen senin geçmişini deşip nasıl yaparsın kaşar bilmem ne gibi hakaretler edip ayrılcak
 

Geçmişimde 3 kişi olduğundan bahsettim onlarla ileri gitmediğim gibi yakınlık anlamında seninle de gitmem dedim
Ona rağmen geçmişi öyle kurcaladı ve kıskandı ki utanmaz adam
Senin o geçmişle beni yargılamaya hakkın mı var
 
Adam size niye geçmişini anlatıyor Liste de verdi mi? Bugün size bir başkasını anlatan yarın bir başkasına sizi anlatır. Bu ne acele ayrıca evlilik basit mi bu kadar?

Ben sormadım o geçmişini anlattı
Bana dürüst olmak istiyormuş
Evleneceğimizden o kadar emin!!
 
İşte pislik erkek modeli. Kadına saygısı yok. Senin duyguların yok mu geçmişte o ne yaşadıysa senin de yaşamaya hakkın var. Allah bilir kızların yüzüne karşı nasıl iyi bi erkekti arkasından da yattım kalktım diye anlatıyo.
 
Kendine göre, kadına saygısı olan bi beyfendi bulursun böyle tiplerden uzak olmak lazım. Gider başkasıyla yatar sonra ama duygusal olarak seni seviyorum der yaptığını da hata bile görmez
 
Çok haklısınız kızlar artık çapkınlık dönemi bitmiş evlenmek istiyormuş
Benim saflığıma masumiyetime vurulmuş
Arınma programı mıyım ben

Yani kafasinda "eglenecek kiz var, evlenecek kiz var" düsüncesi var. Yani simdi yeterici kadar eglenmis, sira masum, bakire bir kiz bulup onun ile evlenip, o kizda ona hizmet etmesi var.

Ve 24 yasinda bu kiro düsüncelerde olan biri

Sana saf, masum demesi hiç iltifatlar degil. Buna sakin kanma. Kendi maçolugunu, üstünlügünü gösteriyor güya. Igrenç bir düsünce yapasi var, ondan kesinlikle uzaklas.
 
Yemin bile edebilirim ki bu adamdan sana eş olmaz.
 
öncelikle fazlasıyla kendine güvenli ki bence çok tehlikeli, bu tip insanlar hata yapmaya aşırı meyilli oluyorlar. ikinci olarak bence bir erkeğin eski sevgililerini anlatma şekli karakterini ortaya koyuyor ki bence yeni bir ilişkiye başlarken bu kadar detay bilmek çok rahatsız edici. belki meraktan ilişki süresi vs. sorulabilir ama fazlası terbiyesizliğe giriyor anlatan için de soran için de.
 
arkadaş hiç güven vermiyor bir erkeğin kalitesini eski ilişkilerinden bahsediş tarzından anlayabilirsiniz, zaten kadına olan saygısı ortada seviyorum dediği bir kadına anlattığı özel şeyler hem de diğer kadınları aşşağılayarak? sarsılmaya ihtiyacınız yok her şey apaçık ortada tercih ise size kalmış. Size de değer vermeyecek en ufak bi ters lafınızda sizi de yerin dibine sokacak belki başkalarına hakkınıza ileri geri konuşacak
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…