en en en pratik yemek tarifleri

Eki Görüntüle 3588461
maydanoz gibi bi sey ama ilginc bir kokusu var.
düşbere corbasina aroma veriyor, falafelin icine koyuluyor falan. baska bir yerde kullanmadim ama sevilen bir ot, pazarda gec saate kalinca bitiyor:)
Bu soyledıgın yemekleri de Bilmiorum ben düz kafa anam babam modeliim Deng gelirse bi alıp tadına bakayım merak ettim

Patatesi direkt ön işlemsiz mi buzluğa atıyorsun

Bu konuda buzluk ve konserve gideceksin ve yemek planı yapacaksın ben airfrycıyım ama bu makineyi 2 senede 1 atıp haftada 1 temizlemek şart. Ve 2 çeşit 1 çeşit yeter ev yemeği olsun da kafasında olmak lazım. Benim buzluk doludur ayrıca yaptığım yemeği kavanozlarım özellikle çorbalar çok iyi oluyor en kötü kıymalı yumurta kavurmalı yumurta yersin olur biter ben evde yapıyorum artık bizde sıkıntı şu kocam spor yapıyor tuzunu bile ölçülü kullanırdı o öyle olunca ben de full dışardan yedim uzun süre ama 3 senedir hiçbir şey yoksa yumurta kırıp yiyorum sadece balık dışarıdan yeriz. Öyle 5 çeşit yemek olmayacak mesela ben salata hiç sevmem üşenirim özellikle marul yıkamaya ve şişkinlik de yapıyor ama önceden yıkama pratik. Hindi külbastı var koy tavaya ye. Brokoli salatası yapıp 2 3 gün dolapta beklesin. Önceden patlıcan kızart buzluğa at karnıyarık yap geç. Fix menü belirle. Atıyorum illa pilav çorba sulu yemek bu şart değil. Salata yerine turşu çok pratik oluyor. Ben ot çok seviyorum balıkesirliyim balıkesirden otu kavurup buzluğa atarım. Özellikle kıymalı yemek pratik oluyor hazırda kavurma da öyle. Haşlanmış tavuk. Domates çorbası yapıp tostla yiyorum. Plan şart bu konuda. Ben sevmiyorum ama mikrodalga da önemli. Benim için taze olsun bir çeşit olsun bu konuda şımarığım dünden kalanı yemek zulüm gelir bu yüzden taze fasulye yaptım direkt kavanoz zaten 5 6 çeşit yemeği döndür döndür yeriz çok becerikli değilim öyle hamur vs açamam. Benim düzende bugün et haşlama yaptıysam onu diğer gün yemem onu et çorbasına çeviririm yazın full manca taze fasulye vs yaparım bizim mutfak pratik baz aynı

Son düzenleme:
Patatesi direkt ön işlemsiz mi buzluğa atıyorsun
tabii ki. sadece patatesi ve patlıcanı az daha erken atiyorum yazdigim gibi 5-10 dakika. çünkü digerlerinden daha çok zamana ihtiyaclari var ^^
bir de bol bol ceviriyorum, arasira kizarsin dige sprey zeytinyagdan bir fis sıkıyorum

Eki Görüntüle 3588461
maydanoz gibi bi sey ama ilginc bir kokusu var.
düşbere corbasina aroma veriyor, falafelin icine koyuluyor falan. baska bir yerde kullanmadim ama sevilen bir ot, pazarda gec saate kalinca bitiyor:)
Eşimin arkadaşları gelecekti yılbaşı gecesi için
Hindi pilav yapmıştım

Yenibahar diye kişniş kullanmışım
Baharat şeklindeydi ayırt edemedim
4 tencere pilav vardı hepsi bitti bu nasıl güzel pilav içinde ne var diye diye
Kestaneli pilava da yakıştığını öğrenmiş oldum böylece

Kızartıp mı atıyorsun ben atınca kararmıştı bi kere çiğden

maşallahh denicem bende bakalım cok teşekkürler

ayyy uzun uzun yazmışsınız cok teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…